2777
2789
عنوان

تربیت بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 84 پست
ن بابا من ب شخصه بیرون میرم میبینم فقط دختر منه ک یسره داره جیغ میزنه و نق نق میکنه و گریه اصن ی وض ...

ان شاالله ک بهتر بشه واقعا بچه دیوونه کننده اس

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلامت باشن موفق و شادو مستدام بمانید الهی خدا برا هم حفظتون کنه

ممنونم عزیزم ان شاالله 

واسه شما هم ارزو دارم سالم و سلامت و تندرست باشید و خوشبخت☺😘

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
پسر من یه تایمی اصلا نمیشد بهش گفت نه. قشقرق راه می انداخت نافرم. من اولا به قشقرق درست کردنش بی توج ...

منم ازین کارا کردم هنوز ک جواب نگرفتم😭تجربه نشون داده باید تا یسالی ادامه بدم شاید جواب بده😓

وای خوشبحالت من نمیتونم اعصابم ضعیفه کاش اینجوری بودم

روخودت کار کن. ویتامین دی بخور یه مدت 

اینجوری هرچی پیش بره بدتر میشن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

منم ازین کارا کردم هنوز ک جواب نگرفتم😭تجربه نشون داده باید تا یسالی ادامه بدم شاید جواب بده😓

چند سالشه؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

عزیزم من حس میکنم دارید سخت می گیرید،  اونا بچه هستن بزارید بچگی شون رو بکنن ،چه انتظاری دارید ک مثله ربات فقط دستورات و حرف های شمارا عمل کنند...

نمی گم بچه اونقدر آزاد باشه ک بی ادب و...بشه ولی بچه ای که نتونه کار خودشو انجام بده و مدام در مقابل حرف هاتان سکوت کنه و فقط گوش بده و عمل کنه ، متاسفانه باید بگم که در آینده هم این انتظار رو داشته باشید که نتونه مستقل باشن و فقط یه آدم وابسته ک هر کی هرچی گفت میگه چشم! بشه

ما توی فامیل داشتیم یه پسر بچه که مامانش میخواست پسرش اون جوری باشه ک دلش میخواد با داد و تنبیه همیشه حق انتخاب و حرف زدن رو از بچش می گرفت 

تااینکه الان بزرگ شده و متاهل....متاسفانه زن ذلیل شده و اصلا قدرت نه گفتن نداره 😅😅😅

حتی اگه زنش و خانواده زنش به پدر و مادر پسره توهین کنن ، پسره هیچ کاری نمیتونه بکنه که حداقل از مادرش ی دفاعی بکنه و خیلی مشکلات دیگه.....

واس منم جواب نداد

سه سال و سه ماه

خب الان خیلی کوچیکه. حتی الامکان بهش نه نگو. باهاش مخالفت نکن ولی یه پیشنهاد جایگزین بده بهش. اصلا نذار کار به گریه برسه

الان تو سنش خیلی راحت حواسش پرت میشه

نه گفتن و شنیدن رو از پنج به بالا باید تمرین کنی اونم هر 10 تا بله یه بار نه بگی تا یاد بگیره

تو سن بچه شما بهترین کار اینه که نه نگی که بعد بخواد با گریه بهش برسه. حتی الامکان هم سختگیری نکن تا جایی که واقعا اسیبی نداره کاری که میخواد انجام بده