2777
2789
واااای خدا مردا بدتر استرس آدم رو زیاد میکنن، چقققققققدر بهونه گیری میکنن. مال منم همینه اصلا یکی از ...

باورت میشه شوهرم اخلاقش اینه من میوه پوست بگیرم براشد قاچ کنم بچینم تو ظرف ببرم براش😐 یعنی دستو پام داره میلرزه ضعف دارم ی چی بخورم اول باید ب اون برسم! از بچه بدتره

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
باورت میشه شوهرم اخلاقش اینه من میوه پوست بگیرم براشد قاچ کنم بچینم تو ظرف ببرم براش😐 یعنی دستو پام ...

مشکل بزرگ منم همینه، انققققققد بهش رسیدگی کردم، اصلا به روی خودش نمیاره یه کاری انجام بده یا کمک کنه، همیشه خدا هم ناز داره، من شاغلم از وقتی میرم خونه تا شام شاید ۵ دقیقه بشینم.

God help me to be strong enough not to lie to myself 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه هرچی استرس بگیری رو اعصاب خودتو جنین اثر میذاره بعد ک بدنیا میاد همش جیغو گریه داره پس اروم باش و بسپر دست خدا من این یکی دومیمم همینجوریم الان با اینکه یهو بعضی روزا تکون نمیخوره اما ارومم چرا باید بترسم اونی ک گذاشته تو دلم خودش مراقبشه چون از دست من هییییچ کاری برنمیاد من فقط مسئول بعد بدنیا اومدنشم که اونم باید اروم باشی تا تو لحظه درست تصمیم بگیری 

انشالله بارداری خوبی داشته باشی بی خطر و خدا قطعا حافظشه🥰

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر  
اخه هرچی استرس بگیری رو اعصاب خودتو جنین اثر میذاره بعد ک بدنیا میاد همش جیغو گریه داره پس اروم باش ...

ممنون از دعای خیرت😍❤️ ان شاءالله به سلامتی بغل بگیریش ❤️ من کلا استرسم بالاست تاپیک زدم که رو خودم کار کنم

مشکل بزرگ منم همینه، انققققققد بهش رسیدگی کردم، اصلا به روی خودش نمیاره یه کاری انجام بده یا کمک کنه ...

هرجوری بارشون بیاری همونطور رفتار میکنن

شوهر من ناز خدایی هست! هیشکی محلش نمیداده تو خونشون، نازش برا منه. 

صبحونه تکراری نباشه، ناهارم فلان ساعت حاضر باشه، میان وعده میوه پوست بگیر ببار برام تو اتاق! چرا چهار قسمت کردی!!! عصر شد چایی بیار با هم بخوریم! ماساژم بده، چرا نازم نمیکنی، چرا ازم تشکر نکردی گلدوناتو آب دادم... تازه چندبار رفتم حموم شستمش. میخواد بره حموم میگه بیا منو بشور😐

ما باید ی سری کارا رو رو دوششون بذاریم عادت کنن. 

من ی مدت رفتم سرکار. قبلش میگفت سرکاد بری من ی روز ظرف میشورم، آشپزی میکنم و.. یعنی تقسیم کار. خدا شاهده برمیگشتم خسته، خودم باید ی چی درست میکردم غذاشم میکشیدم بیاد کوفت کنه بره. بخدا ظرف غذاشم نمیبره! بگمم شاکی میشه  دستور میدم!!! همش زیر سر مادرش ک شسته و پخته و گذاشتن جلوشونو برده. منم دیگه نرفتم سرکار.

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
ممنون از دعای خیرت😍❤️ ان شاءالله به سلامتی بغل بگیریش ❤️ من کلا استرسم بالاست تاپیک زدم که رو خودم ...

فقط ب اعتماد قلبی به خدایی که تودلتو افرید پیدا کنی دیگه باقیش حله هرروز دست بذار رو شکمت ایةالکرسی بخون خودش باعث محافظت و ارامشت میشه

هرجوری بارشون بیاری همونطور رفتار میکنن شوهر من ناز خدایی هست! هیشکی محلش نمیداده تو خونشون، نازش ب ...

