2777
2789
عنوان

دخترا میشه نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 73 پست
صددرصد میتونی به خواسته هات برسی البته اگر خودت همت داشته باشی وفقط امیدت به خدا باشه...مگه تمام کسا ...

با کارمندی میشه خونه خرید؟ مثلا تو تبریز خونه متری حداقل ۱۰ تا ۱۵ میلیونه

منم منظوم دختره خوبی بود که بساز باشه البته منظورم این نیست که هیچچی ازم نخواد بلکه کنارم باشه و باه ...

ببین خواهرانه بهت میگم کاری اصلا ب کسی ندارم.. میخوای راحت باشی باید این هفت هشت سال حسابی بجنگی... من خودم ی جوریم میگم برم سرکار کمک کنم ولی دخترایی دیدم ک فقط میگن پسره کارکنه... همههه چی بستگی ب خودت داره قطعا دختری ک بساز باشه خودشو نشون میده تو روزای اول

💜🌺مهربون باش جای دوری نمیره😊💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین الان باید هرچی پول در میاری بری طلا بخری سرمایه گذاری طولانی مدت کنی.. بعد ایشالا تا اون موقع جور میشه اگرم ک کم داشتی وام میگیری... اگر کارمندی هستی ک تایم کاری زیاد نداری کار دیگه انجام بده در کنارش ب خودت ایمان داشته باش چرا نشه.. بخدا بودن کسایی ک فکرشم نمیکردن خونه بخرن ولی خریدن.. سنی نداری ک نشه

بله چرا امیدی نباشه، من انقدر تو اطرافیانم دیدم..حتی پسرایی هم‌سن‌ و سال شما واقعا رابطه‌ی موفقی دار ...

اره همون الآن دوتایی تلاش کردن رو مدنظرمه ولی خوب اکثرا هر کسی از پسرا ازدواج کرده قبل ازدواج  سوای شغل خوب خونه و ماشین حداقل پراید داشته وبعد رفته خواستگاری من شاید بتونم با تلاش خودم شغل خوب رو مهیا کنم ولی خونه وماشین علی الخصصوص خونه رو نه😒  حالا  تو دور وبری های شما دختر مناسب وخوبی بوده که با پسری که فقط شغل خوب داره ازدواج کرده باشه وراضی باشه؟

ولی پول جمع کردی تو محله های پایین هم شده ی ملکی چیزی بخر حتی شده ۲٠متری

پول ب مرور بی ارزش میشه.. اول طلا بخر بعد همشو ببین بفروشی چقد میشه اگر رسید یه خونه کوچیک بخر دوباره شروع کن طلا بخر هی بعد همشو بفروش ایشالا هی پله پله برو خونه بزرگتر تو محله بهتر بگیر

اهوم. همینو می خواستم بشنوم پس هنوز هم دخترایی هستن که به باهم ساختن زندگی ایمان دارن👌

اره هستن  ایشالا جوری خودتو بسازی اصلا نیازی به همراهی نداشته باشی ایشالا بهترینا نصیبت شه خدا به همرات

اره همون الآن دوتایی تلاش کردن رو مدنظرمه ولی خوب اکثرا هر کسی از پسرا ازدواج کرده قبل ازدواج   ...

اره واقعا دختر ادم خیلی خوب و محجوبی بوده با یه خانواده اصیل عید هم مراسم عقدشونه اتفاقا...

یکی دیگه از اشناهامم دخترخانم تازه استخدام اموزش و پرورش شده و معلم و اقا پسر هم سال اخر دانشگاه هستن..اقا پسر هم نه خونه نه ماشین داره، اما باهم قرار گذاشتن که باهم به دست بیارن و بعدها که رفتن زیر یه سقف هزینه‌ی خورد و خوراک با یکی و اجاره و قسط هم با یکی دیگه یعنی تقسیم کنن هزینه رو

رضا،شاد بودنِ دل است در تلخیِ قضا «عطار نیشابوری»
اره واقعا دختر ادم خیلی خوب و محجوبی بوده با یه خانواده اصیل عید هم مراسم عقدشونه اتفاقا... یکی دیگ ...

چه خوب آدم قوت قلب میگیره میشنوه همچین ازدواج هایی صورت میگیره

چه خوب آدم قوت قلب میگیره میشنوه همچین ازدواج هایی صورت میگیره

اره..من مورد زیاد دیدم و داریم تو اقوام...خییییلی امیدوار باشید به اینده، دخترای خوب و همراه کم نیستن،ایمان داشته.باشید

رضا،شاد بودنِ دل است در تلخیِ قضا «عطار نیشابوری»

والااکثر اطرافیان ما کارمند بودن وخونه خریدن..بالاخره خونه ی وام دار هست .من که میگم اگر خودت همت داشته باشی خدا هم کمک میکنه وحتما صاحب همه چیز میشید

شما فعلا 20 سالته...............مثبت باش تلاش داشته باش.................به آینده و گذشته فکر نکن................فعلا فقط تلاش

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

شما فعلا 20 سالته...............مثبت باش تلاش داشته باش.................به آینده و گذشته فکر نکن.... ...

خوب من هنر بکنم بتونم یه شغل خوب گیر بیارم مثل کار بانک یا شرکت نفت یا دارایی و... 

کسی قبول می کنه پسری که صرفا فقط شغل دولتی خوب داره؟ ولی مثلا خونه نداره یا حمایت مالی والدینشو نداره که مثلا پس فردا خواست ماشین بخره کمکش کنن