2777
2789
عنوان

دخترا میشه نظر بدین

839 بازدید | 73 پست

سلام دوستان من ۲۰ سالمه و  ترم ۴ حسابداریم  و رشتمو دوس دارم و تمام سعی وتلاشمو می کنم تا توی این رشته پیشرفت کنمو به درآمد خوبی برسم. ولی مشکلی که دارم اینه که پشتوانه ی مالی ندارم پدرم کارمند جهاده  و دارایی چندانی نداره که بتونه از من حمایت بکنه و مثلا برام خونه و ماشین بخره و خیلی هنر بکونه  حمایت های جزئی می تونه بکنه و من باید به خودم متکی باشم

حالا یه سوال از دخترا:

من خیلی ناامید شدم، به نطرتون با شرایطی که دارم  کسی درآینده حاضر میشه با من ازدواج کنه؟ 

اگه نه: یعنی پس من از  همین سن قید ازدواج و عشق وعاشقی رو بزنمو  وبیخودی دلخوش نباشم و به جاش خودمو به تنهایی عادت بدم و تمرکزم رو بذارم روی لذت بردن از زندگی مجردی؟ 

اگه آره: خوب با چه شرایطی حاضریدبا همچین پسری ازدواج کنید؟ اصن زوج موفقی رو دیدید که تو این سه چهار سال بد با هم ازدواج کرده باشن وپسره همچین شرایطی داشته باشه؟

پ.ن:البته هر کسی  هم که نه بلکه دختری که خوب و مناسبم  باشه مدنظرمه. دختری که سطح مالی و فرهنگی خانواده هامون یکی و درآمد خودم و خودش تقریبا هم سطح باشه.و مودب مهربون نجیب و عاقل باشه

وگرنه دور و برم زیاد می بینیم پسرایی که وضع مالی اصن خوبی ندارن ولی ازدواج کردن.ولی با کی؟  مثلا با دختری از خونه ی پدریش فرار کردن.یا دختری که اصن یه جوری لاشییه و سبک که اصن نمیشه آورد تو جمع دو کلمه حرف بزنه.یا دختری که یر چند ماه مهریشو می ذاره اجرا و پسر رو سر کیسه می کنه یا دختری که اصن اهل زندگی مشترک نیس و به فکر ولخرجی های  سرسام آور خودشه یا اهل خیانته و یا .... 

آره هرکسی نه حداقل دختری که بشه روش اسم همسر یا مادریا شریک زندگی گذاشت

سنت کمه 

شغل نداری 

درآمدم نداری 

فعلا بیخیال ازدواج ! 

تا ۳۰ سالگی کار کن پول جمع کن خونه و ماشین بخر 

بعد برو فاز عاشقی 

فعلا زوده !

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

سنت کمه  شغل نداری  درآمدم نداری  فعلا بیخیال ازدواج !  تا ۳۰ سالگی کار کن پ ...

منم برای آینده گفتم دیگه

گفتم شرایطم اینه شغل خوبم گیر بیاد مثلا کارمند بانک یا وزارت نفت یا دارایی که حقوق های خوبی دارن ولی پشتوانه ندارم مثلا خونه بخرم

درمورد این نظرتون چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین داداش ذهنت رو درگیر عشق و هوس و ازدواج و دختر نکن ضرر میکنی 

تا میتونی از هر نظر پیشرفت کن در کنار تحصیل دانشگاهی یک حرفه ای و کار هم داشته باش اصلا تو این سن به موارد بالا فکر نکن که ضرر میکنی 

اما یه دختر عاقل دلشو به ارث و پول پدر پسره خوش نمیکنه..

