2777
2789
عنوان

معلم خصوصی پرروی دخترم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1481 بازدید | 60 پست
عزیزم نصف داره اموزش میده اگر یکساعت بیاد به هرکدوم اموزش بده ک سخت تره!

خب پس هر کدوم نیم ساعت اموزش بگیرین نفری ۵۰ بدین پس دیگه

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

خصوصی حساب میشه

کدوم شهرین؟

من برا ی ساعت و نیم ۲۵۰ میگیرم این بنده خدا خوب میگیره😐

❥︎𝐵𝑇𝑆❥︎𝐴𝑅𝑀𝑌❥︎میشه هر وقت منو تو سایت دیدید ی دمپایی پرت کنید برم؟! چون در حال ترک اعتیاد خود به نی نی سایت هستم، با تچکر💜‌ بیاین به علایق هم احترام بزاریم، اگه هنوز به این درک نرسیدی که این که تو یه چیزی رو دوست نداری دلیل بر بد بودن و زشت بودنش نیست لطفا با من بحث نکن و تحت هیچ شرایطی منو ریپلای نکن... یهههه پیامم دارم برای هیترررر عزیزم: هیتر عزیز ، بی تی اس افتخار کره ست ولی ....... تو افتخار ننع باباتم نیستی!:   ...𝙺.𝙽 دلتنگ قصه های مادربزرگ-𝗜𝗡𝗧𝗣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

100 تومن این روزا پولی نیست 50 دیگه هیچی معلم دخترت پررو نیست

جلسه ای ۱۰۰ ده جلسه میشه یک میلیون 

همسر مهربونم و‌ دختر نازم خداروشکر برای داشتنتون💗
خصوصی حساب میشه کدوم شهرین؟ من برا ی ساعت و نیم ۲۵۰ میگیرم این بنده خدا خوب میگیره😐

خصوصی تاجایی ک من میدونم یعنی یک نفر رو براش یکساعت وقت بذاری اموزش بدی

خصوصی تاجایی ک من میدونم یعنی یک نفر رو براش یکساعت وقت بذاری اموزش بدی

خب این داره برای دو نفر وقت و انرژی میزاره

❥︎𝐵𝑇𝑆❥︎𝐴𝑅𝑀𝑌❥︎میشه هر وقت منو تو سایت دیدید ی دمپایی پرت کنید برم؟! چون در حال ترک اعتیاد خود به نی نی سایت هستم، با تچکر💜‌ بیاین به علایق هم احترام بزاریم، اگه هنوز به این درک نرسیدی که این که تو یه چیزی رو دوست نداری دلیل بر بد بودن و زشت بودنش نیست لطفا با من بحث نکن و تحت هیچ شرایطی منو ریپلای نکن... یهههه پیامم دارم برای هیترررر عزیزم: هیتر عزیز ، بی تی اس افتخار کره ست ولی ....... تو افتخار ننع باباتم نیستی!:   ...𝙺.𝙽 دلتنگ قصه های مادربزرگ-𝗜𝗡𝗧𝗣
نیمه خصوصی میشه ، نه نفری پنجاه نباید باشه ، چون داره برا دو نفر زحمت می‌کشه نباید اندازه یک نفر حقو ...

اما از شاگرد دیگش ک دونفرن همزمان باهم اموزش میده هردورو باهم ۷۰ میگیره

نه خب ربطی به تعداد نداره الان پس  دو نفر دیگه ببری نفری ۲۵ نه عزیزم ساعتی ۱۰۰ نرخشه خب به ازای ...

چرا دقیقا نیم ساعت به این و نیم ساعت به اون یکی درس میده سوال میپرسه

به تعدادشون کاری ندارم قیمت رو بر اساس تعدادشون نمیکم بر اساس ساعت میگم

وقتی از یک نفر یک ساعت ۱۰۰ میگیره نصفش چقدر میشه؟

خب این داره برای دو نفر وقت و انرژی میزاره

بله ولی برای هرکدوم نیم ساعت برای نیم ساعت ما ۷۰ میدیم نفری اما برای یک نفر یکساعت ۱۰۰ میگیره متوجه شدید؟

1 میلیونم پول نیست 10 جلسه بیاد که بتونه یه جفت کفش و کیف بخره

عزیز ۱۵ تا شاگرد داره خودت محاسبه کن

ضمنا پولش بی انصافیه چون از برای یک نفر یکساعت وقت میذاره ۱۰۰ میگیره اما برای دختر من نیم ساعت وقت میذاره ۷۰ میگیره

خودش میگه سه نفر به بالا نیمه خصوصی ه این خصوصیه به دونفر یک ساعت وقت بذاره سخت تره یا به یک نفر یک ...

به دو نفر یک ساعت سخت تره قطعا ، چون باید درس رو به دو نفر تفهیم کنه ، از دو نفر درس بپرسه، تکالیف دو نفر رو چک کنه ، از دو نفر رفع اشکال کنه و...به نظرم اگه یک نفر رو صد میگیره ، دو نفر هفتاد خوبه 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