2777
2789
عنوان

حرامه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1405 بازدید | 101 پست
عه یاد اون خانمه افتادم تو مصاحبه بهش گفتن چرا  تو که تو زندگی چیزی کم نداشتی برا چی ول کردی ا ...

خدارو شکر باز طلاقک گرفته مامانم شرایط اونو نداره

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چون اون پول لقمه حرامه که واردزمدگی زن بچه پدرت شده   ارامشتونو اون پول حرام میگیره مریضی ...

دقیقا شما خودتون شاغلین

اونقدر خدارو صدا زدم نمیشنوه

شما کری نمیشنوی ..

بگو مادرت جدا بشه برو با مادرت زندگی کن..اگر واقعن مال حرم سخته هیچی هم نباید ببرین...

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

ای بابا  این همه کاسب فکر کردی حلال خورن ...یا بانکها...رشوه تو ادارات ....کارمندی که با پارتی استخدام میشه آیا حقوقش حلاله؟؟!! ....رو هر شغلی دست بذاری میتونی راحت ببینی چقدر حروم خوری زیاده فکر کردی همه مملکت سالمن پدر شما حروم خوره ؟؟!!یه مقدار وسواس پیدا کردی به نظرم وگرنه نون حلال کم پیدا میشه

فروختن زمین کجاش حرام داره ؟؟

فروخت زمین به چن نفر یا برداشتن زمین دیگران به اسم خودش

ای بابا  این همه کاسب فکر کردی حلال خورن ...یا بانکها...رشوه تو ادارات ....کارمندی که با پارتی ...

خب چون کم‌پیدا میشع قرار نیس من حرام خور بشم

شما کری نمیشنوی .. بگو مادرت جدا بشه برو با مادرت زندگی کن..اگر واقعن مال حرم سخته هیچی هم نباید بب ...

چقدر راحته واست گفتنش اگه شرایطشو داشتیم چرا ن توروخدا قضاوت نکن باشه من کرم

دقیقا شما خودتون شاغلین

نه عزیزم حاضرم کلفتی خونه مردم کنم ولی دستوپام بسته س همش توخونم اونم میره به هرزگیش میرسه کاش یجوری ازشرش راحت شیم 

خونوادشم عین خودش ازهرراهی پول درمیارن جالبه اینا نمازوقرانم میخونن خیلیم ادعاشون میشه

دلم خونه اززندگیم حیف بچه هام

تروخدادعام کنید بریدم اززندگی ارزوم مرگمه 

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
شما کری نمیشنوی .. بگو مادرت جدا بشه برو با مادرت زندگی کن..اگر واقعن مال حرم سخته هیچی هم نباید بب ...

تو کری که میگم پدرم دشمن ماست نمیزاره طلاق نمیده شرایطشو نداریم منو به زور شوهر داد الات طبقه بالای خونه بابامم نمیزاره جایی بریم‌نمیزاره مستقل باشه اون همه جهزیع که خریدع حرامه استفادع نکنم؟ به شوهرم چی بگم