2777
2789
عنوان

حسن یوسف صورتی

277 بازدید | 22 پست

سلام خانما من چندتا قلمه حسن یوسف از کسی گرفته بودم اول صورتی بود که من گرفتم صورتی خیلی تیره و قشنگ تقریبا سرخابی

ولی وقتی من کاشتم سبز شده

چطوری دوباره صورتی میشه

اگه به رمان علاقمندی تاپیکی که داستان سرنوشت دوستم رو نوشتم بخون و برام نظر بذار مرسی: داستان سرنوشت تلخ و رابطه عجیب دوست من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نورش ه کمه

کاربری سوممه از سال ۹۲ با نی نی سایت آشنا شدم، کاربری اولم(نیلوفرآبی) رو خودم خواستم تعلیق شه ولی کاربری دومم (کاریزما) رو به دلیل زدن حرف حق تعلیق کردن_من مبتلا به زیباترین بیماری جهان به نام سینستزیا یعنی حس آمیزی هستم، یعنی اعداد،حروف،کلمات و آدما هر کدوم رنگ و طعم و بوی خاص خودشونو دارن مثلا اسم نیلوفر برام سبز رنگ هست با صدای شرشر آب رودخونه عدد ۳ برام زرد رنگ هست و عدد ۷ سبز رنگ   ❤AMIR❤   پسر گلم زودتر به دنیا بیا و مامانی و بابایی رو حسابی خوشحال کن 😍 _ من تو این دنیا خیلی سختی کشیدم میشه برای خوشبختی و عاقبت بخیری یه صلوات بفرستید الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم £ خدایا به امید خودت£ 
احتمالا جایی ک نور داشته باشه روشن میشن

روشن بعنی سبز؟ یا صورتی؟

اگه به رمان علاقمندی تاپیکی که داستان سرنوشت دوستم رو نوشتم بخون و برام نظر بذار مرسی: داستان سرنوشت تلخ و رابطه عجیب دوست من
خاکش چطوره؟ 

نمیدونم والا یه گونی خاک دارم برای همه گلدونام همونه

رشدش خیلی سریعه اما رنگش عوض شده

خاکش باید چطور باشه

بستگی به گلت داره چند نوع حسن یوسف هست

عکسشو گذاشتم ببین

نمیدونم والا یه گونی خاک دارم برای همه گلدونام همونه رشدش خیلی سریعه اما رنگش عوض شده خاکش باید چط ...

نمیدونم والا 

شاید خاکش مقوی نیست یا زیاد آب میدی بش 

تو نت سرچ کن ببین چی میگه 

نور جنوب میخواد  اگرم پشت پنجره دوجداره گذاشتی ی کم بزارش عقب تر

ببخشید نور جنوب یعنی چی؟

ما فقط یه سمت خونمون پنجره داره🥲 به نظرت کلا از جلوی نور برش دارم؟