2777
2789
عنوان

تربیت بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 84 پست
آخه نمیشه  باور نمیکنین تا از نزدیک باهاش معاشرت نکنین بشدت ناسازگار و نساز و بد قلقه بله خب ...

هر بچه ای یه رگ خوابی داره

من پسرمو باید می دیدی چندین بار خونه بابام خودشو ما و همه رو به خاک و خون کشید که میخوام بمونم و هیچی حالیش نبود یعنی عربده میزد

یا روزای اول که میرفت پیش دبستانی

یعنی میگم هربچه ای ناسازگاری های خودشو داره

شما صبور باش 

قرص آهن ویتامین دی و مولتی بخور

یکم با خدا حرف بزن بخواه بهت صبر بده حتی میری حموم غسل صبر کن خیلی کمک میکنه

شما ارام بشی دخترت هم بهتر میشه مطمئنم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ببین ماهم این مشکل رو داشتیم که باباش میرفت شیر بگیره مثلا اینم باید میرفت حتما خوراکی بخره یا هر شب ...

آره همینکارو میکنم اینقدر باهاش صحبت میکنم ک میگم دیوار میفهمه تمنا ن

خداوند نظری بیاندازد

خیلی ب استراحت نیاز دارم رایطش نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره همینکارو میکنم اینقدر باهاش صحبت میکنم ک میگم دیوار میفهمه تمنا ن خداوند نظری بیاندازد خیلی ب ...

ان شاالله بزرگ میشه خانم میشه یادت میره سختی هاش.

یکم باید سخت نگیریم

میگذره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

هر بچه ای یه رگ خوابی داره من پسرمو باید می دیدی چندین بار خونه بابام خودشو ما و همه رو به خاک و خو ...

کمبود آهن و تیرویید ک دارم

نمیفهمم چرا داروها اثری نداره روم

منم کم میذارم براش اصلا نمیتونم باهاش بازی کنم

من هنوز رگ خوابشو پبدا نکردم سه ساله

میگم این اصلا رگ نداره

دخترم یجوریه مثال بخوام بزنم مث رود خونه ای ک از بسترش طغیان میکنه

خیلی طغیان گره انگار روحش تو جسمش جا نشده درست

خییلی ممنونم از حرفاتون

حتما غسل صبرو امتحان میکنم

خیلی لازم داشتم ب این صحبتا

خدا ب محبتتون برکت بده

سلامت و شاد باشین

و باز هم تشکر بخاطر انرژی قشنگی از هم چتی با شما گرفتم

❤️❤️❤️

کمبود آهن و تیرویید ک دارم نمیفهمم چرا داروها اثری نداره روم منم کم میذارم براش اصلا نمیتونم باهاش ...

عزیزم همین که میگی باهاش وقت نمیذاری خیلی مهمه. من تاثیر وقت گذاشتن با بچه رو حتی یه ربع به چشم دیدم. لازم نیست کار خاصی بکنی بشین باهاش کتاب رنگ کن. بگو بیاد سبزی پاک کنه. کاموا بیار بده قیچی کنه. موقع غذا پختن قابلمه بده غذا بپزه.

با خودت همراهش کن همین براش کافیه تا توجهی که لازم داره رو بگیره

ایشالا که آرامش داشته باشین همیشه♥

عزیزم همین که میگی باهاش وقت نمیذاری خیلی مهمه. من تاثیر وقت گذاشتن با بچه رو حتی یه ربع به چشم دیدم ...

انگار ب زمین چسبوندن منو

درست میگین

خیلی بی اعصابم  ک دخترم این مدلی

شده

انشاءالله سعی میکنم کارا رو امتحان کنم

خیلی لطف کردین

خواهری کردین خدا حفظتون کنه زندگیتون پر برکت🌹

انگار ب زمین چسبوندن منو درست میگین خیلی بی اعصابم  ک دخترم این مدلی شده انشاءالله سعی ...

ممنون از دعای خوبتون♥🙏🏼

اره اصلا نمیشه  دخترم تا ۲ سالگی خیلیمؤدب بود و عین ربات هرکاری ازش میخواستم انجام میداد از ...

چون سن شروع استقلال‌و لجبازی تو بچه‌عا ۳ سالگی هست

در مدت ۳ سالی که عضو نی نی سایت بودم بیش از ده بار قطع دسترسی شدم. این بود آرمانهای ما؟😁