2777
2789
عنوان

کمک تپل شدم😣

528 بازدید | 53 پست

اقا من سایزم ۴۰بود خوردم ب این کروناها شدم۴۶ 

الان لباس ندارم برا بیرون ب نظرتون حیف نیس یه کت با سایز۴۶بخرم؟ قیمتش شد۴۱۵تومن

🤔لاغر شم چیکارش کنم

از ۴۰ شدی ۴۶🥴

یکم خودت مراعات کن چه بروز خودت اوردی☺

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از ۴۰ شدی ۴۶🥴 یکم خودت مراعات کن چه بروز خودت اوردی☺

کنکور داشتم بیرون نمیرفتم بعدشم ک قبول شدم باز خواستم هم قبلیو بخونم هم کنکور بدم 😪چیزیم نمیخورم نمیدونم چرا انقذر چاق میشم

وای منم خیلی لاغر شدم الا غذام زیاد شده دیگه نمیخورم ولی حس خوبی میگیرم وقتی میبینم لباسای قبل برام گشاد شده😍

ورزش کن طناب بزن خیلی خوبه ۱۰ دقیقه ۷۰۰ کالری میسوزنی غذات هم داخل بشقاب میوه خوری بخور

اگه پیش مامان من الا باربی می‌شدی😍😂

حسبــــــــــــئ اللهء ۝💜                                   ققنوس می توان شد در شعله های آتش 💕🌿            همیشه راهی هست!♡                                              ﷽حَسْبُنَاالله‌وَنِعْمَ‌الْوَکیٖلْ...خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ🌚🍃    ۱۴۰۱/۱/۱ بهترین اتفاق زندگیم میوفته من مطمئنم🌿🪐
کنکور داشتم بیرون نمیرفتم بعدشم ک قبول شدم باز خواستم هم قبلیو بخونم هم کنکور بدم 😪چیزیم نمیخورم نم ...

شاید بلغم داری

حسبــــــــــــئ اللهء ۝💜                                   ققنوس می توان شد در شعله های آتش 💕🌿            همیشه راهی هست!♡                                              ﷽حَسْبُنَاالله‌وَنِعْمَ‌الْوَکیٖلْ...خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ🌚🍃    ۱۴۰۱/۱/۱ بهترین اتفاق زندگیم میوفته من مطمئنم🌿🪐

سردی نخور

کنکور داشتم بیرون نمیرفتم بعدشم ک قبول شدم باز خواستم هم قبلیو بخونم هم کنکور بدم 😪چیزیم نمیخورم نم ...

آخی....دختر دوست منم طفلک موقع کنکورش خیلی چاق شد بعد از کنکور حسابی رژیم گرفت و نرماله...تو هم میتونی با رژیم ب وزن سابقت برگردی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
آخی....دختر دوست منم طفلک موقع کنکورش خیلی چاق شد بعد از کنکور حسابی رژیم گرفت و نرماله...تو هم میتو ...

اخه چیزی نمیخورم شاید باورت نشه ولی بخاطر این ک غذاکمتر بخورم حتی میشینم با قاشقای بچه ها غذا میخورم اینجوری هم زود سیر میشی هم خسته میشی بخوری