2777
2789
عنوان

مهمونی دیشب

| مشاهده متن کامل بحث + 1221 بازدید | 51 پست
همون ی مشت رو قاطی کنید😂کیلوچندگرفتی

کیلو سیصد و بیست خودم دلم میخواست بیشتر برا درجه یک ها بیارم

خدا خودش گفته:بعد از هر سختی گشایشی هست دوستای گل من همیشه امیدوار باشید خدا بد قولی نمیکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اشکال نداره امامیتونستی کنارش چیزای دیگه ام بیاری تانرن سراغ پسته ها😅

متاسفانه میوه نداشتیم ولی بعدش شو هرم رفت تخمه کدو هم آورد هیچ کس به تخمه کدو ها لب نزد همه فقط مشت مشت پسته خوردن  مرده که اصلا حرف نمی‌زد فقط میخورد

خدا خودش گفته:بعد از هر سختی گشایشی هست دوستای گل من همیشه امیدوار باشید خدا بد قولی نمیکنه
بهش گفتم اگه برا هر مهمونی اینقدر بیاری باید دو میلیون پسته بخریم  اونم برگشت گفت کمتر می آوردی ...

من باشم اگر تو جمع ضایعم میکرد منم ضایعش میکردم میگفتم تو خودت بعد میگی چرا تموم شد چرا کمتر نیاوردی و اینکه مثلا میگم چون بعدا میخوای با منت بخری کم اوردم

دقیق مثل شوهرمنه حتی کم وچیزی نباشه یاتموم بشه همین حرفومیزنه چندبارگفتم وبازم همون کارشه

خیلی بده هیچ چیز رو نمی تونن برا خودم نگه دارم بهش گفتم تو که میخواستی سیصد تومن بدی بخورم حداقل بهشون شام میدی که به حساب بیاد

متاسفانه میوه نداشتیم ولی بعدش شو هرم رفت تخمه کدو هم آورد هیچ کس به تخمه کدو ها لب نزد همه فقط مشت ...

بعدم ما اصلا با دوست رفت و امد نداریم که بخوای جلوش پسته هم بیاریم اینجور چیزا فقط برا فامیل درجه یک پسته اخه کی میاره جلو دوستش .

خب اشتباهه  معلومه که تو یه پیاله ای که پسته و تخم کدو و تخم ژاپنی باشه پسته تموم میشه!!! اونا ...

فقط قاتی کنی همه اش باهم خورده میشه 

بعدم ما اصلا با دوست رفت و امد نداریم که بخوای جلوش پسته هم بیاریم اینجور چیزا فقط برا فامیل درجه یک ...

شوهر جو گیر من هرکی بیاد همینه جلو دوستاش بدتر بعد هی پسته های نازنین رو میخوردن خانمش به من در میداد که من خیلی خرج آرایشگاه میکنم و فلان چه می‌دونم پاهامو آرایشگاه با مواد نمی دونم چی ماساژ میده هی پز این مدلی میداد

من بودم نمیاوردم یه بهونه ای میاوردم با توجه به وضعیت مالی

دوره زمونه ای نیست ک  یه پلاستیک پسته بذاری جلو رفیق

ک کلشو بخورن

بعدم تو ک شوهر جوگیرتو میشناسی قبل مهمون بهش بگو  نگه پسته بیار

بعدم ما اصلا با دوست رفت و امد نداریم که بخوای جلوش پسته هم بیاریم اینجور چیزا فقط برا فامیل درجه یک ...

اگه با من بود فقط برا درجه یک می آوردم 

من بودم نمیاوردم یه بهونه ای میاوردم با توجه به وضعیت مالی دوره زمونه ای نیست ک  یه پلاستیک پس ...

واقعا فکر نمی کردم یه کیلو پسته رو  بگه بیار چون خودش گفته بود اینا برا عیده بعد سابقه اینو داره که جلو مهمون منو ضایع کنه کم اوردی خسیس بازی درآوردی. منم همه رو آوردم که متهم نشم به خسیس بودن

بهش گفتم اگه برا هر مهمونی اینقدر بیاری باید دو میلیون پسته بخریم  اونم برگشت گفت کمتر می آوردی ...

ایکاش تو یه ظرف می اوردی، تعارف میکردی

وقتی برداشتن دیگه ظرف رو می بردی

مهمونامون بی ملاحظه بودن، آدم تو مهمونی نهایتا دو سه تا پسته بخوره نه گه هر چی رو میزه غارت کنه

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
ایکاش تو یه ظرف می اوردی، تعارف میکردی وقتی برداشتن دیگه ظرف رو می بردی مهمونامون بی ملاحظه بودن، ...

اتفاقا شوهرمخودش ظرف رو صاف برد گذاشت روی میز

اتفاقا شوهرمخودش ظرف رو صاف برد گذاشت روی میز

بعد اینا هم از اون آدمایی آن که خونه مردم خودشونو سیر میکنن خودشون به تیپ و لباس شود می‌رسد لباسهای  بچه هایش والا از لباس بچه من بهتر بود