2777
2789

تا دلت بخواد

شب تا صبح خوابم نبرد..

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استرس چی داشتی؟

نمیدونم🤦🏻‍♀️

کلا اضطراب دارم و درمان نکردم. فک میکنم اینم همون اضطراب بود.. هنوزم همرامه فقط کم و زیاد میشه..

اولش استرس مسئولیت  محدودیت.. استرس اینکه ی موجودی تو بدنم در حال رشد..

اما هنوز جدیش نگرفتم! 

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
دور از جون، اصلاااااا استرس نداشتی؟ برای عیچی؟

نه والا استرس براچی خدا بیشتر از هرکس مراقبشه وقتی حالات بارداری و ویار داشتم ینی سالمه و رشد میکنه دگ 

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر  
نمیدونم🤦🏻‍♀️ کلا اضطراب دارم و درمان نکردم. فک میکنم اینم همون اضطراب بود.. هنوزم همرامه فقط کم و ...

سعی کن بیخیال باشی، میگن حال مادر رو جنین تاثیر داره

God help me to be strong enough not to lie to myself 
نه والا استرس براچی خدا بیشتر از هرکس مراقبشه وقتی حالات بارداری و ویار داشتم ینی سالمه و رشد میکنه ...

خیلی خوبه، ماشاالله به روحیه و اعتقادات😍

شما که تجربه داشتی؟ چرا سر دومی اینهمه حالت دگرگون شده؟

مسئولیت بیشترمیشه.وقت ازاد نداری .فرق بین بچه ها نباشه.کنترل رفتاررو خود ادم بیشترمیشه. و هزار تا مسائل دیگه که یه ترسی تو دلت میزاره

👑پسرم‌تاج سرم 👑   😇دخترم بال و پرم😇 خدایا بخاطر وجود همسرخوبم  و پسرم و دخترم شکرت
سعی کن بیخیال باشی، میگن حال مادر رو جنین تاثیر داره

میدونم اما دست خودم نیست

شوهر احمقمم از دیروز قهر کرده باهام! کلی اشک ریختم.. 

خنده دار نیست ک سر صبحونه قهر کرده! توقع داره من صبح زود و زوتر ار اون پاشم و براش سفره بچینم. منم حالم خوب نبود.. دهنم ی جوری بود حالت تهوع خیلی کمی داشتم اصلا دلم ب یخچال و گوجه و تخممرغ نمیرفت. گفتم بیا صبحونه بخور. گفت املت درست کردی برام! گفتم نه. بعد براش چایی ریخنم بردم تو اناق. گفت با شکم خالی نمیتونم چایی بخورم😑 گفتم مگه مردمدیگه چی میخورن. گفت ببر نخواستم! جای تشکر!! منم بردم ریختم تو سینک. صبحونمم خوردم اونم برا خودش صبحونه و ناهارشو خورد.. هنوزم قهره!!!

مسئولیت بیشترمیشه.وقت ازاد نداری .فرق بین بچه ها نباشه.کنترل رفتاررو خود ادم بیشترمیشه. و هزار تا مس ...

خدا بهت کمک کنه، ان شاءالله که بهت آسون بگذره😍

میدونم اما دست خودم نیست شوهر احمقمم از دیروز قهر کرده باهام! کلی اشک ریختم..  خنده دار نیست ...

واااای خدا مردا بدتر استرس آدم رو زیاد میکنن، چقققققققدر بهونه گیری میکنن. مال منم همینه اصلا یکی از استرسای من اینه فردا حامله بشم و نتونم به همسرم رسیدگی کنم هر دقیقه میخواد ناز کنه🤬