2777
2789
عنوان

تربیت بچه

891 بازدید | 84 پست

بچهاتون تو مهمانی یا تفریح اگ چیزی بخوان و بدونن ک ممانعت میکنید گریه میکنن؟؟؟

یا بگیدفلان خواستتون رو نمیتونم انجام بدم یا فلان بازی رو نمیشه برید چون تازه اون بازی رو انجام دادی یا جلو مهمان هی بپرن وسط و اذیت کنن مهمان رو و بهشون میگید اروم بشین گوش نمیدن؟؟

وقتی یه چیزی بخوان و نمیتونید انجام بدید قانع میشن به حرفتون گوش میدن یا نه؟؟

من خسته شدم حرفمو گوش نمیدن هرچی حرف میزنم هر چی میگم نکنید هرچی اخم کنم هرکاری کنم نمیشه واقعا خسته شدم نمیدونم چکار کنم

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

یه دختر ۵ساله دارم و پسر ۳ ساله اصلا هرچی میگم میگن چشم ولی اخر مار خودشونو انجام میدن دلم میخواد ساکت باشن و یجا بشینن بازی کنن ولی نمیشه فضول نیستنا ولی مثلا تو مهمانی پسرم همش وسط مجلس میپره و دخترم همش تو بغل مهمان میشینه اصلا بلد نیستن یجا بشینن برا خودشون

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها ذاتا با هم متفاوتن ولی بچه ای رو میشه تغییر داد که شخصیتش شکل نگرفته از یه سنی به بعد دیگه در ...

اره اصلا نمیشه 

دخترم تا ۲ سالگی خیلیمؤدب بود و عین ربات هرکاری ازش میخواستم انجام میداد از ۳سال بعد دیگه خودسر شد

اولین چیز که مادرها باید بدونن اینکه به هیچ عنوان بچه رو چه در جمع و در جلو بچه های همسن تنبیه یا داد نزنن .میخوایی تنبیه کنی ببر داخل اتاق بترسونش ...میخوایی تنبیه کنی باید بچه یا از مادر یا پدر حرف شنوی داشته باشه

نکرده گناه در این جهان کیست بگو...آنکس که گناه نکرد چون زیست بگو

آخخخخ داااغ دلمتازه شد آتیشش شدت گرفت😭😭😭ی سه سالشو دارم

فقط خدا میدونه چقد آبرو ریزی میکنه بیرون ک میریم

ینی امشب میگفتم تو صد تا بچه دوتاشون این همه عنق و بداخلاق میشن ک اونم شکر خدا نصیبم ما شده😭😭😭😭دلم خونه

آخخخخ داااغ دلمتازه شد آتیشش شدت گرفت😭😭😭ی سه سالشو دارم فقط خدا میدونه چقد آبرو ریزی میکنه بیرون ...

پسرم خیلی آبروریزی میکنه خستم کرده

اولین چیز که مادرها باید بدونن اینکه به هیچ عنوان بچه رو چه در جمع و در جلو بچه های همسن تنبیه یا دا ...

از من حساب میبرن از باباشون ک هیچ چون ن داد میزنه نه تنبیه میکنع

از من حساب میبرن از باباشون ک هیچ چون ن داد میزنه نه تنبیه میکنع

پس ترس خوبه فقط تنبیه با کتک زدن فرق میکنه اصلا بچه رو نزن 

پس ترس خوبه فقط تنبیه با کتک زدن فرق میکنه اصلا بچه رو نزن 

خب با حرف نمیفهمن اصلا یادشون میره

پسرم خیلی آبروریزی میکنه خستم کرده

دختر من ی عمو همسن پسر شما داره اصلا باهم نمیسازن. هرموقع بیرون رفتیم مارو از زندگی نا امید کردن

یعنی شما باور نمیکنین😭

دخترم ی ویژگی مثبت داره ک شیرین زبونه خیلی.. اگه اینم نداشت از فشار عصبی و خستگی دیگه سالم نبودم

دختر من ی عمو همسن پسر شما داره اصلا باهم نمیسازن. هرموقع بیرون رفتیم مارو از زندگی نا امید کردن یع ...

منم دخترم وپسرم شیرین زبونن ولی بازم نمیتونم باهاشون برم بیرون تو خونه هم نمیسازم و دیوونم کردن

خب با حرف نمیفهمن اصلا یادشون میره

اولا که خودت میگی بچه هستن .دوم بچه بودن به همین رفتارع صبوری کن .سوم اگر بچه حرف زشت زد با تنبیه فلفل یا کار زشتی انجام داد با محروم کردن از چیزی که دوس دارن تنبیه کن .چهارم اول خودت باید حوصله داشته باشی .یادت باشه بچه حرف تو و پدرشو کپی میکنه و رفتارتونو

اولا که خودت میگی بچه هستن .دوم بچه بودن به همین رفتارع صبوری کن .سوم اگر بچه حرف زشت زد با تنبیه فل ...

اره میدونم کاراشوت از بچگیشونه دیگه منو باباش ک نکته ی منفی نداریم خداروشکر