2777
2789
عنوان

تربیت بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 84 پست
اینکه خوبه تازه

من شوهرم باهام تو تربیت بچه همراه نیس بهش میگم حرف زشت نزن جلوش مثلاً تو رانندگی به بقیه ماشینا فحش میده فحش ناموسی و زشت نه ولی فحشای معمولی میده میگم نکن میگه باشه ولی عصبی میشه به کل یادش میره رعایت کنه باهم جلو بچه ها دعوا هم میکنیم احترام همو نگه نمیداریم واقعا موندم ترببنتشون قراره چجوری بشه نگرانم براشون

اره ببین الان اینجوری لجبازش میکنی همه روانشناسا میگن حتی الامکان به بچه نه نگید کلمه نه کلا بار من ...

کاش زودتر شما رو میافتم

چ. قشنگ حرفتون ب درک آدم میدین

ینی الان میگین رویه م رو عوض کنم؟ 

مثلا بیرون میریم هرچی میخواد براش بگیرم بدون هیچ مخالفت؟ 

البته ک گیر ی مامان عصبی افسرده افتاده دخترکم بعد میگم چرا این مدلیه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم شما ۳ تا بچه داری؟سخت نیس سه تا ؟شوهر من همش میگه سه تا بچه بیاریم ولی من میترسم از پسش برنیام ...

چرا اگه زرنگ نباشی سخته و فاصلشون کم نباشه

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
من شوهرم باهام تو تربیت بچه همراه نیس بهش میگم حرف زشت نزن جلوش مثلاً تو رانندگی به بقیه ماشینا فحش ...

خیلی مراقب باش چون یهو تو یه جمع همون حرفارو میزنه

نکرده گناه در این جهان کیست بگو...آنکس که گناه نکرد چون زیست بگو
عه پس من خیلی سختگیرم آخه از اول ک معنی ن رو فهمید بهش ن میگم و با گریه و جیغم بهش نمیدم یا خواستشو ...

زهرا زینی وند 

خیلی مشاور خوبی هستن 

خواستی آدرس پیج میدم ی وقت مشاوره بگیر انشالله رابطه‌ات با بجه‌ات خوب بشه 

روانشناس کودک هستن بشدت متعهد

استارتر  کتاب تربیت سالم در خانه رو پیشنهاد میدم بهت  من خودمم خوندم‌مفیده واقعا‌ بخون ...

ممنونم حتما میگیرم

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
عزیزم من حس میکنم دارید سخت می گیرید،  اونا بچه هستن بزارید بچگی شون رو بکنن ،چه انتظاری دارید ...

دقیقا همین حرفا رو یه روانشناس کودک چندروز پیش تو تلویزیون داشت میگفت 

که اگه بچه رو مجبور‌کنید مدام چشم بگه فردا که بزرگ شد نمیتونه مستقل شه و قدرت نه گفتن نداره

کاش زودتر شما رو میافتم چ. قشنگ حرفتون ب درک آدم میدین ینی الان میگین رویه م رو عوض کنم؟  مث ...

نه هرچیزی که. ببین مثلا من پفک به پسرم تا الان ندادم براش هم نخریدم اگر هم میخواست نمیخریدم اما مثلا میگفتم پفک نمیشه بریم شیرکاکائو یا لپ لپ بخریم. 

بعدم اصلا در شرایطی قرارش نده که بخواد بهانه بگیره. مثلا میری بیرون میدونی اینجا اسباب بازی فروشیه و ممکنه گریه کنه خب اصلا اون سمتی نرو مسیرت رو کج کن. 

یا مثلا میری بیرون همون اول یه چیزی ببر براش بده بخپره سیرش کن بعد به کارت برس چون عموم بهانه گیری هاشون مال گرسنگیه. اگرم بشینه تو کالسکه که خیلی راحته

من تا پسرم کوچیکتر بود باباش ماهی دوماهی یه بار میبردش براش ماشین فلزی میخرید یا به هر بهونه و عیدی. الان اشباع شده و یکی دوبار تو سن الانش گریه کرد پخش زمین کرد خودشو و براش نخریدیم فهمید چه خبره الان خودش میگه برا تولدم مثلا اینو بخرین یا بعدا بخرین.

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

کاش زودتر شما رو میافتم چ. قشنگ حرفتون ب درک آدم میدین ینی الان میگین رویه م رو عوض کنم؟  مث ...

ببین دخترت الان خیلی راحت بهانه گیری هاش کنترل میشه

کافیه حواسشو پرت کنی چند لحظه و دیگه یادش میره. 

خودت رو هم درمان کن حالتو خوب کن. مگه چندبار دخترت سه ساله میشه یا چهارساله؟

استراحت کن خوب بخور و لذت ببر.

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نه هرچیزی که. ببین مثلا من پفک به پسرم تا الان ندادم براش هم نخریدم اگر هم میخواست نمیخریدم اما مثلا ...

حالا اسباب بازی فروشیو میتونم راهمو کج کنم ولی اکثرا لبنیاتی تو راهه هی میخوادآبمیوه ای اسمارتیزی چیزی بگیره

منم خیلی خوراکی مضر بهش نمیدم

یا ی پاساژ ک زیاد میرم کاموا بگیرم ی طبقش بادکنک هلیومی داره هردفعه رفتیم خودشو ب خاک کشیده ک بره بادکنک بگیره اصلنم جایگزین قبول نمیکنه

ی جان وای نمیایسته همش بیرون میره حواس و اعصاب نمیذاره برام

ببین دخترت الان خیلی راحت بهانه گیری هاش کنترل میشه کافیه حواسشو پرت کنی چند لحظه و دیگه یادش میره. ...

آخه نمیشه 

باور نمیکنین تا از نزدیک باهاش معاشرت نکنین

بشدت ناسازگار و نساز و بد قلقه

بله خب منم پر از مشکل بودم

خدا بخاطر پاکیش ب من کمک کنه درست شم

حالا اسباب بازی فروشیو میتونم راهمو کج کنم ولی اکثرا لبنیاتی تو راهه هی میخوادآبمیوه ای اسمارتیزی چی ...

ببین ماهم این مشکل رو داشتیم که باباش میرفت شیر بگیره مثلا اینم باید میرفت حتما خوراکی بخره یا هر شب باید میرفت مغازه. خب طبیعتا داشت لوس میشد منم هربار یه ترفندی به کار میبردم یه بار آهنگ گوش کن یه بار بیا فیلماتو ببین یه بار بیا بریم قدم بزنیم حتی گاهی باباش جای دیگه می ایستاد و میرفت خرید که نفهمه

اون پاساژ هم خب باید یا نبریش یا اگه میری قبلش بگی میریم اما بادکنک نمیخریم و نخری. حالا اون یه بار دیگه گریه و هرچی کرد نباید کوتاه بیای دپبار که کوتاه نیای یاد میگیره