2777
2789
عنوان

تهوع بارداری رو چیکار میکنید؟

214 بازدید | 26 پست

حالت تهوع شدید دارم بالا نمیارم خیلی بیحالم 

چیکار کنم بالا بیارم حالم بهتر میشه

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
چند هفته ای 

۷هفته

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امضا 

نوشتی باردار نیستی🙄

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

امضا  نوشتی باردار نیستی🙄

مال قبلنه

منم اینطور بودم 

هرچی بگی انجام دادم

فقط میاوردم بالا خوب میشدم اونم تا چیزی نمیخوردم 

فقط فقط زنجبیل رنده کردم توی چایی ۳ روز پشت سر هم خوردم خوب شدم 

دخترم با اومدنت زندگی من و بابات رو رنگین کمون کردی   

سیرابی بخور بااینکه من متنفرم از سیرابی اما برا تهوع خوبه

خدایا هزاران مرتبه شکر..... الحمدالله رب العالمین❤ خدایا شکرت بعد از دوسال ونیم انتظار جواب دلمو دادی 😍خدایا ب حق بزرگیت دخترم سالم وصالحه دنیا بیادالهی آمین.....خدایا دل همه ی منتظرا رو شادکن الهی آمین.....خدایا شفای خانوادمم از خودت میخوام ناامیدم نکن ❤❤التماس دعا از هرکسی که میخونه امضام رو......
تا ۳ ماه اول منم حالم خیلی بد بود آب میخوردم می آوردم بالا دمیترون بخورمن تا شب زایمانم خوردم نمی خو ...

قرص از گلوم پایین نمیره بارداری قبلمم همینجور بودم دق شدم 

الان دیگه نمیتونم تخمل کنم همش افتاده اوم هیچکاری هم نمیتونم بکنم

‌کمی آب لیمو بخور بهتر میشی..

باشه الان میخورم ممنون