2777
2789
وظیفه خودت نمیدونی ب کسی ک داره درحق خودش ظلم میکنه کمکی بشه شاید باحرف ینفرم شده یلحظه از تصمیمش بر ...

اینجا سایت بارداریع؟دقت کنید مخصوص بانوان باردار و ... و بقیه میان ک اگه اطلاعی داشته باشن کمک کنن!و نی نی یار اینطور تایپک هارو ممنوع کرده!اکه حرفیه با نی نی یار در میون بزارید؟؟

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.C'est la vie

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من اینو وظیفه خودم دونستم لطفا شما دخالت نکنید و ریپ نزنید با ادمی چون شما حرف ندارم عهههه بخشید شما ...

یک بعد از نظر شما منطقیه 

بله افرادکم سن میتونن این تایپک رو ببینن و از روشی که این خانوم برای خودکشی گفتن استفاده کنن 

ولی یک بعد دیگه مسئله اینه که احتمال یک درصدی به درست بودن تایپک بدیم و فرض کنیم واقعا یک خانومی در جایی از ایران داره جون خودش رو میگیره  ، پس سرکوب کردن این تایپک هم خطرناکه چون انسان ها با حرف زدن و شنیدن آرام میشن 

مسلما که شما هم دوست ندارید این اتفاق بیوفته ! 

یک انتخاب بین بد و بدتر هست ... 

اجازه بدید جلوی بدتر گرفته بشه)

اتفاقا ی بار این اتفاق ت فک کنم کرج افتاد و ی نوزاد و پسر پونزده ساله مردن

والا مردم چه گناهی کردن ای خدا الهی بمیرم خانواده ها عزادار شدن😣😣😣

خدایا تو بساز .تو بسازی قشنگه❤❤❤❤❤❤
یه لحظه بعضی هاتو گفتین همسایه ها دست از این کار کشیدم به قران فقط بخاطر همسایه ها خاموش کردم  ...

افرین اولین قدم برداشتی حالا بیا حرف بزن ، آروم میشی

با ابله بحث نمیکنم

اینجا سایت بارداریع؟دقت کنید مخصوص بانوان باردار و ... و بقیه میان ک اگه اطلاعی داشته باشن کمک کنن!و ...

هه اینجا همه موضوعاتی هست بجز بارداری ینفرم یسوال بارداری داره کلا خودشو میکشه نهایت ینفر میره بهش میگه نمیدونم

یک بعد از نظر شما منطقیه  بله افرادکم سن میتونن این تایپک رو ببینن و از روشی که این خانوم برای ...

درک نمیکنم!

چطور اعتماد میکنید اصن اولا؟و دوما حرفی دارید با نی نی یار در میون بزارید آخه ایشون این نوع تایپک هارو ممنوع کردن!

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.C'est la vie

آفرین تند تند تگ کن عین بچه پیش دبستانیا البته از عنوانی ک واسه تحصیلاتت گذاشتی معلومه کلا درگیری با ...

سواد فهمیدن اینم نداری؟ن؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.C'est la vie

کثیف اون کسیه ک تورو ول کرده انقد بیشعور بار اومدی بی فرهنگ تویی ک معلومنیست کجا بزرگ شدی احمق

کثیف هفت جد و ابادته بی‌شعور!

در این حد نیستی ک دهن ب دهنت بزارم حتی!!!

ت کوجا بزرگ شدی ک این وضعته؟؟؟هااان؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.C'est la vie