2777
2789
عنوان

تجاو.ز

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 36 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینجا از بیکاریه دیگه آدم میاد نهایت یه سوال مطرح کنه پنج دقیقه وقت ببره

همون پنج دیقه می یایم اگع اونم ناراحت نمیشین

توهین کنی متقابلا میبینی..... کاربری دست من و مامانمع😘😘
حالا بزار شروع کنه ببینیم اوضاع وقضیه ازچه قراره بعد😒

این نشان حاکم بزرگ نی نی یار پنج😂😂🤦🏻‍♀️

والا سریع تگ میکنن😐

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
همون پنج دیقه می یایم اگع اونم ناراحت نمیشین

والا من با شما کاری ندارم شما ریپ زدی پنج دقه تو حیف کردی

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

ماجرا اینجوری شروع میشه که ی پسر و ی دختر مجازی باهم آشنا میشن یمدتی از رابطشون میگذره دوتاشون تو ی شهرم بودن

چند بار همو دیدن دختره(راحله)فکر میکرد واقعاً پسره(علی)دوسش داره و قسطش ازدواجه

یروز باهم دیگه میرن بیرون تقریبا یه ۶ماهی از رابطشون میگذره

علی راحله رو می‌ره ی جای خلوت تو ماشین بهش ت ج ا و ز می‌کنه علی گولش میزنع ک اینطوری میتونیم باهم دیگه ازدواج کنیم ولی اون قبول نکرد و علیم بزور کارشون انجام داد

هلووو چطورین 😙همیشه بخند و شاد باش این کاربری دست یکی بوده و بمن دادش لطفاً تاپیکارو گزارش بزنید تا حذف شن در حال حاضر دوتایم رو این کاربری😉 تتلیتی سخت هستم😎خانم دکتر آینده😌دخترم با استایل اسپرت پسرونه،😜مخالف کودک همسری میشه برام یه صلوات بفرستید آرزوهام برآورده شن🥺💓،تاپیکای حس ششم و باحال پر بازدید تگم کنید😍شاعر میگه باز میشه این در صبح میشه این شب شاعرم تتلوعه😎😂

چی شد 

اگه گذاشتی بلاک

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
ماجرا اینجوری شروع میشه که ی پسر و ی دختر مجازی باهم آشنا میشن یمدتی از رابطشون میگذره دوتاشون تو ی ...

چ چیپ و خز و قدیمی تجاوز کردع

توهین کنی متقابلا میبینی..... کاربری دست من و مامانمع😘😘
دقیقن حیف کردم وقتمو نباس ریپ میزدم 😪

دستتو از رو دکمه ی ریپ پیام من برداری ریپ نمیخوره ها

😐😐😐

ماجرا اینجوری شروع میشه که ی پسر و ی دختر مجازی باهم آشنا میشن یمدتی از رابطشون میگذره دوتاشون تو ی ...

قصد

این داستان علی متجاوز

مثل رمان های سطح پایین بود

بمن زنگ زد و داستانو گفت ولی هنوز دختر بودنشو ازش نگرفته بود نزاشت خانوادش بفهمن ولی بعد از یمدتی دوباره با یکی دیگه. دوست شداون پسر کلی عکسای لخت ازش گرفت 

هلووو چطورین 😙همیشه بخند و شاد باش این کاربری دست یکی بوده و بمن دادش لطفاً تاپیکارو گزارش بزنید تا حذف شن در حال حاضر دوتایم رو این کاربری😉 تتلیتی سخت هستم😎خانم دکتر آینده😌دخترم با استایل اسپرت پسرونه،😜مخالف کودک همسری میشه برام یه صلوات بفرستید آرزوهام برآورده شن🥺💓،تاپیکای حس ششم و باحال پر بازدید تگم کنید😍شاعر میگه باز میشه این در صبح میشه این شب شاعرم تتلوعه😎😂
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز