انه من چجوری میفهمم صبح تا شب سر کاره هرشب شوهرم از گرما تو حال می خوابید درم باز میزاشت امشب گفت رو تخت گفتم پ قبلا ک میگفتی گرمه نیومدی پیش من و بچه گفت خب پنکه روشن کردم حتما میخواسته تصویری با اون طرف بحرفه ک رفته رو تخت.وای خدا با ی طفل معصوم چ انرژی برام میمونه دلم برا بچم میسوزه بخدا
از طرف همیشه با لباس کاره زیادم اینجور نیست ک بخودش برسه دوستم میگه دخترا میرن با ی مرد مایه دار برا تیغ زدن دوست میشن ن ی مرد زن و بچه دار ک چیزیم نداره.
آخه عجیبه بعد ک با من حافظی کرد چرا باید رو خط کاری آنلاین شه خب حالا ب روش نمیارم ببینیم بعدا چجوریه برای اینکه من شک نکنم سریع رفت رو اون خط..میتونست بگه با کسی میچتم
از طرف همیشه با لباس کاره زیادم اینجور نیست ک بخودش برسه دوستم میگه دخترا میرن با ی مرد مایه دار برا ...
ربطی ب پولو لباس نداره عزیزم اینو بدون.. بنظرم یکم محبت کن یکم حال و هواتو عوض کن متنوع باش برس ب خودت سعی کن محبت کنی بیشتر وقت بزاره تو خونه شک کنی در رفته از دستت میدونم سخته
ربطی ب پولو لباس نداره عزیزم اینو بدون.. بنظرم یکم محبت کن یکم حال و هواتو عوض کن متنوع باش برس ب خو ...
آخه چند روز پیش تو خونه صبح بود سرش تو گوشی بود آنلاین بود بعد گفت بیا پیشم بخواب رفتم پیشش یهو گفت نمیخوای مژه بکاری اصلا من کپ کردم گفت ابروهام ک پارسال تتو نکردی.گفتم یهو خواب مژه دیدی اصلا تو چمیدونی مژه چیه دیدم یهو. گفت میخوام زیر ابروهام بردارم ماسک زغال بزارم یهو هنگیدم گفتم ماسک ک مال خانوماس. پ تو این چیزارو از کجا میدونی تو چمیدونی مژه چیه.انقد گیر دادم عصبانی شد گفت جرات ندارم من حرف بزنم تا حرف میزنم ی چیزی از توش در میاری اره حتما میخوای بگی دوست دخترم بهم گفته یا اون یکی زنم گفته بهم چند روز باهم قهر کردیم تا کم کم آشتی کردیم
نزن تو پرس بگو باشه انجام بده شماهم اگه امکان داره ب حودت برس.. هرچی میگه بگو چرا اتفاقا وقت گرفتم ب ...
حب عجیب نیست ک از کجا میدونه.بعدم گفت تو یعنی چیزی از آقایون نمیدونی خب من میدونم بالاخره.یعنی شما میگی حتی اگه چیز مشکوک دیدم ب روش نیارم محبت کنم و ب خودم برسم؟
گفتم حالا بدم مژه بکارم اتفاقا ی رنگ خفن بزارم ناخن بکارم و تیپای خاص بزنم تو بارداری واقعا نمی شد کاری کرد
حب عجیب نیست ک از کجا میدونه.بعدم گفت تو یعنی چیزی از آقایون نمیدونی خب من میدونم بالاخره.یعنی ...
چرا عزیزم عجیبه منتهی در جواب اون مردی ک مدام از شک و سوال شما فرار میکنه بهترین کار حرف زدن و محبت کردنه ... شما بارداری میتونی مرتب باشی الان باردارا ناخن میکارن مژه دارن حتی بن مژه هم تتو کردن.. ربطی نداره راهنمایی من ب تو دویت هزیزم بخودت رسیدن و محبت کردن و بس
[QUOTE=229263236]الان ب دنیا اومده بچه چهار فراماهشه.یعنی با وجود شکم بهش محبت کنم باز؟!بعد بگه چقد خره زنم[/QUOTE
عزیزم من اونطور ک تاپیک شماروخوندم همسرتون از شک فرار میکنه هی مدام میخواد بحث کنه و تموم کنه و قهر پیش بیاد من گفتم شاید با این روش بیشتر روش تمرکز کنی اونم اگه رفتاری میکنه دست بکشه تا شما بیشتر ناراحت نشی و ایشون هم بیشتر سرد و گوشه گیر نشن
همین باز خودتون هرچی صلاحومیدونین عزیزم همون کارو انجام بدع
خب مژه دوست داره خب بزار ابرو تاتو خوشش میاد خب بزن بهتر از اینه که پس فردا بره به خاطر این چیزا خیانت کنه مردا الان همه چیو بهتر از ما بلدن با وجود فضایی مثل اینستاگرام معلومه