2777
2789
عنوان

بارداری

302 بازدید | 32 پست

سلام.بچه ها من الان هشت هفتمه و تا دیشب هیچم نبود و نوبت دکترم بود گفت قلب جنین تشکیل شده جاشم خوبه.سنو غربالگری نوشت .یدفعن دیدم شلوارم نصف شب خونی شده و خیلی ترسیدم .راستی بهم کفت قندت رفته بالا 105بود منی ک روزی قندم بالا نبوده.چیکارکنم خیلی میترسم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چرا داشتم اما سطحی فقط

پ همونه_منم هفته ۶داشتم و خونریزی کردم_برو دکتر امروز حتما_استراحت مطلق تا ۳ماهه اول و نزدیکی هم ممنوع تا ۳ماه_بمن شیاف پروژسترون واژینال داد ۱۰شب استفاده کردم (تو یکروز بند اومد خون)_

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
پ همونه_منم هفته ۶داشتم و خونریزی کردم_برو دکتر امروز حتما_استراحت مطلق تا ۳ماهه اول و نزدیکی هم ممن ...

سونو هم میده البته

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
یعنی از اینه؟خطر داره خیلی تا شب ک دکترم بیاد؟

ن اگ چیزی حس نکردی ازت خارج شه اشکال نداره و با شیاف و استراحت حل میشه

استراحت مطلق یعنی فقط دراز بکشم.وای نمیتونم من

در حدی ک فقط برای ی دوش و توالت و غذا خوردن از جات پاشی_زیاد تحرک نداشته باش_بمنک اینطور دکتر گف

در حدی ک فقط برای ی دوش و توالت و غذا خوردن از جات پاشی_زیاد تحرک نداشته باش_بمنک اینطور دکتر گف

من ک خونه تکونیم کردم دیروز خبلی خسته شدم با مارا.میتونه از اینم باشه؟

من ک خونه تکونیم کردم دیروز خبلی خسته شدم با مارا.میتونه از اینم باشه؟

۳ماهه اول اوج خطر هس ،چطور خونه تکونی کردی!!شاید باشه_این ی ماهه مونده رم تحمل کن بعد پاشو کم کم_بعضیا ک کلا ۹ماه بارداری رو استراحت مطلق هستن _اینقد بارداریا داغون و خطری شده 😶

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز