2777
2789
عنوان

کمک تپل شدم😣

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 53 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه خانوما دوست دارن مانکن باشن ینی چی سلیقه شخصی!! کدوم زنی سایز مردونه دوست داره

من دوس دارم مردونه باشم بتوچه؟ از تایپک من برو بیرون ناموسا برو بیینم با سایز اصلا ۳۶چ غلطی میخوای بکنی😂 

نخود اش

اره خیلی مخصوصاطناب من خیلی لاغرم ولی بازطناب میزنم برای سلامتی ورزش خوبیه

آره خوبه که خیلی لاغری.من لاغرما فقط یه کوچولو شکم دارم که نمیدونم چکارش کنم

حسبــــــــــــئ اللهء ۝💜                                   ققنوس می توان شد در شعله های آتش 💕🌿            همیشه راهی هست!♡                                              ﷽حَسْبُنَاالله‌وَنِعْمَ‌الْوَکیٖلْ...خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ🌚🍃    ۱۴۰۱/۱/۱ بهترین اتفاق زندگیم میوفته من مطمئنم🌿🪐
اراده کردن و نکردن من به شما ربطی نداره اومدی تو تایپکم میتونی سوالی ک کردمو جواب بدی بده وگرنه راهت ...

واقعا متاسفم برات

حالا خوبه خودت تاپیک زدی راهنمایی خواستی

با کمال میل میرم 

🌸بر محمد و آل محمد صلوات🌸
واقعا متاسفم برات حالا خوبه خودت تاپیک زدی راهنمایی خواستی با کمال میل میرم

برا خودتو شعورت متاسف باش دفعه بعدم تایپک زدن خواستی به قول خودت راهنمایی کنی اول بشین بخون کلشو بعد تز بده 

دیگم نبینمت زیر تایپکام خانومه ظریف😂🤣

آره خوبه که خیلی لاغری.من لاغرما فقط یه کوچولو شکم دارم که نمیدونم چکارش کنم

من شنیدم رقص خوبه یافیتنس ورزش هایی که کلاباشکم هست چون مدام درحال فعالیت هست برای لاغری خوبه

ولی اگه به لحاظ هیکلی تنظیمی بنظرم خوبه لازم نیست

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

عزیزم سایز۴۶یعنی چن کیلویی

من ۸۶ بودم الان ۳ روزه رژیمم دیگه بریدم از سایزم اصلا 

البته من قدمم ۱۵۶ هست 

اضافه وزن تو دوران شیردهی گرفتم 

قبلشم شر پسرم ۸۴ بودم با کالری شماری و ورزش ۶۸ شده بودم که حامله شدم دوباره

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا
من شنیدم رقص خوبه یافیتنس ورزش هایی که کلاباشکم هست چون مدام درحال فعالیت هست برای لاغری خوبه ولی ا ...

آره تنظیمِ

حسبــــــــــــئ اللهء ۝💜                                   ققنوس می توان شد در شعله های آتش 💕🌿            همیشه راهی هست!♡                                              ﷽حَسْبُنَاالله‌وَنِعْمَ‌الْوَکیٖلْ...خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ🌚🍃    ۱۴۰۱/۱/۱ بهترین اتفاق زندگیم میوفته من مطمئنم🌿🪐