2777
2789
عنوان

تربیت بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 84 پست
اره میدونم کاراشوت از بچگیشونه دیگه منو باباش ک نکته ی منفی نداریم خداروشکر

اگر جلو بچه باهم با احترام حرف بزنید بچه با ادب میشه اگر جلو بچه حرف یا شوخی بی شرمانه بکنید بچه بی ادب .تربیت بچه خیلی راحت و خیلی پیچیدس

نکرده گناه در این جهان کیست بگو...آنکس که گناه نکرد چون زیست بگو
اگر جلو بچه باهم با احترام حرف بزنید بچه با ادب میشه اگر جلو بچه حرف یا شوخی بی شرمانه بکنید بچه بی ...

اره خب ماهم شوخی میکنیم باهمدیگه و میگیم میخندیم اونا هم همش پیشمونن بزور میفرستمشون تو حیاط بازی کنن باهم دعواشون میشه و دودقیقه دیگه میان بالا پیشم اصلا دور نمیشن ماهم میخوایم راحت باشیم باهم نمیشه مجبور میشیم جلوشون حرف بزنیم اینا هم زود یاد میگیرن خب چکار کنیم اصلا دور نمیشن 

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خب ماهم شوخی میکنیم باهمدیگه و میگیم میخندیم اونا هم همش پیشمونن بزور میفرستمشون تو حیاط بازی کن ...

خب دیگه من دیدم بچه چه چیزایی تو ذهنش میمونه مراقب باشید

منم دخترم وپسرم شیرین زبونن ولی بازم نمیتونم باهاشون برم بیرون تو خونه هم نمیسازم و دیوونم کردن

حق دارین بخدا

خیییلی سخته خیلی

من همش شکر میکنم ک با عموش خواهر برادر نیستن شما شدت کاراشونو نمیتونین درک کنین

خدا بهتون صبر بده

مال من ک اصلا اصلا اصلا هیییییچ مدل تنبیهی با تاکید فراوان هیچ نوع تنبیهی کارای بدشو تموم نکرده اصن خودشو میزنه ب اون راه

اونوقت داغ میکنم ک مشاورم بردمش میگه عادیه

خب دیگه من دیدم بچه چه چیزایی تو ذهنش میمونه مراقب باشید

حرف زشت یا کار زشت انجام نمیدیم جلوشون خداروشکر 

در حد یه بیشعور گفتن تو شوخی ک اونم یاد گرفتن😐😕

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
حق دارین بخدا خیییلی سخته خیلی من همش شکر میکنم ک با عموش خواهر برادر نیستن شما شدت کاراشونو نمیتو ...

اره اصلاااااا نمیارش 

منم دیوونه شدم ما حساسیم وگرنه بچه همینه

حرف زشت یا کار زشت انجام نمیدیم جلوشون خداروشکر  در حد یه بیشعور گفتن تو شوخی ک اونم یاد گر ...

دیدی گفتم کپی میکنن

الان امضاتونو خوندم خدا حفظشون کنه درود برشما ک مادر ستا هستین و از منم کوچیک ترین ماشاءالله من برم ...

😂😂

ممنون عزیزم خدا حفظشون کنه

دیدی گفتم کپی میکنن

اره خب نمیشه ما همش مؤدب باشیم خسته میشیم اوناهم ک از ما یاد نگیرن از خانواده ی شوهرم یاد میگیرن چون تو یه خونه ایم

پسر من یه تایمی اصلا نمیشد بهش گفت نه. قشقرق راه می انداخت نافرم. من اولا به قشقرق درست کردنش بی توجهی کردم. یعنی تا میشد نشنیده گرفتمش دوم اینکه با گریه چیزی بهش ندادم چیزی براش نخریدم در حدی که توخیابون خودشو می زد زمین و جنجال که فلان چیز رو میخوام اما نخریدم

و سوم تنبیهش هم کردم چند باری

الان خیلی عالی شده

دیگه بیخودی گریه نمیکنه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اینکه خوبه تازه

وای بچه ی دوستم هم سن پسرمه اون دیگه خیلی بی ادب تر و بدتره😭😭

پسر من یه تایمی اصلا نمیشد بهش گفت نه. قشقرق راه می انداخت نافرم. من اولا به قشقرق درست کردنش بی توج ...

وای خوشبحالت من نمیتونم اعصابم ضعیفه کاش اینجوری بودم