شما خودت باید تلاش کنی و به جایگاهی که دلت میخواد برسی این خیلی ارزشمنده

خدا پدرتونو براتون حفظ کنه اما اگر خونه و ماشین و .. براتون فراهم کنن شاید اون اتفاقی که دلتون میخواد نیفته

اینکه خودتون خونه و ماشین و  هرچیزی که میخواید رو فراهم کنید حتما خیلی با ارزشه

هنوز خیلی جوونید و موقع ازدواجتونم نیست ، پس کار کنید ، درس بخونید تلاش کنید

موفق باشید🌹

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671  

چه اعتماد به نفسی برادر 

با این وضعیت دختر پادشاه هم که میخوای 

ببین ازدواج هم عاطفه میخواد هم پول 

تو عاطفه داری ولی مال نه پس بهتره فعلا ازدواج رو بریزی دور ولی عاشق بشو(نری از فردا تو خیابون دم به دیقه عاشق بشی)

عاشق که بشی انگیزه کار کردن هم داری 

شده از خوابت بزنی بزن ولی پول دربیار 

بعدشم بابات که وظیفه رسوندن تو رو به ارزو هات رو که نداره خودت تلاش کن 

اوک؟؟؟

تیکر تاریخ تولدمه 🤩بعضی شبا چشا درشت، بیدار بعضی شبا دمِ پنجره صدا تُپق میاد بعضی شبا لقن مفصلام منم یه دوست ناباب، وسلام منم یه درس عبرت باخودم بَدم و اِلا دست به خیرم عشق می‌کنم بخنده چهره‌ات خدا نرسید شیطون رفت تو جِلدم پَ؛ چه قدرم راضیم دادا بچه مثبتا به گا میرن دادا به همه چی آره گفتیم جایِ نه بابا ما بَد و رفتیم لایِ صدتا راه جدیداً ردیفم تو پول تو چپ دادا چون تا وقتی پول هست آقام وایسادم زدنم تو دعواها ولی اَ ترس نشاشیدم تو شوارام صبرم کمه، حوصلم در حد حداقله چهل سالگیمو می‌بینم به تخت بستنش دستاشو بستن اَ دست نره من بسمه دلم تنگ شده برا نه برای اینکه دوباره بمیریم برا هم بی‌قرارم و دلتنگ سرِ گرم برا طعم قبل همه جمع یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزی و حس نمی‌کنیم من اخمام تو همه، تو گریه می‌کنی مارو نگا تو چی حرفه‌ای شدیم منو این دست‌ساز باهم یه شبایی داریم که صبح‌ش درمانگاهم با این حال، تنها عین مَرد وایستادم عین مرد وایستادم❤️شایع و صادق اهنگ دلی ❤️انگار منو داشت میگفت
ببین داداش ذهنت رو درگیر عشق و هوس و ازدواج و دختر نکن ضرر میکنی  تا میتونی از هر نظر پیشرفت ک ...

من نگفتم که تو این سن دنبال ازدواجم برای آینده میگم اخه هر چه قدرهم پیشرفت کنی مگه بل حقوق کارمندی یا اصن دوشغلی کار کردن میشه خونه خرید؟  میشه مثلا ماشین که الان چند صد میلیونه خرید؟

اما یه دختر عاقل دلشو به ارث و پول پدر پسره خوش نمیکنه.. شما خودت باید تلاش کنی و به جایگاهی که دلت ...

مگه با حقوق کارمندی و اصن دوشغل کار کردن میشه خونه و ماشین خرید اونم بدون کمک پدر و مادر؟

من نگفتم که تو این سن دنبال ازدواجم برای آینده میگم اخه هر چه قدرهم پیشرفت کنی مگه بل حقوق کارمندی ی ...

خب منم همینو میگم هنوز خونه نداری و ماشین نداری از آینده صحبت نکن 

فقط به فکر همین ۲ تا باش 

دختر و ازدواج و رابطه هم نه تنها جلوی پیشرفت رو میگیره بلکه همین چیزهایی هم که الان داری ازت خواهد گرفت ....

چه اعتماد به نفسی برادر  با این وضعیت دختر پادشاه هم که میخوای  ببین ازدواج هم عاطفه میخ ...

