2777
2789
عنوان

معلم خصوصی پرروی دخترم😑

1481 بازدید | 60 پست

دخترمو کلاس زبان گذاشتم معلم خصوصی میاد براش داخل منزل

و همزمان به دخترم و دوسته دخترم اموزش میده

و گفته برای هر نفر ساعتی ۱۰۰ میگیرم اموزش خصوصی

حالا کلاس بچه ها که دونفری هست از ما نفری ۷۰ میگیره و یکساعت برای هردوشون وقت میذاره 

الان میگم شما ک داری همزمان برای هردو وقت میذاری یعنی داری برای هرکدومشون نیم ساعت وقت میذاری پس باید نفری ۵۰ نصف ۱۰۰ تومن رو بگیری میگه من روشم  اینجوریه و کلاس اینا خصوصی محسوب میشه

الان بنظر شما کلاس دونفری خصوصی محسوب میشه؟

عایا وقتی داری از یکنفر یک ساعت ۱۰۰ میگیره از دونفر یکساعت نباید ۵۰ بگیره چون برای دونفر یکساعت اموزش میده یعنی نصف!

و هربار میاد فقط کتاب رو دوره میکنه هر دوسه جلسه یبار درس جدید میده اکثرا ده دقیقه اخر کلاس رو هم وانمیسه

خیلی زبون دراز و پرو هست امروز بحثمون شد

همسر مهربونم و‌ دختر نازم خداروشکر برای داشتنتون💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی گفته 100 تومن 

نباید این طوری بکنه 

مثلا ما کلاس میریم 250 

حالا اگه یه نفر باشیم 250میدیم 

اگه پنج نفر باشیم نفری 50 که میشه همون 250

ای روشنی نور✨ای روشنی بخش نور🌿ای آفریننده ی نور✨ای گرداننده ی نور🌿ای به اندازه ساز نور✨ای روشنی هر نور🌿ای روشنایی پیش از هر نور✨ ای روشنایی پس از هر نور🌿ای روشنایی بر فراز هر نور✨ ای نوری که مثل تو نوری نیست🌿 جز استاتر کسی ریپ نزنه خصوصا در مسائلی که نظر من با شما فرق داره-من فقط نظرم با تو فرق داره دشمنت که نیستم پس احترام خودت رو نگه دار 💛💜💜BTS💜💜 BTS and ARMY forever 😍🥺 تهیونگ نی نی سایت می باشم 😃😃 مخالف سرسخت نژاد پرستی و طرفدار برابریِ جنسیتی 😎🌿✨

بدت نیاد ولی شما پرویی 

چون اون داره به ۲ نفر اموزش میده چرا باید ۵۰ بگیره؟؟؟ 

۲ نفر اموزش کجا یه نفر کجا اون باید دو برابر انرژی بزاره

منم بودم ۵۰ نمیگرفتم

عضو تاپیک رژیم لاغری فیت شو ...وزن فعلی:76 کیلو وزن هدف:67 کیلو ...سرگروه: النازییییی...لینک صفحه :https://www.ninisite.com/discussion/topic/8274594/رژیم-لاغری-فیت-شو

نیمه خصوصی میشه ، نه نفری پنجاه نباید باشه ، چون داره برا دو نفر زحمت می‌کشه نباید اندازه یک نفر حقوق بگیره 

ولی ده دقیقه آخر رو نباید کمکاری کنه

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

نه خب ربطی به تعداد نداره الان پس  دو نفر دیگه ببری نفری ۲۵ نه عزیزم ساعتی ۱۰۰ نرخشه خب به ازای هر نفر داره با هر دو یک جا کار میکنه نیم ساعت به ابن جدا درس نمیده به اون جدا که میگی نیم ساعت ۵۰ ست

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
بدت نیاد ولی شما پرویی  چون اون داره به ۲ نفر اموزش میده چرا باید ۵۰ بگیره؟؟؟  ۲ نفر امو ...

عزیزم نصف داره اموزش میده

اگر یکساعت بیاد به هرکدوم اموزش بده ک سخت تره!

نیمه خصوصی میشه ، نه نفری پنجاه نباید باشه ، چون داره برا دو نفر زحمت می‌کشه نباید اندازه یک نفر حقو ...

خودش میگه سه نفر به بالا نیمه خصوصی ه این خصوصیه

به دونفر یک ساعت وقت بذاره سخت تره یا به یک نفر یک ساعت؟درحالی ک اصلا اموزش زیادی نمیده