2777
2789
عنوان

مهمونی دیشب

| مشاهده متن کامل بحث + 1221 بازدید | 51 پست
متاسفانه میوه نداشتیم ولی بعدش شو هرم رفت تخمه کدو هم آورد هیچ کس به تخمه کدو ها لب نزد همه فقط مشت ...

🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂🤣🤣😂😂🤣😂🤣🤣

جنسم از شهریور اسـت ،امّا نطفه ام پیچیده شد پاییز ،غم شبیخون زد بـه دنیایم ،آه از این لشگر خون ریز کاشکی آید کسی، گوید خواب می‌بینی دگربرخیز...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگه تو فکر کن چقدر چتر و نخورده بودن اونا🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂

دقیقا همینه ک میگی 🤣😂😁

جنسم از شهریور اسـت ،امّا نطفه ام پیچیده شد پاییز ،غم شبیخون زد بـه دنیایم ،آه از این لشگر خون ریز کاشکی آید کسی، گوید خواب می‌بینی دگربرخیز...
دیگه حالا گذشته عیب نداره.. آجیل قاطی بگیرین بعدشم چرا باید شوهرت رفتارش طوری باشه بترسی که ضایت کنه ...

متاسفنه اینا از بچگی این چیزا رو یاد نگرفتن مثلاً جلوی مهمون به من میگه برو پسته بیار اگه یواشکی می‌گفت بهش میگفتم می‌خوام قاتی کنم ببینم چی میگه

خدا خودش گفته:بعد از هر سختی گشایشی هست دوستای گل من همیشه امیدوار باشید خدا بد قولی نمیکنه
دیگه تو فکر کن چقدر چتر و نخورده بودن اونا🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂

اونا به خودشون خوب می‌رسن ولی برا مردم خسیسن اون وقت شوهر من برعکسه بلکه این رفتارشونو ببینه درس عبرت بگیره

خدا خودش گفته:بعد از هر سختی گشایشی هست دوستای گل من همیشه امیدوار باشید خدا بد قولی نمیکنه
واقعا فکر نمی کردم یه کیلو پسته رو  بگه بیار چون خودش گفته بود اینا برا عیده بعد سابقه اینو دار ...

خب زبون دار باش

یه کم پسته و یه کم تخمه میاوردی

بعد اگه شوهرت حرف زد میگفتی دیگ تازه نشستم 

یا خسته بذار یکم بشینم حالا خوردیم دوباره میارم