2821
2789
عنوان

خدایی نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 112 پست
۳۵

عزیزم.منم همسن تو هستم بچه ندارم،در کت میکنم ولی ناشکری نکن ،داد که شکر ندادم بیخیال دیگه دیگه چاره نیست

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم.منم همسن تو هستم بچه ندارم،در کت میکنم ولی ناشکری نکن ،داد که شکر ندادم بیخیال دیگه دیگه چاره ...

اگر خودم بودم فقط میشد

باورت میشه شوهرم از چهارشنبه شب نگاهمم نکرده

دست خودم نیست که بچه سقط میشه

حسرتهای زندگی داره خفم میکنه

عزیزم درکت میکنم خیلی .چون منم ده سال نازایی دارم .اونم بی علت .پارسال با هزار دوندگی ای وی اف کردم شش ماهگی کیسه آب یکیشون پاره شد و هر دو سقط شدن .دوماه بعدش خونمون آتیش گرفت .الآنم هیچی که هیچی .از زخم زبونا و ترحم و حرف و نگاهها که نگم برات 

عزیزم درکت میکنم خیلی .چون منم ده سال نازایی دارم .اونم بی علت .پارسال با هزار دوندگی ای وی اف کردم ...

دردت به جونم

خیلی سخته میفهممت

زخم زبون

تحقیر

ترحم،

امیدوارم زندگیت خوب بشه ازاین به بعدش.

من چهارتاسقط داشتم

دفعه اول سیسمونیمم چیدم.

هفت ماهش بود ولی قلبش واستاد یهو

دفعه دوم و سوم و چهارم هربار ذوق کردم

خورد توذوقم

کاش جای من بودی اونوقت حالتومیخریدم ۱۸  سال متاهلی عذاب از بچگیم درد یتیمی و خونه اینو اون بزر ...

منم از ۷سالگی یتیمم منم ۱۰ ساله متاهلم و مشکلات خودمو دارم اما این حرفارو حتی بشنوم ناراحت میشم

مهم دله،وگرنه چشم هرروزیه بهترشومیبینه
اگر خودم بودم فقط میشد باورت میشه شوهرم از چهارشنبه شب نگاهمم نکرده دست خودم نیست که بچه سقط میشه ...

عزیزم امیدوارم به حرمت امام زمان دردات درمون بشن،یه روزی خدا به دادمون میرسه

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
عزیزم درکت میکنم خیلی .چون منم ده سال نازایی دارم .اونم بی علت .پارسال با هزار دوندگی ای وی اف کردم ...

چن سالتونه؟دعا میکنم آن شاالله مشکلاتت به حرمت امام زمان حل بشه

خریت بنده خدا رو گردن خدا لطفا نندازه خیلی ازخانواده ها بچه ناخلف دارن بچه معلول دارن روزی چند بار دعا میکنن کاشکی نداشتن....حضرت ابراهیم چندسال بچه دار نشد بعد که شد ازبچه اش دور شد ودراخر میخواست سر بچشو ببره با این حال راضی بود به رضایی اون بالا سری 

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

چراکفرمیکنی؟ هیچ کارخدابی حکمت نیست همسایه ما17سال بچه دارنشداینقدردارو خورد که کلیه هاش رو ازدست داد تا آخرش یه پسرآورد که پسرش روتو 15سالگی به طرزفجیعی ازدست داد ..هیچوقت هیچی روازخدا به زور نگیرید امیدوارم خدا دامنت روسبزکنه ولی ازرحمتشش ناامیدنشو

منم از ۷سالگی یتیمم منم ۱۰ ساله متاهلم و مشکلات خودمو دارم اما این حرفارو حتی بشنوم ناراحت میشم

روح پدرتون شاد

امیدوارم همیشه شادی مهمون قلب و خونتون باشه

خریت بنده خدا رو گردن خدا لطفا نندازه خیلی ازخانواده ها بچه ناخلف دارن بچه معلول دارن روزی چند بار د ...

من حضرت ابراهیم نیستم

نگوخریت بنده خدا

بگو بی لطفی خدا

ازدلم نمیادبگم ولی کاش جای من بودی کاش سختیای منومیکشیدی

ببینم اونوقتم انقدرازبالا نگاه میکردی.

همین خودشما اگر ۱۸ سال چشم انتظارباشی 

۱۸ سال حرف بشنوی زخم زبون بشنوی

اگر از لچگی درد یتیمی و بی پدرومادری کشیده باشی

اگر توخونه اینواون بزرگ شده باشی

انقدر دهن پر حرف نمیزنی

شماهامسلمون های سختی ندیده اید

اگر یک درصد این عذابهارو میکشیدی