شما انگار متن سوال منو نخوندی اولا که من تا به حال رابطه ای نداشتم و به این زودی ها هم نخواهم داشت یعنی تو فاز عشق و عاشقی نیستم و این موضوع رو برای آینده‌ مطرح کردم اونم نه با دختر پادشاه اگه دقت کنی نوشتم دختر همسطح خودم

شما انگار متن سوال منو نخوندی اولا که من تا به حال رابطه ای نداشتم و به این زودی ها هم نخواهم داشت ی ...

ببخشید اخه نوشتید که دختر فراری و.... مگه دختر فراری چشه ؟؟؟

تیکر تاریخ تولدمه 🤩بعضی شبا چشا درشت، بیدار بعضی شبا دمِ پنجره صدا تُپق میاد بعضی شبا لقن مفصلام منم یه دوست ناباب، وسلام منم یه درس عبرت باخودم بَدم و اِلا دست به خیرم عشق می‌کنم بخنده چهره‌ات خدا نرسید شیطون رفت تو جِلدم پَ؛ چه قدرم راضیم دادا بچه مثبتا به گا میرن دادا به همه چی آره گفتیم جایِ نه بابا ما بَد و رفتیم لایِ صدتا راه جدیداً ردیفم تو پول تو چپ دادا چون تا وقتی پول هست آقام وایسادم زدنم تو دعواها ولی اَ ترس نشاشیدم تو شوارام صبرم کمه، حوصلم در حد حداقله چهل سالگیمو می‌بینم به تخت بستنش دستاشو بستن اَ دست نره من بسمه دلم تنگ شده برا نه برای اینکه دوباره بمیریم برا هم بی‌قرارم و دلتنگ سرِ گرم برا طعم قبل همه جمع یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزی و حس نمی‌کنیم من اخمام تو همه، تو گریه می‌کنی مارو نگا تو چی حرفه‌ای شدیم منو این دست‌ساز باهم یه شبایی داریم که صبح‌ش درمانگاهم با این حال، تنها عین مَرد وایستادم عین مرد وایستادم❤️شایع و صادق اهنگ دلی ❤️انگار منو داشت میگفت
خب منم همینو میگم هنوز خونه نداری و ماشین نداری از آینده صحبت نکن  فقط به فکر همین ۲ تا باش&nb ...

ولی سوالم رو جواب ندادید

من میگم مثلا اگه استخدام بانک دارایی نفت یا هر جای خوب دیگه هم بشم امیدی هست که بتونم با دختر خوب ازدواج کنم یا نه چون بی پشتوانه که باشی با این حقوق ها که نمیشه خونه و ماشین خرید

ببخشید اخه نوشتید که دختر فراری و.... مگه دختر فراری چشه ؟؟؟

کسی که به خانواده ی خودش که از خون خودشن و حداقل ۲۰ سال بزرگش کردن و براش زحمت کشیدن رو ول می کنه میشه ازش انتظار داشت برای من غریبه که چند ماهه باهاش آشنا شدم همسر خوبی باشه؟

ولی سوالم رو جواب ندادید من میگم مثلا اگه استخدام بانک دارایی نفت یا هر جای خوب دیگه هم بشم امیدی ه ...

البته که امیدی هست تلاش بیشتر کنی و حرکت رو به جلو کنی مطمئن باش برکت خدا هم می رسه ولی تو این مسیر تا موقعی که به ثبات و استقلال کامل اقتصادی نرسیدی اصلا به رابطه و ازدواج فکر نکن به فکرتم که میگم و هی تکرار میکنم 

کسی که به خانواده ی خودش که از خون خودشن و حداقل ۲۰ سال بزرگش کردن و براش زحمت کشیدن رو ول می ...

ببین برادر من مگه دختر مرض داره فرار کنه مگر اینکه اذیت بشه توسط خانوادش تو از کجا میدونی اون خانواده کمکش کرده یا محبت بهش کردع 

واقعا تو از کجا میدونی اون چی کشیده