2777
2789
عنوان

مهمونی دیشب

| مشاهده متن کامل بحث + 1221 بازدید | 51 پست
بعد اینا هم از اون آدمایی آن که خونه مردم خودشونو سیر میکنن خودشون به تیپ و لباس شود می‌رسد لباسهای& ...

وقتی رفتین خونه شون ببین چطور ازتون پذیرایی میکنه

بعد به شوهرت هی بگو که ببین ما چطور براشون خرج کردیم، اونا چی کردن

کم کم گوششو پر کن بلکه اخلاقش از سرش افتاد و پذیرایی رو فقط به خودت سپرد

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی رفتین خونه شون ببین چطور ازتون پذیرایی میکنه بعد به شوهرت هی بگو که ببین ما چطور براشون خرج کر ...

والا من چهار پنج ساله ازدواج کردم  تا حالا خونه شونو ندیدم

خدا خودش گفته:بعد از هر سختی گشایشی هست دوستای گل من همیشه امیدوار باشید خدا بد قولی نمیکنه
والا من چهار پنج ساله ازدواج کردم  تا حالا خونه شونو ندیدم

عجب بابا عجب

من بجای تو دارم حرص میخورم خواهر

از آدم مفت خور متنفرم

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
وقتی رفتین خونه شون ببین چطور ازتون پذیرایی میکنه بعد به شوهرت هی بگو که ببین ما چطور براشون خرج کر ...

فکر نمی کنم شوهرم به این راحتی تغییر کنه این رفیقش عادت داره به مفت خوری تا حالا خونه شونو ندیدیم فکر کن هروقت مادر شوهرم کله پاچه درست کنه این یارو رو هو شوهرم میاره 

خدا خودش گفته:بعد از هر سختی گشایشی هست دوستای گل من همیشه امیدوار باشید خدا بد قولی نمیکنه
فکر نمی کنم شوهرم به این راحتی تغییر کنه این رفیقش عادت داره به مفت خوری تا حالا خونه شونو ندیدیم فک ...

پس تقصیر شوهرته عزیزم

امیدوارم به مرور زمان درست بشه

برات آرامش و صبر آرزو دارم عزیزم❤❤

عجب بابا عجب من بجای تو دارم حرص میخورم خواهر از آدم مفت خور متنفرم

تازه این زن و شوهر اینقدر پر رو هستن که به عنوان صمیمی بودن و خودمونی بودن بساط مفت خوری شونو خونه خواهر شوهرم هم یه زمانی می‌بردن  نمی‌دونم چطور رو شون  میشد خواهر شوهرم هی می آورد اینا میخوردن واحساس زرنگی میکردن

احیانا شوهرت اردیبهشت ماهی نیست😐

نه زن و شوهر باید باهم هماهنگ باشن نه اینطوری که من جرات نکنم پسته رو با تخمه قاتی کنم

من مهمون دوست دارم بیاد ولی همه چی در حد تعادل باید باشه اینطوری مهمون نیاد بهتره