2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین ی چی بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 112 پست
خوب گفته بهت واقعا اشتباه نکن کسی ک واسه همچین مسئله ای رفت ممکنه واسه خیلی چیزا بره 

گفتم تو بخاطر من تحمل میکردی جواب منفی ک بهت ندادن فقط یکم فرصت خواستن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسی بیخیالش شو

همچین مردی که نذاشته که پیشرفت کنی 

یه عمر خونه دل خواهی خورد باهاش

به نظر من از همه جا بلاکش کن

بدون هیچ حرفی

سلام‌.هیچ وقت منتظر فرداو خوشبختی نباش.تو سخترین روزایه زندگیم یه چیزیو یاد گرفتم زندگی دلخوشی هایه کوچیک.من از یه قطره بارون که بخوره به صورتم لذت میبرم.
حتی یبارم سر یکی فامیلاشون کلی داد زد سرم اما من حرفی نزدم

وای تروخدا بی خیالش شو شعور نداره جدی میگم با ادم بیشعورم زیر ی سقف نرو برو درستو بخون و ب زندگیت برس

سلام دوستان لطفاً امضامو بخونید .از خدا می‌خوام هرکس برای سلامتی   و عاقبت بخیر خانوادم صلوات میفرسته خدا هرچی میخواد بهش بده .الهی امین

اگه کسی عاشق باشه غرور براش کشکه

اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه.                                        رشتم‌انسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭
جلل الخالق جای زن و مرد عوض شده چه خبره مرد انقد نازنازی ولش کن عزیزم فدای سرت

ناز نداشت غرور زیادی داشت..

کسی بهش حرف میزد بهر قیمتی باید جوابشو میداد

تجربه تورو داشتم میخوای درخواست دوستی بدم باهم حرف بزنیم دلت آروم بشه؟

اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه.                                        رشتم‌انسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭

حالا خوبه زنش نشدی این همه محدودت کرد پس فردا حسابتم میرسه چیزیم بگی میگه یاد التماسات بیفت 

سلام دوستان لطفاً امضامو بخونید .از خدا می‌خوام هرکس برای سلامتی   و عاقبت بخیر خانوادم صلوات میفرسته خدا هرچی میخواد بهش بده .الهی امین

خدا خوبت خواسته

که بابات ن آورده

سلام‌.هیچ وقت منتظر فرداو خوشبختی نباش.تو سخترین روزایه زندگیم یه چیزیو یاد گرفتم زندگی دلخوشی هایه کوچیک.من از یه قطره بارون که بخوره به صورتم لذت میبرم.
وای تروخدا بی خیالش شو شعور نداره جدی میگم با ادم بیشعورم زیر ی سقف نرو برو درستو بخون و ب زندگیت بر ...

کلی حرف بهم زد اونروز ولی دید حرفی نزدم گفت ببخشید