2777
2789
عنوان

مهمونی دیشب

1196 بازدید | 51 پست

شوهرم یه پلاستیک پسته خرید گفت باشه براعید دیشب که چهار شنبه سوری بود یکی از دوستای شوهرم اومدن خونه مون شوهرم گفت برو براشون پسته بیار منم چون میدو نستم اگه کم بیارم یا با یه چیزی قاطی کنم جلو مهمونا آبروم  رو می بره خجالتم میده و به خسیسی متهم میشم همه پسته ها رو آوردم براشون اونا هم شش نفر بودن  همه شو نوش جان کردن و حالا برای عید یه مشت پسته مونده  حالا شما اگه جای من بودید بدتون نمی‌ اومد اصلا چه کار میکردید

خدا خودش گفته:بعد از هر سختی گشایشی هست دوستای گل من همیشه امیدوار باشید خدا بد قولی نمیکنه

خب شوهرت نباید می گفت پسته بیار

تخمه میوه چیزی دیگه ای لااقل

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
خب شوهرت نباید می گفت پسته بیار تخمه میوه چیزی دیگه ای لااقل

تازه جلو مهمونا میگه برو پسته بیار 

خدا خودش گفته:بعد از هر سختی گشایشی هست دوستای گل من همیشه امیدوار باشید خدا بد قولی نمیکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اجیل ازوقتی ک.گرون شده فقط برای خودمون میخریم ن مهمون

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖

شوهرت بازم بخره خب وقتی انقد دست و دلبازه!! 

اما انصافا چجور دلتون میاد پسته رو واسه مهمون میارین🤐 

ما خودمون هفته ای یه کیلو رو میگیریم حتما ولی کسی بیاد براش میوه و چایی میارم پسته رو دلم نمیاد 

تازه جلو مهمونا میگه برو پسته بیار 

دلم از این می سوزه که غریبه هم بودن کاش حداقل برای درجه یک ها آوردم بودم همه رو میخوردن

اجیل ازوقتی ک.گرون شده فقط برای خودمون میخریم ن مهمون

ما برای عید خریده بودیم با تخمه کدو و ژاپنی قاتی کنیم 

شوهرت بازم بخره خب وقتی انقد دست و دلبازه!!  اما انصافا چجور دلتون میاد پسته رو واسه مهمون میا ...

شوهر من متاسفانه مهمون بیاد هیچ چیز واسه خودمون نمیزاره 

همون ی مشت رو قاطی کنید😂کیلوچندگرفتی

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖

خب اشتباهه 

معلومه که تو یه پیاله ای که پسته و تخم کدو و تخم ژاپنی باشه پسته تموم میشه!!! اونا که اصلا خوردنی نیستن 

حداقل بادوم زمینی میخریدین کنارش 

هیچی دیگه من بودم به شوهرم میگفتم باز برو بخر چون دوستای خودت همه رو میل کردن

بهش گفتم اگه برا هر مهمونی اینقدر بیاری باید دو میلیون پسته بخریم  اونم برگشت گفت کمتر می آوردی   همه شو نمی آوردی ولی آخه جلو شش نفر وقتی بخوای فقط پسته بیاری یک کیلو کمتر که نمی سه باید ظرف پر باشه از طرفی شوهرم سابقه اینو داره که جلو مهمون منو ضایع کنه بگه چه قدر کم اوردی