2777
2789
عنوان

خستم از زندگی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 82 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزن به شوخی که میدونستم برم ناراحت میشی طاقت نارحتیتونداشتم بعد خودتو ناراحت نشون بده

میدونه چقد دوسش دارم اذیتم میکنه من دوبار قلبم و عمل باز کردم‌باید بفهمه استرس واسم خوب نی حالم بد میشه اما انگار نه انگار

میگن وقتی شوهرت فک میکنه خونه هیچ کاری نداره و خودش خودشو تمیز میکنه باید بعضی کارا رو بزاری جلو شوهرت انجام بدی مث گردگیری..بعدشم شوهر منم اصلا مراعات حالیش نمیشه ..چون مغزشون یه بعدیه احمقا😂😂

سه روز

خب دختر جان سه روز که خیلی کمه اصلا ادم تو سه روز دلش تنگ نمیشه😂حداقل باید یه هفته طاقت میاوردی ..این کارو وقتی باید انجام بدی که تو واقعا هیچ اشتباهی نداشتی و زیادم این کارو انجام ندی

خب دختر جان سه روز که خیلی کمه اصلا ادم تو سه روز دلش تنگ نمیشه😂حداقل باید یه هفته طاقت میاوردی ..ا ...

مادرمم گفت ولی دیگ دلم طاقت نیاورد همیشه خودش باهام دعوا میگیره سر چیزایی که اصلا ارزش دعوا نداره

اسی من تواین ۷ زندگی که کردم پیر شدم بااین مرد وخانواده چوله گوش ...ولی به این نتیجه رسیدم که واقعا ارزش اینو ندارن که خودتو براشون هلاک کنی هرچی جواب بدی هرچی گریه کنی هرچی مظلوم باشی هرچی دریده باشی هیچکدوم جواب نمیده جزاینکه خودتو سرگرم کنی که کارا ورفتارش ازارت نده