2777
2789
چکارکنم یه شوهر عوضی دارم  خانواده شروع کردن به تعنه زدن شب روز تنها هستم تو خونه .... خیلی ب ...

اگه اینو در قالب مشورت و درد و دل زده بودی و ن خودکشی خیلی بهتر بود عزیزم!قوی باش!ولی اینطور تایپکا رو اینجا نزارید خودکشی رو رواج میدین!

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.C'est la vie

چکارکنم یه شوهر عوضی دارم  خانواده شروع کردن به تعنه زدن شب روز تنها هستم تو خونه .... خیلی ب ...

ببین دعوا هیچ کاری درست نمیشه بدتر میشه، تو تاپیک قبلیت گفتی شوهرت ورشکست شده اومدین شهر خودتون پیش بابات کار میکنه

ببین خوشگلم برای یه مرد سخته از نظر مالی سقوط کنه، بهش گیر نده، بخدا درست میشه، یه مدته بازم وضعتون خوب میشه

با ابله بحث نمیکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درک نمیکنم! چطور اعتماد میکنید اصن اولا؟و دوما حرفی دارید با نی نی یار در میون بزارید آخه ایشون این ...

ما اعتماد نمیکنیم " احتمال" میدیم .... 

چون همه چیز در این دنیا امکان داره ! 

99 درصد فرض رو بر دروغ بودن میزاریم و یک درصد راست بودن ... 

و برای اون یک درصد کاری انجام میدیم !-

درک این موضوع زیاد هم سخت نیست

اگه این وظیفه ی نی نی یاره پس بهتره بعد از گزارش زدنتون تایپک رو ترک کنید و  کار نی نی یار رو به خودش بسپارید!

کثیف هفت جد و ابادته بی‌شعور! در این حد نیستی ک دهن ب دهنت بزارم حتی!!! ت کوجا بزرگ شدی ک این وضعت ...

بیچاره تو طویله بزرگت کردن انداختنت تو کوچه ک انقد عقده داری پدر مادر بالا سرت نیست بهتر ازین نمیشی دیگه 

گمشو سلیطه

اگه اینو در قالب مشورت و درد و دل زده بودی و ن خودکشی خیلی بهتر بود عزیزم!قوی باش!ولی اینطور تایپکا ...

بیخیال گلم، الان داره درد ودل میکنه کمکش کنیم، یه کاره خوب کنیم همین الان ❤😘

با ابله بحث نمیکنم

ما اعتماد نمیکنیم " احتمال" میدیم ....  چون همه چیز در این دنیا امکان داره !  99 درصد فر ...

بله 

اصلا حرف شما درست!

ولی میتونست در قالب مشورت و درد و دل تایپک بزنه ن خودکشی ت ی سایت عمومی!

ترجیح میدم با شما صحبتی نداشته باشم

اینجا ی سایته عمومیه و لازم نیست من برای نظر دادن از شما اجازه بگیرم!

درضمن جواب هر حرفی سکوت نیست!

من نمیتونم در برابر توهین سکوت کنم!

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.C'est la vie

استارتر اگه هنوز دوسش داری باهاش حرف بزن آروم نه با دعوا، خودتو بزار جاش، اونم الان غرورش خورد شده

مادر منم خیلی بهم غر میزد با شوهرم مشکل داشت، همش فکر می‌کرد من بدبخت شدم!

یبار نشوندم گفتم مادر من عزیز من من میدونم تو صلاح منو میخوای من میدونم تو میخوای خوشحال باشم خوشبخت باشم

گفتم مگه خوشبختی و خوشحالی به پول زیاد داشتنه؟ فلانی و فلانی رو مثال زدم گفتم ببین پولدارن خیلی ولی رابطه شونو ببین، اشک چشم زنشو ببین خشک نمیشه

گفتم من راضیم من خوشحالم، پولدار نیستیم ولی همدیگرو دوست داریم هر کاری از دستش بر میاد دریغ نمیکنه، خودش نمیخوره من بخورم خودش نمیپوشه من بپوشم من خوشبختم

دیگه غر نزد

با ابله بحث نمیکنم

بیچاره تو طویله بزرگت کردن انداختنت تو کوچه ک انقد عقده داری پدر مادر بالا سرت نیست بهتر ازین نمیشی ...

الان مشخص شد کی فرهنگ نداره!

پدر و مادر دارم خوبشو هم دارم

ت ی عقده ای بدبخت بیش نیستی!

دیگم رو من ریپ نزن خانوم ب اصطلاح محترم منم بلدم توهین کنم کثافت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.C'est la vie

هر چی خودخوری کنی بدتره هی این میگه هی اون میگه بابا برای خودت تصمیم بگیر تو آزادی 

خدایا تو بساز .تو بسازی قشنگه❤❤❤❤❤❤

خب بیخیال شوهرت شو 

اگر فقط مشکل شوهرت 

زندگی منم پر مشکله 

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد
بله  اصلا حرف شما درست! ولی میتونست در قالب مشورت و درد و دل تایپک بزنه ن خودکشی ت ی سایت عمو ...

بله میتونسته ولی بر حسب حالات خودش انجام نداده 

چه کنیم سرش رو ببریم و نذاریم حرف بزنه و یا حرف بقیه رو بشنوه ؟

فکر نکنم از شما خواسته باشم اجازه بگیرید ولی بهتره از حالت تدافعی  خارج بشید تا درک کنید منظور دیگران از گفته هاشون چیه .. لازم نیست در سایت عمومی همه نسبت به هم گارد بگیرن ..

من در آرامش براتون توضیح دادم که نکته نظر مخالفان نظر شما در چیه و حتی گفتم که یک بعد نظر شما هم منطقیه پس نیازی به حمله و " اجازه" خواستن نیست !

عه نمیدونستم ک! @نی_نی_یار_پنج     عزیزم ب گفته خودتون تایپک ممنوعه!

سلام چرا انقدر تگم کردین؟ همون اول گزارش بزنین پست رو از تاپیک برید بیرون تا بیام رسیدگی کنم یک ساعته نمیتونستم وارد بشم الان امدم می بینم ده تا تگ از شماست واسه این پستها فقط گزارش بزنین و از تاپیک برید بیرون و کل کل و بحث نکنین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

نزنید خواهش میکنم

سلام تاپیک خودکشی رو زود گزارش بزنین حذف کنم اینجا به جای راهنمایی خوب راهنمایی میکنن طرف خودشو راحت بکشه کلا ممنوع هست و زودتر تعطیل بشه بهتره اینجا پر از کاربرای دوازده و سیزده ساله هستن چی میشه این تاپیکها رو ببینن و بهش فکر کنن و انجام بدن؟

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar