2777
2789
عنوان

شوهر مشکوک

| مشاهده متن کامل بحث + 1438 بازدید | 87 پست
پس این یعنی میلش ب توهست  نه کاری ب تلفنش نداشته باش آزادش بزار شک نکن بعدبرای خودشم جای سوال ...

یغنی میدونه ک بهش شک دارم و آدم شکاکی هستم سر هر چیزی بهش شک میکنم اون دفعه رو خط کاریش یکی زنگ زد اول حرف نزد دفعه بعد حرف زد قطع کرد شوهرم گفت داشت با یکی دیگه حرف میزد منم بهش گیر دادم انقد ناراحت شد گفت خاک توسر من ک زن من سر ی تلفن ب من شک میکنه من اگه با کسی باشم یعنی میاد موقعی زنگ بزنه ک تو خونم یا رو خط کاری زنگ بزنه ک دردسر بشه بعد زنگ زده بود ب خانوادم ک دخترتون ب من شک داره من اگه میخواستم از این کارا بکنم چرا زن گرفتم اصلا

یغنی میدونه ک بهش شک دارم و آدم شکاکی هستم سر هر چیزی بهش شک میکنم اون دفعه رو خط کاریش یکی زنگ زد ا ...

بعله میدونه

شایدبرای اینک اختلاف پیش نیادگوشی سایلنت میکنه

ببین عزیزکم خودتوبزارجای همسرت ببین اگرتاگوشیت زنگ بخوره تاهمسرت بهت میگ کی بودچی بودچرامردبود چ واکنشی نشون میدی چ حالی میشه زیادتحت فشارنزارش

من نی نی یارنیستم😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعله میدونه  شایدبرای اینک اختلاف پیش نیادگوشی سایلنت میکنه ببین عزیزکم خودتوبزارجای همسرت ...

از طرفی مهربونه مثلا بچه شبا نمیخوابه میگه استراحت کن غذا از بیرون میگیره یا چیزی بخوام گم نمیزاره ولی رفتارش ی جوریه مثل قبل ابراز علاقه نمیکنه؟ البته وقتی باهاش خوب و مهربون باشم خوبه

از طرفی مهربونه مثلا بچه شبا نمیخوابه میگه استراحت کن غذا از بیرون میگیره یا چیزی بخوام گم نمیزاره و ...

خوب دورت بگردم مهربونی عشق توجه ک یک طرفه نمیشه ک

خداروشکرشوهرت خوبه ببین بهت توجه میکنه کم نمیزاره این یعنی دوستداشتن شایددرگیرکارزندگی کمی نصبت بهت کم توجه شده توحواصت بهش  باشه بهش برس بزارزمانی ک باتوهست احساس آرامش امنیت کنه بزارکنارت ازمشکلات بیرون وکاردورباشه منبع آرامشش باش

مرهمش باش

من نی نی یارنیستم😊
خوب دورت بگردم مهربونی عشق توجه ک یک طرفه نمیشه ک خداروشکرشوهرت خوبه ببین بهت توجه میکنه کم نمیزاره ...

انه این رفتارش باعث میشه ازش دور بشم ی بار بهش گفتم دوستت دارم گفت میدونی چند وقت بود بهم نگفته بودی.ی مدته همش اهنگای عاشقانه گوش میده مشکوک نیست؟دوستم میگه ربطی نداره اخه

خوب دورت بگردم مهربونی عشق توجه ک یک طرفه نمیشه ک خداروشکرشوهرت خوبه ببین بهت توجه میکنه کم نمیزاره ...

من شهرستان اومدم ی چند روزی خونه مامانم بعد اون شب چت میکردیم انگار با کسی دیگه هم حرف میزد گفتم با کی میچتی گفت داشتم برا تو عکسمیفرستادم بعد زنگ زد ب من یکم حرف زد بعد در حد چند دقیقه رو خط کاری  آنلاین بود یعنی هم زمان هم با من چت میکرد هم رو اون خط آنلاین بود

انه این رفتارش باعث میشه ازش دور بشم ی بار بهش گفتم دوستت دارم گفت میدونی چند وقت بود بهم نگفته بودی ...

