2777
2789
عنوان

دخترا میشه نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 73 پست
خوب من هنر بکنم بتونم یه شغل خوب گیر بیارم مثل کار بانک یا شرکت نفت یا دارایی و...  کسی قبول م ...

چه فکرایی میکنید شما شغل خوب گیر بیار بقیش درست میشه ............تنبل نباش...............حرکت برکت میاره......شما از یه زاویه میبینی کائنات هزار تا راه داره

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

الان اگه شغل ندارین فعلا خواستگاری نرین .چون برا زندگی مشترک یه در آمدی لازمه که بتونین خونه رهن کنین و ماشینم میتونین وام اینا بگیرین بخرین .اگ پسر خوبی هسین اره میتونین با یه دختر خوب ازدواج کنین .البته بستگی به توقعات خودتون هم داره 

هوای حوصله مان ابریست 💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان اگه شغل ندارین فعلا خواستگاری نرین .چون برا زندگی مشترک یه در آمدی لازمه که بتونین خونه رهن کنی ...

نه برای الان که نمیگم بعد پیدا کردن شغل رو میگم درآینده

مثلا اگه استخدام بانک و نفت و اینا بشم میشه امیدوار بود؟ با توجه به اینکه نمی تونم خونه بخرم وتو بقیه ی زمینه ها مثل ماشین و سرویس طلا و ...حمایت های خانوادم اندک خواهد بود

نه برای الان که نمیگم بعد پیدا کردن شغل رو میگم درآینده مثلا اگه استخدام بانک و نفت و اینا بشم میشه ...

صرف فقط به کارمند دولت شدن فکر نکنین .شغل دولتی خیلیم خوبه ولی یکم طول میکشه .تا اون موقع یه شغل آزاد برا خودتون بگیرین پس انداز کنین الان که مجازیه اکثرا کلاسا .بعدا برا استخدامی سال آخربکوب  بشین بخون 

هوای حوصله مان ابریست 💚

آخه چرا این قدر جوش میزنید آقا امیر

خونه و ماشین زیاد مهم نیستن 

عموی من چهل و پنج سالشه هنوز داره اجاره خونه میده

این شغله که خییلی مهمه که اگه کارمند هم باشین که دیگه خیلی خوبه

با شناخت کوچیکی هم که از شما توی دوتا تایپکتون فهمیدم متوجه شدم که پسر عاقلی هم به نظر میاین و متعهد

این خیلی خوبه

پس مطمئن باشین یه دختر خوب و متعهد هم مثل خودتون پیدا میشه 

همه دخترا که فقط به پول و خونه و ماشین فکر نمیکنن 

اگه آدم بخواد شریک زندگیش رو بر اساس این معیار انتخاب کنه پس عشق چی میشه؟؟

من به عشق واقعی خیلی بیشتر اهمیت میدم تا خونه و ماشین

واسه همینم همیشه برای خودم آرزو میکنم که یه روزی عشق واقعی رو تجربه کنم.

منم برای آینده گفتم دیگه گفتم شرایطم اینه شغل خوبم گیر بیاد مثلا کارمند بانک یا وزارت نفت یا دارایی ...

همه چی کم کم جلو میره، همه از اول همه چی ندارن، همه هم پشتوانه ندارن، شما جوونی طبیعیه این چیزا بشه دغدغه تون... 

تازه اول راهین

اگر ی شغل مناسب پیدا کنین و درآمد داشته باشین و اخلاقتون اوکی باشه ، کیس مورد نظرتون پیدا میشه.... 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
آخه چرا این قدر جوش میزنید آقا امیر خونه و ماشین زیاد مهم نیستن  عموی من چهل و پنج سالشه هنوز ...

ایشالله ببینم قسمت چی میشه والله من از صبح همش سرم تو درسو تلاشه ولی شب ها فکر وخیال نمیذاره بخوابم برا همین چند شبه تو چت روم ها ولو هستم تا نظر بقیه رو هم بدونم

ایشالله ببینم قسمت چی میشه والله من از صبح همش سرم تو درسو تلاشه ولی شب ها فکر وخیال نمیذاره بخوابم ...

معلومه که خیلی به آیندتون اهمیت میدین واسع همینم زیاد بهش فکر میکنین به خصوص وقتایی که بیکارین.  

این که خیلی خوبه. تازه به نظرم هیچ اشکالی هم نداره.

خود منم همین طوریم و مثل شما یا شایدم بدتر از شما 

منم خیلی زیاد فکر و تخیل میکنم ولی دیگه چه کنم با همین تخیلات فیلا مجبورم زندگی کنم

من زندگی خیلی سختی داشتم به خاطر خانوادم. الانم پدر و مادرم دارن  از هم جدا میشن واسه همینم خیلی ناراحتم 

پدرمم رفتار خوبی باهامون نداره 

کلا دارم از زندگی ناامید میشم

به نظرتون من باید چطوری خودم رو آروم کنم وقتی یه همچین شرایط سختی رو باید تحمل کنم؟

معلومه که خیلی به آیندتون اهمیت میدین واسع همینم زیاد بهش فکر میکنین به خصوص وقتایی که بیکارین. &nbs ...

نمی دونم والاه شرایط سختیه مشابهش رو تو خانوادمون نداشتیم پدر و مادرم هم خیلی با هم صمیمین عین پت و متن😅 ولی برام سخته تصور کنم پدری با دخترش رابطه ی خوبی نداشته باشه خصوصا منی که اصن به خاطر دختر دار شدن زندم😔

نمی دونم والاه شرایط سختیه مشابهش رو تو خانوادمون نداشتیم پدر و مادرم هم خیلی با هم صمیمین عین پت و ...

خوشبحالتون که پدر و مادر خوبی داشتید 

من از وقتی به دنیا آمدم فقط دعوای پدر و مادرم جلوی چشمام بوده الانم بعد از بیست سال زندگی میخوان از هم جدا بشن

خوشبحالتون که پدر و مادر خوبی داشتید  من از وقتی به دنیا آمدم فقط دعوای پدر و مادرم جلوی چشمام ...

وقتی هم که میبینم پدرم باهام خوب رفتار نمیکنه حالم خیلی بدتر میشه

میدونین پدر بد روح دختر رو میشکنه

خب شما هنوز سنتون کمه... و تا زمانی که بخوای ازدواج کنی فرصت داری برای فراهم کردن خونه و ماشین و... ...

من برای آینده گفتم.مثلا استخدام یه جای خوب بشم خوبه ولی مگه با حقوق کارمندی میشه خونه خرید؟ اگه خونه نداشته باشم دختر درس حسابی گیرم میاد؟