2821
2789
عنوان

خدایی نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 112 پست
ماها ایوبیم؟پیامبریم؟الان منم بخاطر همین قضیه بچه زندگیم تلخه چراخدا به ماهانگاه نمیکنه

نه ما ایوب نیستیم 

برای بار چندم میگم که من گفتم پیامبر بعنوان یک نشانه از صبر و بردباری مثال زدم. خدا حواسش جمعه رفیق همیشه همه جا 

ما اگه کارمون گره میخوره مشکل از خودمونه از خدا مون نیست 

یا امتحانه. اصلا ببین زندگی کلش یه امتحانه بزرگه برای تشخیص خوبا از بدا. برای تشخیص جنس اصل و جنس بنجلی که خورده شیشه داره گلم 

وگرنه چه دلیلی داشته بیایم زمین زندگی کنیم بعد بمیریم بریم تو جهان بعد؟ 

من از صمیم قلبم آرزو میکنم بهترینا برات اتفاق بیوفته و زندگی شیرین بشه اونقدری که خودت از شکر کردنش عاجز بمونی

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تو به یادشی؟ اگه به یادش بودی کفر نمیگفتی صبر میکردی تو ی آدم ناسپاسی که خداتو انکار کردی خیلی وض ...

شکر زندگی به کامت هست رفیق

گشنه از سیر خبرنداره

سواره از پیاده

شماهم بگو 

دیگه زخمی که نمک خورده سوزشش بیشترنمیشه که

عزیزم  چطور دلت میاد نگو توروخدا😢 خدا که با تو دشمنی نداره بالا سرت وایسه مشکلاتت و اضافه کنه ...

اروم نشدم باشنیدن بیماریتون

دردتون به سرم 

درد همه به من بیاد تابقیه حداقل خوش باشن

زندگی خیلی تلخه

شرمندم که ناراحتت کردم میدونی سخته توخونه اینو اون بزرگ بشی سخته هرروز بقیه بچه رو ببینی پدرو مادر ...

ناراحت نشدم قشنگم 

فقط دوست ندارم حیف کنی خودتو.  بخدا درک میکنم که چقدررر سخت بوده برات تک تک حرفاتو متوجه میشم، همشونو 

شما ب این خوبی حیف نیس گول شیطون رو بخوری و از خدا فاصله بگیری؟ 

از ته قلبم قشنگ ترین زندگی رو برات آرزو میکنم طوری که خودت ب این برسی که این پاداش تموم صبوری هاته و یادت نره که ما خدا رو داریم جای تموووووم نداشته هامون و خدا مالک و صاحب حقیقی همه چیزه پس در واقع ما خیلیا چیزا رو داریم، فقط کافیه کمی تامل کنیم و گول وسوسه های شیطونو نخوریم 

ان شاءالله همسرت هم رفتارش بهتر شه 

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم 

نیست  عزیز دلم اول قلبتو صاف کن، میدونم این حرفا، حرفای اصلیت نیس از ته قلبت نمیگی اینارو، مطم ...

دلم خونه خواهر کاش میشد کل عذابایی که کشیدم رو بگم

بچگی حسرت عروسک و داشتن پدرو مادر

توبزرگی حسرت بچه و دل خوش

بخدا نه خونه خواستم نه ماشین 

نه پول

چیزایی خواستم که خیلیا دارن 

بدون اینکه بدونن چقدر بودنشون باارزشه

دلم خونه خواهر کاش میشد کل عذابایی که کشیدم رو بگم بچگی حسرت عروسک و داشتن پدرو مادر توبزرگی حسرت ...

درکت میکنم خیلیییی 

دروغ چرابخدا منم شبیه تو ام تا حد زیادی 

اما هنوز ته دلم روشنه هنوزم میگم خدا خودش هوامو داره. 

ان شاءالله زندگیت درست بشه گلم ❤

عزیزم اینا همه امتحان خداست 

تا الان صبر کردی رنج بردی .خرابش نکن دیگه

کی میدونه شاید اخرای امتحانه.نا امید نشو

بخدا مامان من 20 ساله داره امتحان میشه .طرفشم خانواده این که این از اون پست تر اون از این پست تر .انگار بویی از خدا نبردن

همه مشکل دارن 

امیدتو از دست نده 

تو چه میدونی شاید رحمت خدا نزدیکه

امیدوارم به حق امام زمان بزودی تمام مشکلاتتون حل شن  

همون هاهم كم آوردن مجبورن  مگه كارديگه اى ازدستشون برمياد؟؟ماها يه عمرخودمونو بااينكه به صلاحمو ...

گول زدن نیس چکار میشه کرد وقتی خدا حالا به هر دلیلی یه چیزی رو برای کسی نخواد به زور نمیشه در مقابل تمام کائنات ایستاد که...هرچند خداوند انقدر بزرگه که گفته هرکسی هررررچیزی رو با تمام وجود ازم بخواد و اصرار و پافشاری کنه بهش میدم ولی این قطعا به ضررش خواهد بود....