خدا نکنه عزیزم لجبازه.. خیلی لجبازه. ی لحظه اشک میریختم گفتم کاش نمونه این بچه. شوهرم هنوز بزرگ نشد ...
خودش بچه نمیخواست مگه؟ خیلی بی ملاحظه است خییلی، الان باید مثل پروانه دورت بچرخه نه اینجوری کنه
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
لج نکن، خودت بیشتر داغون میشی، به قول خودت دیگه عادت کرده نازش رو بخری، یه جورایی اداهاشون تقصیر خود ...
درسته
اما عمرا من پیش قدم بشم. فک کرده من مث مادرش نوکرشم. خداشاهده چندین بار بهم گفته جورابمو دربیار! والا شنیدم یکی از اقواممون زنش سیده، کنارش میخواسته بخوابه از پایین پا میومده ک بی احترامی نشه! حالا در اون حد نه اما در حد آدم ازش احترام خواستم. خاک بر سر پدر مادرش
💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
خیلی ضعیف شدم دوماه بعد زایمانم باردار شدم الان چهار ماهمه از بس حالت تهوع دارم نمیتونم چیزی بخورم
غصه نخور عزیزم به مرور خوب میشی، منم اوایل 3 کیلو کم کردم از شدت حالت تهوع و این که نمیتونستم چیزی بخورم، الان 2 کیلو اضافه کردم چون حالت تهوعم کمتر شده و بهتر میتونم غذا بخورم، ناراحتی نکن که رو بچه اتم اثر نذاره🌸
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
خودش اصرار داشت. وگرنه من زیر بار نمیرفتم. اگه گفتمم فلان چیزو بگیر همش میگه وای ما شنیدیم از ماه ۵و ...
والا خوب تونستی تحملش کنی افرین به اعصابت
کاملا طبیعیه اثر هورمونا بارداریه، باورت نمیشه من بعضی وقتا الکی یهو میبینی دلم میگیره و میزنم زیر گریه🤕😁