2777
2789
عنوان

شوهر مشکوک

| مشاهده متن کامل بحث + 1438 بازدید | 87 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین چون شکاکی بهت نگفت شایدطبیعی اکثراقایون اینجوری هستن علاقه ای ندارن ک همه موضوع درمیان بزارن 

شایدقصدایشون جلب توجه ازطرف شماست اینطوری رفتارمیکنه ک بهش توجه کنی همینجورک زن لذت میبره ازتوجه ازاینک طرف مقابل ارزش براش قائل و..مردهم این انتظارداره اون دوستداره توهمیشه ب خودت برسی توروزیباترببینه ازکنارت بودن کیف کنه معمولاوقتی بچه ب دنیامیادتمام وقت انرژی میره برای بچه 

شماالان ب خودت برس موژه بکاررنگ موناخن لباس های بپوش ک بیشترنقاط حساس بدن موردتوجه قرارمیده بزاروقتی میبیندت بگ عجب زن زیبای دارم

من نی نی یارنیستم😊

اینک همسرت میدونه کاشت موژه و...خوب چیزعجیبی نیستش شایدازقبل میدونست نمیگفت الان تودوره ای هستیم ک اکثراقایون اینجورزمینه هااگاهی دارن

واینک انقدرب همسرت گیرنده اگرروزی بخوادکاری کنه میگ خوب اینک همیشه شک داره وبجای نرسیده الانم کارمومیکنم گیرک بده میگم دیدی ک قبل هیچی نبود

این فکرتوذهن همسرت ننداز نزاراینجورحرفهاو..راحت گفته بشه

من نی نی یارنیستم😊
ببین چون شکاکی بهت نگفت شایدطبیعی اکثراقایون اینجوری هستن علاقه ای ندارن ک همه موضوع درمیان بزارن&nb ...

ااتفاقا احساس میکنم منتظر جلب توجه من نیست اصلا.اخه یهویی گفت مژه بکار معلوم بود حرف خودش نیست انگار .حالا واقعا نمیدونم باهاش خوب باشم و ب روش نیارم چکار کنم راهنماییم کنید

ااتفاقا احساس میکنم منتظر جلب توجه من نیست اصلا.اخه یهویی گفت مژه بکار معلوم بود حرف خودش نیست انگار ...

سلام عزیزم

بنظرم باسیاست رفتارکن وب روش نیاراماازدورحواصت ب رفتارش باشه کاری ک خواست انجام بده هم حال خودت خوب میشه هم همسرت ببین چ واکنشی نشون میده 

اگرخدای نکرده باکسی بودیاحرف میزد دیگ ب شمانمیگفت ک مژه بکارو...

من نی نی یارنیستم😊
ببین چون شکاکی بهت نگفت شایدطبیعی اکثراقایون اینجوری هستن علاقه ای ندارن ک همه موضوع درمیان بزارن&nb ...

پس رفتار مشکوکشو چکار کنم مثلا گوشیش زنگ میخوره میگم کی بود میگه حرف نزد یا زنگ میخوره میگه اشتباه گرفته .میگین من محبت کنم بهش؟

سلام عزیزم بنظرم باسیاست رفتارکن وب روش نیاراماازدورحواصت ب رفتارش باشه کاری ک خواست انجام بده هم ح ...

سلام عزیزم.خب شاید اون طرف بهش گفته کاشتم ب منم میگه برو بکار.وگرنه ی دفعه ای از کجا میگفت آخه.یعنی تلفنش زنگ خورد هر چیزی واکنش نشون ندم؟بعد از طرفی ببخشید اینا رو میگم اون دفعه در حال رابطه مثلا میگفت بزار عکس بگیرم داشته باشم و یباری باهاش قهر کردم بعد چند روز تشنه رابطه بود

پس رفتار مشکوکشو چکار کنم مثلا گوشیش زنگ میخوره میگم کی بود میگه حرف نزد یا زنگ میخوره میگه اشتباه گ ...

اره محبت کن ی مدت خیلی حواصت بهش باشه 

ببین چی میگ درطول روزچقدر درتماسه مخصوصا وقتی باشماهست

تلاشتوبکن ک ازگوشی دورش کنی باهاش بگوبخند بغلش کن درذدل کن 

یکم بیشتراهمیت بده ولی دورادورچکش کن ببین بعداینکارت خلق خوش تعقیرمیکنه ببین چقدربرات وقت میزاره یاهمش سرش توگوشی باز تا3 هفته همینطوری رفتارکن باهاش عاشقانه

بعدبهم بگوچ برخوردی کردی وانم چ واکنشی نشون داداگرتعقیری نکرد میریم سراغ مرحله بعد

من نی نی یارنیستم😊
اره محبت کن ی مدت خیلی حواصت بهش باشه  ببین چی میگ درطول روزچقدر درتماسه مخصوصا وقتی باشماهست ...

آخه میدونید  چیه تو خونه زیاد گوشی دستش نمیگیره  وقتی هم میاد اکثرا سایلنت میکنه تایم کاریش جوریه ک زیاد خونه نیست 

سلام عزیزم.خب شاید اون طرف بهش گفته کاشتم ب منم میگه برو بکار.وگرنه ی دفعه ای از کجا میگفت آخه.یعنی ...

پس این یعنی میلش ب توهست 

نه کاری ب تلفنش نداشته باش آزادش بزار شک نکن بعدبرای خودشم جای سوال میشه ک چراچیزی نگفت 

بزارببینه تعقیرکردی بدونه ک اعتمادداری وشگلی نیست مرداخیلی دوستدارن ک حس حسادت زن تحریک کنن البته اقلب اقایون

دسته ایم هست ک دوستندارن همسرشون هی گیربده بگ جابودی چی بودکی بود بهشون برمیخوره چون خودشونوبالاتراززن میدونن میگ چ معنی میده ک ب زنم بگم کی بوده کجابودم چی بوده

بزارخودش بهت بگه

من نی نی یارنیستم😊