خوب ببین همسرت نیازداره ب محبت عزیزم دوری شمابیشترباعث سردی ممکن بشه ممکن ازهم دوربشین چرااخه زندگی ب این قشنگی حیف نیست هم ازعشق نوازش محروم کنین نکن عزیزم شمازیادی شکاکی‌باورکن

من نی نی یارنیستم😊
انه این رفتارش باعث میشه ازش دور بشم ی بار بهش گفتم دوستت دارم گفت میدونی چند وقت بود بهم نگفته بودی ...

اون دوستداره دوستدارم ازدهن توبشنوه

من وهمسرم همیشه قبل خواب بهم میگیم دوستدارم شب بخیر

عزیزم خسته نباشی

همسرم امروزحالت چطوره

اینهانشان دهندده علاقه توجه هستش وقتی ک شماسرابش کنی نوازشش کنی وایشونم همینطوراین دلیل نمیشه ک بره بادیگیری وقتی شمای هستی ک محبتش کنی 

این دلیل نمیشه بگه مژه بکار چون دیگیری گفته 

اون دوستداره شمازیباترببینه هم‌زمان انلاینیش ربطی نداره اخه مثلاخودمن معمولاخیلیییییی وقتهاانلاین هستم بادوستی حرف میزنم استوری میبینم و...

شایدهمسرت داخل کانالی چیزی هست شایدداشته بادوستی حرف میزده

عزیزم این احساس شک شما خیلی‌بده خانم اگرادامه پیداکنه ممکن باعث اختلاف وسردی ویا دوری بین شمابشه ممکن همسرشماهمش دراین زمینه استرس پیداکنه 

من نی نی یارنیستم😊
خوب ببین همسرت نیازداره ب محبت عزیزم دوری شمابیشترباعث سردی ممکن بشه ممکن ازهم دوربشین چرااخه زندگی ...

بخدا چقد سختی کشیدیم تا ب اینجارسیدیم بی پولی بحث و دعوا با خانوادش حالا ک خدا بهمون ی گل پسر داده با این وضعیت انرژی ندارم براش.پس چرا خودش ابراز نمیکنه؟ اصلا انگار تشنه محبت من نیست

اون دوستداره دوستدارم ازدهن توبشنوه من وهمسرم همیشه قبل خواب بهم میگیم دوستدارم شب بخیر عزیزم خسته ...

اره میگه شکاکی ی بار ی چیزی گفت میخوام بخرم ریش تراش بود آخه داشت ی دونه هی گفت این مدل وفلان.یهو عصر گفت با صاحب کارم رفتم خریدم من شک کردم بهش شاید کسی بهش داده بعد زنگ زدم صاحب کارش پرسیدم گفت باهم گرفتیم.اخه پس این تلفن های مشکوک این رفتارا چین!؟چندین بار جون بچمونم قسم خورده ک با کسی نیستم

بخدا چقد سختی کشیدیم تا ب اینجارسیدیم بی پولی بحث و دعوا با خانوادش حالا ک خدا بهمون ی گل پسر داده ب ...

ببین خیلی ازمردها درونگراهستن کلمه دوستدارم بعضی وقتهاسختشونه ب زبونشون بیارن اماواقعاعاشق هستن

من زندگی دیدم ک درحال بهم خوردن بخاطراینک زن شکاک بوده تشنه محبت ازنظرکلامی آقاهم درونگراهستن 

ودرطول زندگی خجالت میکشیدب خانمش بگه دوستتدارم بهشم میگفتن میگف مگ حتمابایدبگم مگ  همسراون اقاهم شکاک وحسودبودنصبت ب همسرش همش گوشی چک میکردپیام تماس جوری ک اون اقا خسته شده بود ومیگفت ازترس خانمم نمیتونم بادوستی یا...صحبت کنم وگرنه هی میگ کیه چی بود

خانم نیازمحبت داشت اقانمیگفت بعدانتظارم داشت ک باخانمش رابطه...داشته باشه بینشون سردی شکل گرفت جوری ک جای زن مرد تعقیرکرد وزندگیشون بهم خردعلاقه ازبین رفت الان درتلاش هستن ک بازم اگربشه برگردن ودوباره بهم محبت کنن 

من نی نی یارنیستم😊
اره میگه شکاکی ی بار ی چیزی گفت میخوام بخرم ریش تراش بود آخه داشت ی دونه هی گفت این مدل وفلان.یهو عص ...

