2777
2789
عنوان

دخترا میشه نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 73 پست
ولی سوالم رو جواب ندادید من میگم مثلا اگه استخدام بانک دارایی نفت یا هر جای خوب دیگه هم بشم امیدی ه ...

هر چیزی به موقعش اتفاق میوفته نگران نباشید درستون تموم شد میرید سرکار و پول جمع میکنید و به امید خدا دختر خانواده داریم پیدا میکنید از الان نگران نباشید .چرا کسی باهاتون ازدواج نکنه وقتی شما به جایگاه خوبی رسیده باشید ، به اصطلاح سعی کتید بازوتون رو قوی کنید .اون موقع حرفی برای گفتن دارید و راحت ازوداج میکنید 

مگه با حقوق کارمندی و اصن دوشغل کار کردن میشه خونه و ماشین خرید اونم بدون کمک پدر و مادر؟

حتما که نباید اول زندگی همه ، از همه چیز بهترینشو داشته باشن

سعی کن اونقدر موفق بشی که بتونی به تنهایی به خواسته هات برسی

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین برادر من مگه دختر مرض داره فرار کنه مگر اینکه اذیت بشه توسط خانوادش تو از کجا میدونی اون خانواد ...

نمی دونم قضاوت نمی کنم ولی ازدواج همین جوریش هم ریسکش بالاست پس  یه کسی که خانوادش هم خوبه رو ترجیح میدم

نمی دونم قضاوت نمی کنم ولی ازدواج همین جوریش هم ریسکش بالاست پس  یه کسی که خانوادش هم خوبه رو ت ...

بله درسته

تیکر تاریخ تولدمه 🤩بعضی شبا چشا درشت، بیدار بعضی شبا دمِ پنجره صدا تُپق میاد بعضی شبا لقن مفصلام منم یه دوست ناباب، وسلام منم یه درس عبرت باخودم بَدم و اِلا دست به خیرم عشق می‌کنم بخنده چهره‌ات خدا نرسید شیطون رفت تو جِلدم پَ؛ چه قدرم راضیم دادا بچه مثبتا به گا میرن دادا به همه چی آره گفتیم جایِ نه بابا ما بَد و رفتیم لایِ صدتا راه جدیداً ردیفم تو پول تو چپ دادا چون تا وقتی پول هست آقام وایسادم زدنم تو دعواها ولی اَ ترس نشاشیدم تو شوارام صبرم کمه، حوصلم در حد حداقله چهل سالگیمو می‌بینم به تخت بستنش دستاشو بستن اَ دست نره من بسمه دلم تنگ شده برا نه برای اینکه دوباره بمیریم برا هم بی‌قرارم و دلتنگ سرِ گرم برا طعم قبل همه جمع یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزی و حس نمی‌کنیم من اخمام تو همه، تو گریه می‌کنی مارو نگا تو چی حرفه‌ای شدیم منو این دست‌ساز باهم یه شبایی داریم که صبح‌ش درمانگاهم با این حال، تنها عین مَرد وایستادم عین مرد وایستادم❤️شایع و صادق اهنگ دلی ❤️انگار منو داشت میگفت

بله چرا امیدی نباشه، من انقدر تو اطرافیانم دیدم..حتی پسرایی هم‌سن‌ و سال شما واقعا رابطه‌ی موفقی دارن و با دختر‌خانم دوتایی دارن تلاش میکنن برای زندگیشون

رضا،شاد بودنِ دل است در تلخیِ قضا «عطار نیشابوری»

سلام عزیزجان

همه‌چیز به باور شما بستگی داره که زندگی تون رو خلق میکنه توصیه میکنم حتماً روی این باور محدودی که دارید کار کنید و عزت‌نفس تون رو افزایش بدید شما لایق هستید و این رو بدونید برای هر چیزی راهکاری وجود داره درواقع انسانه و تکامل اش شما رشد خواهید کرد و همه‌چیز بهتر خواهد شد اگر و فقط اگر روی خودتون کار کنید و به‌جای پروبال دادن به افکار پوچ که ایمان تون رو نسبت به خداوند تضعیف میکنه چیزهای جدید یاد بگیرید و برای اهداف ارزشمند تون تلاش کنید من استاد امیر همتی رو در این حوزه خدمت تون پیشنهاد میکنم بهترین استادی هستن که در عمر ام دیدم این هم آدرس پیج شون amirhemmati_com

صددرصد میتونی به خواسته هات برسی البته اگر خودت همت داشته باشی وفقط امیدت به خدا باشه...مگه تمام کسانی که صاحب خونه وماشین شدندپدرشون کمک کرده؟؟نه خیلیها هم بازحمت خودشون بجایی رسیدن

جدا چن ساله ازدواج کردین؟شغلشون چیه؟

الان دقت کردم گفتین۲٠سالته... اوووووووه خیلی راه داری همسر من اومد خواستگاری۲۵سالش بود چیزی نداشت چهارسال عقد بودیم یک سال ونیمم ازدواج کردیم الان۳۱سالش... از الان خوب کار کن چرا نتونی جمع کنی

💜🌺مهربون باش جای دوری نمیره😊💜
ولی فقط دخترای بد نیستن که با نداری پسرا میسازنا😁من الان ساختم 

منم منظوم دختره خوبی بود که بساز باشه البته منظورم این نیست که هیچچی ازم نخواد بلکه کنارم باشه و باهم زندگی رو بسازیم