2777
2789
عنوان

شوهر مشکوک

1438 بازدید | 87 پست

بچه ها اومدم شهرستان خونه مامانم شوهرم میخواست برا جایی

بعد حالا چت میکردیم بهش گفتم گ با کسی میچتی گفت داشتم برا تو عکس می فرستادم 

بعد ی خط کاری داره دیدم هی تو اون آنلاین 

با من تصویری حرف زد گفت دیگه بخوابم  بعد دیدم هی با اون خط آنلاین شد 

خب بگو چرا انلاینی

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم خواهر..

ان شاالله اشتباه فکر میکنی

به نظرم همه‌ی ما باید این شعر مولانا رو سرلوحه‌ی زندگیمون قرار بدیم   هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر..آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم ..هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر..رنج از پی رنج آیدزنجیر پی زنجیر ..

خب ب همون خطش پیام بده بگو تو ک شبخیر گفتی ک بخابی

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

من بودم میگفتم اسکرین بده 

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃

وا خوب شاید کار داشته یا با دوستی اشنایی رفیقی سر صحبتش باز شده، چه شکاک 😑

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
خبلی تابلو خب

خب باشه مگه قراره عملیات کبری ۱۱ انجام بدی ک نمیگی

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
مگه سابقه زیرآبی داره؟

اره والا خیلی شک کردم بهش ولی زیر بار نرفته ی بار ب خط کاریش یکی زنگ زد قطع کرد دوباره زنگ زد اون طرف صداش میومد شوهرم قطع کرد گفتم چرا قطع کردی گفت آخه داشت با یکی دیگه حرف میزد گفتم پ چطور ب تو زنگ زده با یکی دیگه حرف میزد بعد هی ناراحت شدم اونم گفت خاک تو سر من ک تو شک میکنیو گوشی و شکست و زنگ زده بود ب خانوادم ک دخترتون شکر که مگه من این کارم.اگه میخواستم از این کارا کنم ک زن نمیگرفتم

اره والا خیلی شک کردم بهش ولی زیر بار نرفته ی بار ب خط کاریش یکی زنگ زد قطع کرد دوباره زنگ زد اون طر ...

بنظرم زیاد شک الکی نکن ولی زیر نظر داشته باش ب روشم انقد نیار قبحش واسش بریزه کاملا معلومه ک حساب میبر ه ازتون 

کار خوبو خدا میکنه ک با هیچکی حرف نمیزنه!💜💔
بنظرم زیاد شک الکی نکن ولی زیر نظر داشته باش ب روشم انقد نیار قبحش واسش بریزه کاملا معلومه ک حساب می ...

ن میدونه ک بهش شک دارم بعضی وقتا مثلا میگم کیه میگه دوست دخترمه از بس ک شک کردم ولی این عجیبه هم زمان هم با من چت میکرد هم رو اون خط آنلاین. اصلا شوهرم ی مدته ی جوری شده

ن میدونه ک بهش شک دارم بعضی وقتا مثلا میگم کیه میگه دوست دخترمه از بس ک شک کردم ولی این عجیبه هم زما ...

انقد نپرس.. میدونم حساسی عزیزم صبر کن ماه پشت ابر نمیمونه انشالله ک اشتباا فکر میکنی.. 

کار خوبو خدا میکنه ک با هیچکی حرف نمیزنه!💜💔