2777
2789
عنوان

شوهر مشکوک

| مشاهده متن کامل بحث + 1438 بازدید | 87 پست
شمابزرگترین اشتباه زندگیتوکردی خانم همسرت کوچیک شدپیش صاحب کارش مردبرای خودش غروری داره  بااین ...

دبیل این رفتاراش چیه اصلا حوصله منو نداره انگار زوری قبلا ک میرفت چقد پی ام میدادبهد حالا .اصلا نمی پرسه من صبح تا شب چکار میکنم خونه مامانم بخدا شوهرم اینجور نبود حتما با کسیه آخه. اون شب چطور با من حافظی کرد رو خط کاری آنلاین شد الانم حتما سرش با کسی گرمه درگیر کسیه ک ب من محل نمیزاره 

دبیل این رفتاراش چیه اصلا حوصله منو نداره انگار زوری قبلا ک میرفت چقد پی ام میدادبهد حالا .اصلا نمی ...

سلام عزیزم این دلیل نمیشه ک خانم چون پیام نمیده یعنی سرش باکسی گرم 

ببین ریشه این رفتارچیه عزیزم چرااینجوری شد

من نی نی یارنیستم😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دبیل این رفتاراش چیه اصلا حوصله منو نداره انگار زوری قبلا ک میرفت چقد پی ام میدادبهد حالا .اصلا نمی ...

الان همسرخودمن 

قبلا همش تماس زنگ میزدکجای چ خبر

و..اماالان ن ازشم سوال میکنم چیزی شده میگ نه هیچی نیستش

فقط ببین ب مرورزمان احساس ممکن تعقیربکنه گاهی هی پیگیری گاهی نه

یکی همش اویل میگ دوستدارم دوستدارم امابعدب مرورزمان دوستدارم دیگ ب زبون نمیارن یاکم میارن

بحاش وقتی همسرش بغل میکنه تودلش میگ دوستدارم

دوستدارم باتوجه باکارهای ک انجام میده نشون میده

من نی نی یارنیستم😊
بعدم میگه من چرا باید تو را غریبه حساب کنم بهدم میگه بار آخر این چیزارو میشنوم و گرنه دفعه بعد ی جور ...

خیلی کاراشتباهی کردهمسرت اینکاروکرد یعنی چی درست منزل مشترک اما ولی شاید لوازم شخصی چیزی داخل منزل باشه 

حتما راضیش کن دوستانه گلایه کن ک تکرارنکنه

من نی نی یارنیستم😊

شوهرمنم خب این چیزا رو میدونه با اینکه انجام ندادم...اینستاگرام دارن یاد میگیرن داخلش هزار جور خانوم مختلف هست که انواع تیپ هارو دارن..دونستن این چیزا حیلی هم عجیب نیس

وقتی به یه احمق بیش از حدخوبی میکنی،خودتو واسه ضربه هاش آماده کن.
اره میگه شکاکی ی بار ی چیزی گفت میخوام بخرم ریش تراش بود آخه داشت ی دونه هی گفت این مدل وفلان.یهو عص ...

اما در این مورد بهت حق میدم...همسر من حشیش کشیده بود اومده بود خونه.حالش طبیعی نبود..بعد که بهش گفتم چیزی زدی زنگ زد دوستش..با اون حرف زد،دوستش چنان طرف شوهرمو گرفت که چیزی نزده،که من به خودم شک کردم..مردا با دوستاشون هماهنگن

وقتی به یه احمق بیش از حدخوبی میکنی،خودتو واسه ضربه هاش آماده کن.
خیلی کاراشتباهی کردهمسرت اینکاروکرد یعنی چی درست منزل مشترک اما ولی شاید لوازم شخصی چیزی داخل منزل ب ...

گفت نمیدونستم منم اصلا رفتارش ی جوری شده خیلی سرده کلی اس تهدید آمیز بهم داد حتی ی عذر خواهیم نکرو

الان همسرخودمن  قبلا همش تماس زنگ میزدکجای چ خبر و..اماالان ن ازشم سوال میکنم چیزی شده میگ نه ...

آخه الان من و بچم خونه مامانمم اونم خودشه اصلا  نه سراغی ن چیزی من دارم از احساسات حرف میزنم ب جایی اینکه منو دلداری بده بگه پشتم تازه تهدیدیم میکنه ک من عوض نشدم توم بار آخرت باشه اینجور میکنی

تعقیرناگهانی اخلاق بنظرخودم احساس میکنم ریشش پیگیری وحساسیت زیادشماست بهت گفته بودم

سلام خوبین شوهرم اومد دنبالم فردای همون روز ک خواستیم برگردیم داشتیم وسیله میزاشتین تو ماشین یهو شوهرم و غیب زد دیدیم ماشین تو حیاط نیست بهش زنگ زدم گفتم پ کجایی گفت همین جام گفتم کجا رفتی یهو گفت رفتم بخاری ماشین و درست کنم در صورتی ک مکه میشه با بخاری خراب اومده باشه بعدا ما مسیرمون دقیقا همون جای بود ک رفته بود برا ماشین گفتم شب میکردی تا یهو میرفتیم ک نخواب برگردی گفت بعد با شما میرفتم دم تعمیرگاه.یکم مشکوک بود.امروز هم با مامان و خواهرش رفتیم سر خاک پدرش من میخواستم برم تو ماشین بچه خواب بود گفت بزار ماشینو بیارم نزدیک ک نخواب زیاد بری اقا شاید ۲۰ دقیقا شد مگه اومد حالا ی بلوار بود فقط مسیر زیادیم نبود ب خواهرش گفتم بهش زنگ زد بهش گفت ترافیک  زیاده همون لحظه رسید بعدم گفتم چقد دیر کردی کلی بدش اومد رفت پیش مامانش اینا دیدم دوباره کلی وقت پیش اونا نیست گوشی خودش تو ماشین بود اما خط کاریش  باهاش مشکوک نیست؟