2777
2789
والا شوهر من هزارتا ناز و ادا داره ولی شعورم داره، به نظرم شرایطت رو بگو بابا، اینجوری از اولش قر می ...

میخواد لجبازی کنه. منم شب برا خودم کباب تابه ای میذارم. فردام ی چی از بیرون میگیرم

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
اعصابم ضعییییییییف هست، از آزمایش تا سقط کلا یه هفته طول کشید ولی من مُردم و زنده شدم

خب بساز خودتو مادر اینده🥰هیچکس جز خودت نمیتونه کمکت کنه 

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخواد لجبازی کنه. منم شب برا خودم کباب تابه ای میذارم. فردام ی چی از بیرون میگیرم  

اگر دیدی راه داره، باهاش حرف بزن و بساط لجبازی رو جمع کن،تو شرایطت ویژه‌ای داری خوب نیست بینتون کش‌مکش باشه

God help me to be strong enough not to lie to myself 
اگر دیدی راه داره، باهاش حرف بزن و بساط لجبازی رو جمع کن،تو شرایطت ویژه‌ای داری خوب نیست بینتون کش‌م ...

خود خرش یعنی نمیفهمه! میشناسمش. منم بدتر اون لج میکنم. فقط بدیش ابنه دیشب عید خونوادم منتظرم بودن گفتم سرکار شاید ۱۰ب بعد بیایم. اون ک از دیشب.. امشبم ک معلومه! 

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
خب بساز خودتو مادر اینده🥰هیچکس جز خودت نمیتونه کمکت کنه 

الان دارم همین کارو میکنم، برای جسمم چ؛ رژیم و پیاده‌روی و ورزش. 

روحی هم دارم رو خودم کار میکنم، مشاور و تاپیکای اینجا و معاشرت با آدمای مثبت( مثل شما😍)، دعا کن خدا کمکم کنه

الان دارم همین کارو میکنم، برای جسمم چ؛ رژیم و پیاده‌روی و ورزش.  روحی هم دارم رو خودم کار میک ...

عزیزی 

انشالله موفق باشی عزیزم ❤️❤️❤️

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر  

اولی چون کم تجربه بودم ترس داشتم 

دومی خوشحالی زیاد

سومی چون بزرگتر شدم فهمیدم چی به چیه همش استرس

چهارمی که ناخواسته س افسردگی گرفتم با هر حرفی گریم میگیره

خدایا شکرت  
میگم ک مادرشوهر پدرشوهرم اصلا بچه اشونو ناز نکردن! خداشاهده با اشک چشم غذا خوردم. دیروز انداره اون ...

بمیرم برات، چه دلش اومد با زن حاملش این کار و بکنه😢وجدان نداره؟ جات بودم بخدا اصلن محلش نمیزاشتم، خیلی لوسش کردی حالا داره اینجور ازت تشکر میکنه🙄واقعا دلم اتیش گرفت برات

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
خود خرش یعنی نمیفهمه! میشناسمش. منم بدتر اون لج میکنم. فقط بدیش ابنه دیشب عید خونوادم منتظرم بودن گف ...

لج نکن، خودت بیشتر داغون میشی، به قول خودت دیگه عادت کرده نازش رو بخری، یه جورایی اداهاشون تقصیر خودمونه، پس با لجبازی چیزی حل نمیشه

بمیرم برات، چه دلش اومد با زن حاملش این کار و بکنه😢وجدان نداره؟ جات بودم بخدا اصلن محلش نمیزاشتم، خ ...

خدا نکنه عزیزم

لجبازه.. خیلی لجبازه. ی لحظه اشک میریختم گفتم کاش نمونه این بچه. شوهرم هنوز بزرگ نشده.. من طاقت بزرگ کردن دوتا بچه رو همزمان ندارم. همش پدر مادرشو نفرین کردم ک الهی سال آخرشون باشه

اولی چون کم تجربه بودم ترس داشتم  دومی خوشحالی زیاد سومی چون بزرگتر شدم فهمیدم چی به چیه همش ...

شرمندم به خدا ولی خندم گرفت، خدا برات حفظشون کنه روحیه‌ات حساس شده، باید تقویت بشی هم روحی هم جسمی. لطف خداست سعی کن آرامش داشته باشی😍😍

نه 

خب باید به یه روش مطمئن جلوگیری میکردی، حالا زیاد بهم نریزد خودتو، ان شاءالله هروی خیرِ پیش بیاد، خیلی‌ها بعد بچه دار شدن تازه استارت موفقیت زدن