اگر دیدی راه داره، باهاش حرف بزن و بساط لجبازی رو جمع کن،تو شرایطت ویژهای داری خوب نیست بینتون کشم ...
خود خرش یعنی نمیفهمه! میشناسمش. منم بدتر اون لج میکنم. فقط بدیش ابنه دیشب عید خونوادم منتظرم بودن گفتم سرکار شاید ۱۰ب بعد بیایم. اون ک از دیشب.. امشبم ک معلومه!
💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
بمیرم برات، چه دلش اومد با زن حاملش این کار و بکنه😢وجدان نداره؟ جات بودم بخدا اصلن محلش نمیزاشتم، خیلی لوسش کردی حالا داره اینجور ازت تشکر میکنه🙄واقعا دلم اتیش گرفت برات
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
بمیرم برات، چه دلش اومد با زن حاملش این کار و بکنه😢وجدان نداره؟ جات بودم بخدا اصلن محلش نمیزاشتم، خ ...
خدا نکنه عزیزم
لجبازه.. خیلی لجبازه. ی لحظه اشک میریختم گفتم کاش نمونه این بچه. شوهرم هنوز بزرگ نشده.. من طاقت بزرگ کردن دوتا بچه رو همزمان ندارم. همش پدر مادرشو نفرین کردم ک الهی سال آخرشون باشه
💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