2777
2789

یه بارم تو خونه تنها بودم درس میخوندم یه لحظه چشمم خورد به دمپای دادششم پیش خودم گفتم فک کن خود به خود بپر بالا یهو یه ثانیه نشده بود دمپایی پرت شد بالا  

یعن از ترس قبض روح شدم پریدم تو کوچه تا مامانم اوم 

کاربر قدیمی 😁ده بار خودمو تعلیق کردم ولی دوباره اومدم 🤪دل کندن از نی نی سایت سخته🤧🤧😪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلییی داستان واقعی و ترسناک دارم قبلنا مامانم اینا ی خونه زندگی میکردن اجازه بوده من بچه بودم بع ...

وویی 

چطوری صحبت میکرد صدا آدمیزاد داشت گربه یعنی؟

کاربر قدیمی 😁ده بار خودمو تعلیق کردم ولی دوباره اومدم 🤪دل کندن از نی نی سایت سخته🤧🤧😪
نمیدونم در مورد ادم های سایه ای چیزی میدونید یا اگه نه تو گوگل بزنید چون کار هموناس🥲😂😂 ولی چند ش ...

من یه بار یه سایت بلند سیاه رو پنجره تو اتاق دیدم ک بهم زل زده😁آدم سایه ای بود یعنی

وویی  چطوری صحبت میکرد صدا آدمیزاد داشت گربه یعنی؟

میگفت ی صدای گنگ و کلفت بود چند بارم تو بالاخونه صدای دعوا میومده مامانم میره میبینه گربه سیاه هست کلن اون خونه مشکل داشته  :|

برای داداشم ی صلوات بفرست  
برگام چطو پرید

نمیدونم انگار تو ذهنمو خوندن برا خانوادمم گفتم ولی هیچکی حرفمو باور نکرد میگن خیال برداشته  

راستی یچیزی یادم اومد یبار شوهر خالم توی باغ با دوستش داشته کباب میکرده دوستش میاد ازش عکس میگیره یهو همون بنده خداها ک میدونید توی عکس افتاده بودن همه عکسو دیدن من ترسیدم ببینم 

میگفت ی صدای گنگ و کلفت بود چند بارم تو بالاخونه صدای دعوا میومده مامانم میره میبینه گربه سیاه هست ک ...

میگن گربه ها ی سیاه جنن😬

راستی یچیزی یادم اومد یبار شوهر خالم توی باغ با دوستش داشته کباب میکرده دوستش میاد ازش عکس میگیره یه ...

یا خدا عکسشو داری؟ نگفتن چ شکلی بودن تو عکس

ی چیز دیگم بگم مامانم تعریف میکنه قبلنا بچه بوده میرفته پیش مامان بزرگش میمونده توی روستا اونجا چشمه بوده کنار خونش (خونشو رفتم دیدم الان خراب شده ولی هنوز چمشه و اینا هستش خیلی خوشگله) بعد میگفت شبا مامان بزرگش میرفته سر چشمه یشب مامانم باهاش میره میبینه ی موجوداتی شبیه انسان با موهای خیلی بلند و یکم متفاوت توی اب بازی میکردن و سروصدا میدادن بعد مامانم میپرسه مامان بزرگش میگ ک اینا ادم ابی هستن اسمی ک مامان بزرگش گذاشته روش

ب گفته مامانم