2777
2789
عنوان

خستم از زندگی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 82 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ناراحتم بخدا به سرم زده بود یه مشت قرص بخورم راحت شم😔

چه کاراااا ..منم تو عصبانیت از این فکرا میکنم یه لحظه ..دیشب هم با شوهرم بحث کردیم منم باردارم امروز زنگ زدم مدرشوهرم گفتم منو اذیت میکنه گفت حالشو میگیرم ..تو هم اگه مادرشوهر پدرشوهرت خوبن بهشون بگو باهاش حرف بزنن اگه نیستن هم اگه پدر مادرت میتونن محترمانه باهاش صحبت کنن بگو بهش زنگ بزنن بگن دختر من مریضه اگه به هر دلیل نمیخوایش میگی برو خونه بابات بفرس بیاد ما دخترمون رو چشمامون میزاریم ..یا میترسه دهنشو میبنده یا هم هیچوقت ادم نمیشه

مقابله به مثل کن ...من بقران شوهرم ازشمر بدتر بدبختی وقتی ازاون ناراحتم سربچه هام خالی میکنم که زودا ...

من هم محل نمیکنم بهش تازه یه سال ازدواج کردیم چه زندگی اخه

اسی من تواین ۷ زندگی که کردم پیر شدم بااین مرد وخانواده چوله گوش ...ولی به این نتیجه رسیدم که واقعا ...

سعی میکنم این حرفتو آویزون گوشم کنم😂😂البته هر وقت مسئله ای پیش میاد شوهر من شروع میکنه روضه خوندن که من بدبخت شدم با تو اذدواج کردم و تو منو ادم حساب نمیکنی و از این حرفا منم کنترل از دست میدم و گریه میکنم

منی ک همیشه میومدم نی نی سایت و به بقیه امید می دادم حالا اومدم بگم منم مث تو خستم خیلی خسته تر از ک ...

هممون یه وقتایی خیلی خسته ایم به معنای واقعی کلمه ...دوست خوبم مگه روزای خوبت موندن که این روزا بمونن ...اینم میگذره

خیلی ناراحتم بخدا به سرم زده بود یه مشت قرص بخورم راحت شم😔

با ناراحتی و خودخوری فقط بیشتر عذاب میکشی اون هم درست نمیشه و شما تبدیل به ی زن بیمار و افسرده میشی 

به فکر خودت باش عمر و جوونی و اعصاب شما برنمیگرده 

حتما با مشاور صحبت کن حداقل بهت یاد میده چطور تحملش کنی و چه رفتاری داشته باشی که کمتر اسیب ببینی