2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین ی چی بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 112 پست
ب همین سادگی..پس روزایی ک بخاطرش حروم شد.درسمو ادامه ندادم..سرکار نرفتم چون دوس نداشت..اما حالا این ...

چه راحت برده خودش کرده ....سرزنشت نمیکنم چون عین همین کار رو همسرم با من کرد و وقتی دید پا بند شدم اون موقع بود که میتاخت برا خودش اما ی جایی جلوش دراومدم ضعف رو گذاشتم کنار شروع کردم برا پیشرفت خودم تلاش کردم ....مهم اینه که اون از تلاش من فهمید ی انسان میتونه باز شروع کنه به موفق شدن تو هم هر چی  ضعف نشون بدی اون بیشتر  در موضع قدرت فرو میره امیدوارم منظورمو رسونده باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه همو دوس داشتیم دوسش داشتم... چرا بخاطر غرور اینکارو کرد دیشب غرورمو زیرپا گذاشتم کلی التماسشو ...

ن ن ببین بعضاً همینجورین بعد ولی میان خدشون از دلت در میارن حرفاشونو چیشد اومد؟!! 

ناز نداشت غرور زیادی داشت.. کسی بهش حرف میزد بهر قیمتی باید جوابشو میداد

اینقد آویزون نباش که تو زندگی بدتر تحقیر میشی

خداروشکر ککن رفته. این مدل مرد، فقط زجر میدن و همسر خوبی ازشون در نمیاد. همیشه دنبال دعوا و جنجال و کینه و..هستن

در ضمن چقد بیعقلی دختر نه به بار بوده نه به دار، درس و زندگیتو ول کردی؟!

بیشتر اصرار کنی کل عمرتو بهت سرکوفت میزنه

ولش کن

الان بهم گفت چند دیقه دیگه زنگ میزنه کارم داره. نمیدونم جی میخواد بگه 

بزار حس کنه داره از دستت میده بخدا بهم ثابت شده کم محلی کنی طرف برات جون میده

اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه.                                        رشتم‌انسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭
یعنی دیگه هیچی بهش نگم... ما کلی باهم بودیم..این حق من نبود..من این همه پاش موندم اما اون بخاطر یکم ...

تورو خدا منتشو نکش 

اگ عاشق واقعی بود تا قله قافم میومد 

این عاشق واقعی نیس ک ب خاطر حرف بابات اینجور کرده ب پدرت بی احترامی کردع

ی ذره برا خودت و خانوادت ارزش قائل باش

امام حسینم تو بهترین گنج منی❤️