2789
عنوان

خدایی نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1509 بازدید | 112 پست
بی رحم تویی ک اینجوری میگی خدا ارحم الراحمینه مهربانتر از پدر و مادر ما ادما تد کارمون گیر میکنه ی ...

شاید خیلیا اینجورباشن تاکارشون گیر کنه یادش بیفتن

ولی من همیشه یادش بودم تاامشب ولی دیگه کم اوردم

برامن کم گذاشت از بدو تولدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم  چطور دلت میاد نگو توروخدا😢

خدا که با تو دشمنی نداره بالا سرت وایسه مشکلاتت و اضافه کنه 

خدا گفته بنده هام رو در سختی آفریدم 

هیچکس بدون مشکل نیست مطمئن باش

یکی ازدواجش جور نمیشه 

یکی بچه دار نمیشه

یکی بچه دار میشه دور از جون بچه هاتون بزرگ میشه میمیره

یکی بچش نمیتونه راه بره

یکی همسرش بهش خیانت میکنه

یکی در حسرت خونه اس

یکی لاله

یکی کره

یکی کوره 

یکی دچار سرطان میشه

یکی افسردگی میگیره

یکی از فقر  نمیدونه چیکار کنه

یکی دربدر دنبال شغله

یکی بهش تهمت میزنن 

یکی مالش و میبرن

یکی بهش تجاوز میشه

خلاصه هرکی و با یه جیزی امتحان میکنه

به خصوص اونایی که بیشتر  دوستشون داره بیشتر گرفتارشون میکنه 😅

خودمن به مریضی ناعلاجی مبتلام به اندازه ای موهای سرم رو تخت بیمارستان خوابیدم

امیدوارم آروم شی❤🙂

کم نیستن آدمای معمولی هم که باوجود مشکلات بزرگ بازم خداروشاکرن

همون هاهم كم آوردن مجبورن  مگه كارديگه اى ازدستشون برمياد؟؟ماها يه عمرخودمونو بااينكه به صلاحمون نيست ناشكرى نكن به خاطرچيزهايى كه دارى شكرگزار باش گول زديم اخه تاكى ميخوادبه صلاحم نباشه تاااكىىىى اينهمه به صلاح نبودن چطور به صلاحه؟الان همتون به استارتر ميگيدشكرگزارباش كه يه بچه معلول بهت نداده😐😐😐اخه اين چه حرفيه؟؟؟ 

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟
شاید خیلیا اینجورباشن تاکارشون گیر کنه یادش بیفتن ولی من همیشه یادش بودم تاامشب ولی دیگه کم اوردم ...

تو به یادشی؟ اگه به یادش بودی کفر نمیگفتی

صبر میکردی

تو ی آدم ناسپاسی که خداتو انکار کردی

خیلی وضعت خرابه رفیق

ولی امیدوار باید بود، ایمان داشته باش باش 

درست میشه

کاش جای من بودی اونوقت حالتومیخریدم ۱۸  سال متاهلی عذاب از بچگیم درد یتیمی و خونه اینو اون بزر ...

خوش ب حالت که نماز و روزه قضا نداری 

بابای منم یتیم بود پدرش زیر ماشین سنگین رفت و تنش له شد، عموهاش سهم الرث بابام و عموم رو خوردن و این شد که بچه های اونا الان ماشینشون حداقل ۳میلیارده ولی پدر من تو روستا زندگی میکنه با کمترین امکانات کمتررررین ها 

اما کاش همش همین بود برادرم خیلی خوب بود همه جذ تعریف زیباییش بود وقتی ۸سالش شد خورد زمین نایش شکست و ب خاطر کمبود امکانات و نادونی پزشکی که از دانشگاه ازاد فارق تحصیل شده بود فوت شد، غمش خانواده امو پیر کرد اما بازم همین نبود شکایت کردیم و بعد از ۸سال دوندگی مارو محکوم کردن اونم ب ناحق ب ظلم ب پارتی بازی ب رشوه. 

میبینی؟ مادرمن موهاش سفید شدن دستاش خشک و زمخت شدن ریه اش مشکل پیدا کرد پدرم موهاش سفید شدن شکسته شد اما هنوزم داریم ادامه میدیم. 

یک سگ بی گناهی رو یک آدمی روی صورتش بنزین ریخته حیوون بیزبون رو آتیش زده صورتش و دستاش سوخته چشماشم سوخته بعدیک نفر حیوون رو پیدا کرده و برده دامپزشک فیلمشودیدم جگرم سوخت حیوون بیچاره صورتش کامل پارچه بستن و تمام دستش زخم الانم افسرده شده و حتی سرش بلند نمی کرد .به نظرتون خدا اون موقع کجا بود .سر اون آدم بلایی میاره .اصلا چه فرقی برای سگ داره .حیونی که مونده یک لقمه نونه چرا اصلا باید به دنیا بیاد که اونهمه ستم بشه.حتی بچه های حیونها رنج میبینند خدا چطور مهربونه؟هزار بار با خدا حرف زدم انگار دارم با خودم حرف می زنم 

خوش ب حالت که نماز و روزه قضا نداری  بابای منم یتیم بود پدرش زیر ماشین سنگین رفت و تنش له شد، ...

شرمندم که ناراحتت کردم

میدونی سخته توخونه اینو اون بزرگ بشی

سخته هرروز بقیه بچه رو ببینی پدرو مادرشون نازشونو میکشه ولی تو محرومی ازداشتن پدرومادر

میدونی کل عمرم عذاب بود وهست

حسرت بودو هست

غم بودو هست