2777
2789
عنوان

خواهرم

455 بازدید | 45 پست

خواهرم ۱۳ سالشه ، واقعا دیگه داره دیوونمون می‌کنه 

همش دلش میخواد با رفیقاش بگرده و بره بیرون 

در صورتی که من هم سنش بود اجازه کلاس زبان رفتنم نداشتم ، بابام رو این مورد حساسه و اصلا دوست نداره دختراش رفیق باز باشن منم اونموقع هم سن خواهرم بودم مثلش بودم اما دیگه با بابام کنار اومدم 

ولی خواهرم انتظاراتی داره که اصلااا نمیشه براوردش کرد 

پارسال که گفت می‌خوام تولدمو تو ویلایه پدر دوستم بگیرم کنار دریاس ، حالا تولدش ۱۱ فروردینه ، از دی ماه مارو رسوا کرد که بابامو راضی کنیم ، اما بابام راضی نشد ،تولدش عمم اینا سوپرایزش کردن کلی کادو آوردن واسش ولی نشست یه گوشه گریه کرد و فقط منو مامانمو حرص میداد اما جلوی بابام جیک نمیزد چون ازش میترسه

حالا من امسال دور از جون شما ی غلطی کردم از دهنم در رفت گفتم مامان امسال خوبه تولدمو تو کافه بگیرم با دوستام چون من تولداشون رفته بودمو و اینا 

مامانمم بدون مشکلی قبول کرد ، تو تاپیک اولمم هست 

حالا خواهرمم سر لج نشسته که باید تولدمو با دوستام تو ویلای مامان بابای دوستش بگیره اونم بدون اینکه بزرگتر بالا سرشون باشه ، نمی‌دونیم دیگه چیکار کنیم هرروز باهامون دعوا داره  ، بابام یبار چتشو با پسر دیده دیگه بهش اعتماد ندارن کلیم تنبیش کرده. ، اینم عصبی شده ، بردمش پیش مشاور ، مشاوره بدبخت هرچی حرف میزد این تو کتش نمی‌رفت

زندگیش شده رفقاش 

درکش میکنم تو این سن ، ولی دیگه نباید انقد لجباز باشه که 

با بابامم حرف میزنم  سری قاطی می‌کنه میگه لیاقتش همون رفیقای میمونشن ، آجیمم میاد هرچی تو دهنشه به من میگه چون زورش به بابام نمی‌رسه ، بابامم عین خواهرم کله خشک و یه دندس و حرف تو کاش نمیره

ببخشید سرتون درد آوردم  ، مامانم امروز خیلی ناراحت بود دلم به حالش سوخت اومدم به شما بگم ببینم چی کار کنیم باهاش

وای چقدر بد ، واقعا نمیدونم چی بگم هیچکار نمیتونید بکنید اگه محدودش کنید بدتر میشه

رهاش کنید به حال خودش

این نظر منه البته

موسیقی دردیم و سزاوار سکوتیم          وقتـے ارزش زیادۍ قائل بشـے براۍِ کسۍ که لیاقتش‌و نداره ضربه اۍ میخورۍ که انتظارش‌وندارۍ !                                    من همونیم که اگه بغلش کنـے محکم‌تر بغلت می‌کنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنبیه ک جواب نیس باید باهاش حرف بزنید

اخه الان انقد وابسته رفیقاشه یکی دوسال دیگه حتی درسشم نمیتونه درست حسابی بخونه چون همه زندگیش رفیقاش هستن و خیلی تاثیر منفی هم میزاره تو زندگیش باید کمک کنید ب خودش بیاد

وای چقدر بد ، واقعا نمیدونم چی بگم هیچکار نمیتونید بکنید اگه محدودش کنید بدتر میشه رهاش کنید به حال ...

ما که میخوایم ، از بابام می‌ترسیم

بهش هشدار میده میگه یبار دیگه ازت خطایی سر بزنه میکشمت

ما که میخوایم ، از بابام می‌ترسیم بهش هشدار میده میگه یبار دیگه ازت خطایی سر بزنه میکشمت

ای وای ، انشالله درست بشه

موسیقی دردیم و سزاوار سکوتیم          وقتـے ارزش زیادۍ قائل بشـے براۍِ کسۍ که لیاقتش‌و نداره ضربه اۍ میخورۍ که انتظارش‌وندارۍ !                                    من همونیم که اگه بغلش کنـے محکم‌تر بغلت می‌کنه 

سطح توقعات خواهرت بالاست عزیزم با توجه به سنش

اگه ولش کنین عاقبت خوبی نداره چون خامه

یه مقدار سختگیری لازمه 

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❣👸هی چرخ بزن در من و دل را بتکان⌛🍒این هم نفسی چه حس و حالی دارد💯در پیکر من دو قلب دارد ضربان♥️🌱

[QUOTE=228887378]وای چقدر بد ، واقعا نمیدونم چی بگم هیچکار نمیتونید بکنید اگه محدودش کنید بدتر میشه رهاش کنید به حال ...[/QUOTتازه محدودش کردن اینه رهابشه دیگه شبا خونه نمیاد

خدایاشکرت  
ازاول پرروش کردین واقعا دختر۱۳ساله رو چ ب این رفیق بازی و رل زدن متاسفم بزرگ تربشه چی میشه این

اینو قبولش دارم که پررو شده 

اما خواهرم قبلا ته تغاریو عزیز خانواده بود کسی بهش کار نداشت تا اینکه اینجوری شد و الان با این رفتاراش کسی دوسش نداره

ازاول پرروش کردین واقعا دختر۱۳ساله رو چ ب این رفیق بازی و رل زدن متاسفم بزرگ تربشه چی میشه این

😑😑😑😑😑😑وا

شاید خدا جوابتو داده ولی نت تو قطعه🌱 امیدوارم همیشه حال دلتون خوب باشه 😍 💓لطفا  لطفا لایک نکنید 🍭🥰
با پسر چت کرده چی گفته ء

ظاهرا برادر خواهر مجازی بودن 

درصورتی که ما ۳ تا داداش داریم و. دوتا دختریم 

بابام از همین حرصش گرفت که به داداشای خودم محل سگ نمیکنه بعد میچسبه به مجازی

در صورتی که داداشم بیشتر به من گیر میدادن و اونو دوسش داشتن