2777
2789
عنوان

دخترا میشه نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 73 پست
نمی دونم والاه شرایط سختیه مشابهش رو تو خانوادمون نداشتیم پدر و مادرم هم خیلی با هم صمیمین عین پت و ...

متاسفانه منم با مادرم و پدرم زیاد خوب نیستم😕

اصلا بعضی وقتا حس میکنم بچه اون خانواده نیستم ، چون اصلا ظاهر و باطنم خیلی تفاوت داره باهاشون

حالم خوب نیست
من برای آینده گفتم.مثلا استخدام یه جای خوب بشم خوبه ولی مگه با حقوق کارمندی میشه خونه خرید؟ اگه خونه ...

فوقش چند سال دیرتر میتونی... پدر منم یه کارمنده و چند سال بعد از ازدواج تونست یه زندگی عادی داشته باشه.

اگه یه دختر واقعا درک و فهمش بالا باشه باید کنار بیاد...

حالم خوب نیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فوقش چند سال دیرتر میتونی... پدر منم یه کارمنده و چند سال بعد از ازدواج تونست یه زندگی عادی داشته با ...

هست همچین دختری که اعتقاد به ساختن زندگی مشترک در کنار هم داشته باشه؟

منم پسرم، ولی کی گفته پدرتون باید این شرایط رو براتون فراهم کنه؟ شما خودتون باید تلاش کنین تا به یه جایگاهی برسین، پول درآوردن اونقدرا هم سخت نیست، فقط کافیه یه تخصص داشته باشی و یه ذره تجربه کار عملی.

آره متاسفانه دیگه امیدی به ازدواج ندارم

شما چرا انقدر زود ناامید میشید؟😐

برادر منم همسن شماست و شرایط شما رو داره ، ولی میگه من هنوز فرصت خیلی چیزا رو دارم و تلاش خودشو میکنه و اصلا به فکر ازدواج نیست.

حالم خوب نیست
منم پسرم، ولی کی گفته پدرتون باید این شرایط رو براتون فراهم کنه؟ شما خودتون باید تلاش کنین تا به یه ...

بله من تلاشمو برای موفقیت  می کنم و روی تخصصم کار می کنم ولی من منظورم اردواج بود بی خونه بی ماشین و فقط با به شغل دولتی و اندک حمایت خانواده

شما چرا انقدر زود ناامید میشید؟😐 برادر منم همسن شماست و شرایط شما رو داره ، ولی میگه من هنوز فرصت ...

خوب من دوس دارم تا ۳۰ سالگی ازدواج کنم 

آره اگه هدفم ازدواج نبود زندگی بعتر میشد برای خودم تلاش می کردمو و پولامو برای خودم خرج می کردم وبه فکر آینده وزن گرفتن نبودم