2777
2789
عنوان

افسردگی

291 بازدید | 50 پست

بچه ها نمیدونم حس چیه درست از اول مهر داره بزرگ تر میشهحس میکنم هر بار ک ناراحت میشم جم میشن تو قلب یه چیزی حس میکنم اونجا گیر کرده به یه چیزی نیاز دارم نمیفهمم چمه دیگ برا چیزی ذوق نمیکنم برا جیزی حوصله ندارم همش دوس دارم بخوابم و بیرون نرم خوشم نمیاد برم تو جم حس میکنم یه اتفاقی قراره بیوفته قلبم خیلی بیقراری میکنه نمیفهمم چمه اصلا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الا بذکر الله تطمئن القلوب ،جز با یاد خدا دلها آرام نمی گیرد، واقعا بهش رسیدم ، فقط خداست که وقتی بهش تکیه می کنی تو زرد از آب در نمیاد و این باعث آرامشه ،   حتی ذکر الله هم خیلیییی خوبه، کاکائو هم بده برای اعصاب اصلا نخور

نمیفهمم خیلی گیج شدم همش فکره فرار میکنم حس میکنم از این محیط فرار کنم بهتر میشم

میفهمم دلت میخادازخودت فرارکنی عجیبه انرژی منفی ام زیادشده ازسرش اومدم میبینم اکثراتاپیک میزنن افسردگی قرص سرطان دارو کیست..دقت کردی؟

وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷  قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