2777
2789
عنوان

تربیت بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 84 پست
عزیزم من حس میکنم دارید سخت می گیرید،  اونا بچه هستن بزارید بچگی شون رو بکنن ،چه انتظاری دارید ...

اره من حساسم وگرنه بچه کار خاصی نمیکنه

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
اره اصلا نمیشه  دخترم تا ۲ سالگی خیلیمؤدب بود و عین ربات هرکاری ازش میخواستم انجام میداد از ...

عزیزم بنا نیست بچه‌ها ربات باشن

بشین باهاشون صحبت کن بگو از اینکه وسط مهمونی هستن راضی نیستی، باهاشون قانون بزار که مهمون اومد اینکار کنیم 

اگرم قانون رو شکستن با مشورت خودشون از قبل ی محرومیت مشخص کنید که اون اعمال شه

ضمنا شاید میخوان خودشون رو نشون بدن

ی خانمی شکایت داشت که بچش تا مهمون میاد ، میشینه پیش مهمون و همش حرف‌میزنه ، نمیزاره مادر از مهمونی چیزی بفهمه 

مشاور جواب داده بود که باک محبت بچه رو پر کن، هر روز ی وقت اختصاصی بزار برا بچه‌ات‌ بگو میخوام باهات حرف بزنم، دوست داری در مورد چی صحبت کنیم؟

اینطور بچه دیگه دلش نمیخواد پیش مهمون خودش رو نشون بده بگه منم هستما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دیگه ....گناه تو داری که بعدها به تو توهین میکنن

هرکاریش کنی اخر حرف گوش نمیده

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
عزیزم بنا نیست بچه‌ها ربات باشن بشین باهاشون صحبت کن بگو از اینکه وسط مهمونی هستن راضی نیستی، باهاش ...

اره دقیقا همینه

من اون مورد مهمونی ونه راستش یه کوچولو باهم دعوا می‌کنند 

اما از لحاظ این که جیزی بخوان شرایط خرید نباشه درک خیلی خیلی بالایی دارن مخصوصا پسرم که از سن خیلی کم درکش بالا بود 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
استارتر بچه‌ها خیلی اذیت میکنن؟ اگر خیلی نیست سخت نگیر  اگر بنا باشه بچه مثل ربات به حرفت باش ...

نه فضول نیستن فقط حرف نمیشنون

خب الان خیلی کوچیکه. حتی الامکان بهش نه نگو. باهاش مخالفت نکن ولی یه پیشنهاد جایگزین بده بهش. اصلا ن ...

عه

پس من خیلی سختگیرم آخه از اول ک معنی ن رو فهمید بهش ن میگم و با گریه و جیغم بهش نمیدم یا خواستشو قبول نمیکنم

بخدا خستم

میفهمم آیینه ی تمام نمای منه نمیفهمم چی باعث شده بشه این

مشاورم رفتم زنگ زدم اصن جواب ب آدم نمیدن دیگه دست ب دامن روانپزشک شدم ک اینم دوز قرصاش پایینه باید برم عوض کنه

بشدت از دسش عصبی و پرخاشگر میشم

گلی تروخدا اجازه بده بچه ها، بازی شون رو بکنن، کنجکاوی کنن، بچگی کنن....وگرن همه اینها ی کمبود میشه ...

اره چاره ای ندارم دوست ندارم حسرت بخورن تو بزرگی

هیچی مثل صحبت کردن با بچه‌ها تاثیر گذار نیست  بشرطی که سخنرانی نکنی نصیحت نکنی  حرفای بچ ...

ان شاالله از فردا همینو تمرین میکنمم

عه پس من خیلی سختگیرم آخه از اول ک معنی ن رو فهمید بهش ن میگم و با گریه و جیغم بهش نمیدم یا خواستشو ...

اره ببین الان اینجوری لجبازش میکنی

همه روانشناسا میگن حتی الامکان به بچه نه نگید کلمه نه کلا بار منفی داره. تا وقتی که به خپدش اسیب نمیزنه ازادش بذار

من پسرم ازاد بود اشپزی میکرد ظرف می شست جارو میزد کلا هرکاری میخواست میکرد حتی گاهی اشپزی کمک من پیاز هم میزد یا مواد کتلت رو مخلپط میکرد. اگرم میخوای نه بگی یه کار جذاب تر از اپنی که میخواد بهش پیشنهاد بده. اصلا نذار کار به گریه برسه. گناه داره طفلک کوچیکه.

پنج سال به بعد کم کم یادش بده که ده تا اره یه بار نه تا قانون مندی رو بفهمه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

استارتر 

کتاب تربیت سالم در خانه رو پیشنهاد میدم بهت 

من خودمم خوندم‌مفیده واقعا‌

بخون انشالله جواب بده 

و اینکه خیلی سخت نگیر ، مادری رو انقدر سخت نگیر 

براتم مهم نباشه دیگران بگن بچه مودبه‌ مودب نیست

نخواه مثل ربات هرچی گفتی گوش بدن، اینطوری بله قربان گو میشن، بلد نمیشن تو بزرگی از حق خودشون دفاع کنن

بچه‌ها بدرفتاری میکنن تا احساس تعلق کنن(داد بزنن دوستم داشته باش) حالا که اینطور دارن خواستشون‌ رو فریاد میزنن بشنو و سرکوب نکن

موفق باشی انشالله