شمابزرگترین اشتباه زندگیتوکردی خانم همسرت کوچیک شدپیش صاحب کارش مردبرای خودش غروری داره 

بااینکارثابت کردی به همه ک شکاکی یعنی حرف همسرتوقبول نداری باورش نداری. 

شخصیت همسرت زیرسوال رفت خواهش میکنم اینکارونکن ب خودت زندگیت رحم کن

انقدردرکوک اینجورموضوع نباش استرس ب خودت واردمیکنی ب خودت آسیب میزنی خودتوپیرمیکنی

فکرمیکنی اکرهمسرت بخوادنمیتونه کاری کنه 

ن هزارجورراه هست ک حتی شمانمیدونی واگردنبالشوبگیری ممکن خدای نکرده بخوادکارخطای بکنه میگ خوب اینک همش ب من شک داره

پای زندگی اولش اعتماد دوطرف بهم هست اگریک پایه نباشه این خونه زندگی سقوط میکنه 

افکارمنفی ازخودت دورکن همش بگواگرهمسرم بره میون صدتازن بازم پاک برمیگرده پیش خودم چون عاشقمه

من نی نی یارنیستم😊
ببین خیلی ازمردها درونگراهستن کلمه دوستدارم بعضی وقتهاسختشونه ب زبونشون بیارن اماواقعاعاشق هستن من ...

شوهرم کلید خونه رو داده  بود ب دوستش.اونم با دختر رفته بود خونمون.صاحب خونمون زنگ زده پ کلید دست کی دادید چند روز پیش اومدن ی دو ساعت تو خونه الانم با ی زن اومده خلاصه از شوهرم پرسیدم گفت دوستش بوده.ب شوهرم گفتم نباید میگفتی ب من ک کلید ب دوستت دادی بعدم اون گ نامزد نداره گفت چرا دختر دایشه گفتم من ک در جریان نبودم گفت من دختره رو هم دیدم گفتم خلاصه حب نگفتی من دوست نداشتم کسی بده تو خونمون گفت خودمم نمیدونستم وگرنه خونه رو ک ...خونه نمیکردم.بهش گفتم اره انقد برات غریبه شدم ک اصلا چیزی و ب من نمی گی بهش گفتم پر استرس و اضظرابم اصلا وقتی ی سری چیزا عوض شده باشن ادمم حالش خوب نیست هی گفت کی عوض شده دوباره شروع کردی اعصابمو خورد کردیو فلان.بعدم قطع کرد بهم پ دادم فقط بلدی که کنی تو حال من من اگه نخوام با تو باشم هیشکی ب زور نمیتونه جلوما بگیره کاری نکن گوشی و بزنم بشکنم اصلا معلوم نبود جشن حالا یعنی من ناراحت بودم 

شمابزرگترین اشتباه زندگیتوکردی خانم همسرت کوچیک شدپیش صاحب کارش مردبرای خودش غروری داره  بااین ...

بعدم میگه من چرا باید تو را غریبه حساب کنم بهدم میگه بار آخر این چیزارو میشنوم و گرنه دفعه بعد ی جوره دیگه جوابتو میدم و اون روی سگمو میبینی.اصلا معلوم نیست چشه خیلی تو خودش بود من دارم از ناراحتیم حرف میزنم عین خیالش نیست تازه تهدیدم میکنه.تازه من ناراحت بودم ازش.وقتیم زنگ زدم تنها بود کسی پیشش نبود ولی هی بهونه میورد ک حالا نمیشه حرف زد بعدا حرف میزنیم آخه رفتن ماهیگیری.ببین اصلا من براش مهم نیستم.صبح رفته بودم بیرون اصلا ی زنگ نزد بگه پس کی برگشتی چ کار داشتی بیرون چی کار کردی هیچ