2777
2789
عنوان

حرامه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1405 بازدید | 101 پست
05132256168 دفتر آقای مکارم شیرازی صبح رنگ بزن  در حد اطلاعات خودم شما چون چاره ای ندارین گناه ...

اخه مال ما صبحانی هس

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فروخت زمین

فروختن زمین کجاش حرام داره ؟؟

به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمع‌های تولدتو‌ فوت می‌کردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین می‌کنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و می‌بره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت می‌مونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمی‌شی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹
موادفروشه ؟ه خودش چیزی مصرف میکنه همش کتکتون میزنه؟

ن روانیه کارش فروخت زمین هس

من حتی بچه هامو هم زده.. خودمم کتک خوردم اما.. درستش شدش.. خداروشکر... باید طاقت بیاری و درستش کنی

والا این درست شدنی نیس دشمن خونیه

وقتی چاره ای ندارین، چیزی به گردنتون نیست. خدا کمکتون کنه، شرایطتون سخته

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

خب چیکار کنیم چرا واسه ما هم گناه باشه اون پدلو در میاره

چون اون پول لقمه حرامه که واردزمدگی زن بچه پدرت شده 

ارامشتونو اون پول حرام میگیره مریضی بیماری میاره پدرتم تاوانشو میده به مرور

من همسرم اینکاروکرد ازگرسنگی مردم وحامله بودم ولی ازچیزایی که بااون پول میخرید نمیخوردم 

بشدت خسیسه ولی پول حرام بش مزه داده بودهیچ خیروبرکتی نداشت ازون پول واردکثافت کاریای دیگه شد رفت راه فساد وهوس بازی انتخاب کرد من موندم وجدانم وبچه هام وبدبختیام بااین مرد هوس باز بی همه چیز هیچی ش هم نمیشه روز له روز سالمتروخوشتیپ تر دردوبیماریش برامنوبچه هامه

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍

عه یاد اون خانمه افتادم تو مصاحبه بهش گفتن چرا 

تو که تو زندگی چیزی کم نداشتی برا چی ول کردی اومدی تو این کارگاه کار میکنی ...

😕خانمه گفت شوهرم پولش حلال نبود 

ترجیح دادم طلاق بگیرم توافقی ..بدون هیچی و خودم کار کنم..چون اگه میموندم شریک گناهش بودم

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