2777
2789
عنوان

شوهر مشکوک

| مشاهده متن کامل بحث + 1438 بازدید | 87 پست
میکم بهش میگه خوبه تا حالا مچمو نگرفتی انقد شک میکنی میگه هر بار شک میکنی ضایع میشی میبینی ک الکی بو ...

درسته سخته اما خودتو مچ کن باهاش 

شکاک نباش غررو نباش خیلی بهش محبت کن نه مثل مامانا شیطون باش به خودت برس هیچی مهم تر از خودت نیست خیلی به خودت برس

خب چرا حساسش می‌کنی بزار باهات راحت باشه خرابش می‌کنی  نکن این مدلی  خب مژه دوست داره خب ...

آخه نمیدونه این چیزارو اصلا. بخدا خیلی مهربونه و بفکره.ولی رفتار امشبش مشکوک نبود؟اره گفتم حسابی ب خودم برسم مژه بکارم ی رنگ خفن بزارم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخه نمیدونه این چیزارو اصلا. بخدا خیلی مهربونه و بفکره.ولی رفتار امشبش مشکوک نبود؟اره گفتم حسابی ب خ ...

مگه میشه مردای الان ندونن این چیزا رو !!

اتفاقا میدونن خیلیم بهتر از من و شما بلدن خوب کاری کردی به خودت برس فقط اصلا هم حرص و جوش نخور 

شکاک هم نباش همین 

یغنی مثل امشب شک کردم سکوت کنم ؟

اره ببین کسی که بخواد خیانت کنه از ظاهرش معلومه از اخلاقش اگه بدرفتاری کنه عصبانی باشه خب معلومه محبت رو یه جای دیگه داره ولی اگه نه خب شک نکن بهش ولی دورادور هواش رو داشته باش 

اره ببین کسی که بخواد خیانت کنه از ظاهرش معلومه از اخلاقش اگه بدرفتاری کنه عصبانی باشه خب معلومه محب ...

حس میکنم محبتش کم شده اگه باهاش خوب باشم اونم خوبه.بعد زایمانم همش. بحث داشتیم گفت ی بار نیمدی شمام بگی منم آدم نیاز دارم.همیشه ک خیلی گرمه تو رابطه و مشتاق

اره ببین کسی که بخواد خیانت کنه از ظاهرش معلومه از اخلاقش اگه بدرفتاری کنه عصبانی باشه خب معلومه محب ...

انه ببین اگه قهرن کنم سمتم نمیاد مثل قبلا انگار محبت نداره همش اهنگای عاشقانه گوش میده حالم بد میشه ار اهنگاش ی دفعه گیر دادم بهش گفت چ ربطی داره خب قشنگن.مثل قبل نیست ک ابراز احساسات کنه برام عجیبه آدمی ک انقد با احساسه چرا الان اینجوره 

حس میکنم محبتش کم شده اگه باهاش خوب باشم اونم خوبه.بعد زایمانم همش. بحث داشتیم گفت ی بار نیمدی شمام ...

خب میگم محبت رو زیاد کن خیلی بهش محبت کن هواش رو داشته باش اما از دور هم مواظب چت کردناش و روابطش باش

خب تو هم پیشقدم شو عزیزم که شوهرت دلگیر نشه خب اونم گناه داره