اتفاقا مال من برعکسه، اصلا مادرشوهرم ناز نکشیده،ولی من هی به جبران همه اینکارو کردم، ایشون هم عادت کرده. البته مثل شوهر شما دستور نمیده ولی توقعش بالاست

فقط ب اعتماد قلبی به خدایی که تودلتو افرید پیدا کنی دیگه باقیش حله هرروز دست بذار رو شکمت ایةالکرسی ...

من یه بار برای مامان شدن اقدام کردم و همون بار حامله شدم، ولی انققققققد استرس داشتم سر ۶ هفته، سقط شد. الان رژیم دارم و می‌خوام اول کاملا وزن کم کنم بعد اقدام کنم ولی همسرم به شددددددت استرس میده بهم. 

اتفاقا مال من برعکسه، اصلا مادرشوهرم ناز نکشیده،ولی من هی به جبران همه اینکارو کردم، ایشون هم عادت ک ...

میگم ک مادرشوهر پدرشوهرم اصلا بچه اشونو ناز نکردن!

خداشاهده با اشک چشم غذا خوردم. دیروز انداره اون ناهار درست کردم ولی نخورد رفت بیرون و سرکار. امروز گرم کردم بخورم.. دیدم رفته قلوه گرفته درست میکنه. میدونه من دوست دارم. جلو من سفره انداخت. بوشو کشیدم اومدم تو اناق نشستم با اشک چشم غذا خوردم دیدم از گلوم پایین نمیره باقیشو ریختم

من یه بار برای مامان شدن اقدام کردم و همون بار حامله شدم، ولی انققققققد استرس داشتم سر ۶ هفته، سقط ش ...

هنوز باردار نیستی !بعد انقد استرس داری

خب ۶ هفته ک هیچی نداشته قلبش نزده دیگه ماه بعدش باردار میشدی درست میشد من خودمم سقط داشتم اصن هیچی نبود خب😄

استرس باعث میشه تاخیر بیفته تو بارداریتا انقد انگولک نکن اعصابتو

میگم ک مادرشوهر پدرشوهرم اصلا بچه اشونو ناز نکردن! خداشاهده با اشک چشم غذا خوردم. دیروز انداره اون ...

بد متوجه شدم، به شوهرت بگو والا شعور هم چیز خوبیه، مگه حامله نیستی؟ چقدر بی مراعات!!!

هنوز باردار نیستی !بعد انقد استرس داری خب ۶ هفته ک هیچی نداشته قلبش نزده دیگه ماه بعدش باردار میشدی ...

اعصابم ضعییییییییف هست، از آزمایش تا سقط کلا یه هفته طول کشید ولی من مُردم و زنده شدم

هنوز باردار نیستی !بعد انقد استرس داری خب ۶ هفته ک هیچی نداشته قلبش نزده دیگه ماه بعدش باردار میشدی ...

من گذاشتم واسه ساله دیگه، وزنم بالاست، استرسم زیاده، ۱۳ سال که گذشته یکسالم روش

بد متوجه شدم، به شوهرت بگو والا شعور هم چیز خوبیه، مگه حامله نیستی؟ چقدر بی مراعات!!!

اصلا دلم نمیخواد باهاش حرف بزنم. مث بچه ها رفتار میکنه.‌ بیادم سمتم دلم نمیخواد محل سگ بهش بدم. خاک بر سرش که میدونه از قصد اینکارو میکنه

اصلا دلم نمیخواد باهاش حرف بزنم. مث بچه ها رفتار میکنه.‌ بیادم سمتم دلم نمیخواد محل سگ بهش بدم. خاک ...

والا شوهر من هزارتا ناز و ادا داره ولی شعورم داره، به نظرم شرایطت رو بگو بابا، اینجوری از اولش قر میاد بعدا بیشتر اذیت میشی