2777
2789
عنوان

کمک تپل شدم😣

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 53 پست
من شنیدم رقص خوبه یافیتنس ورزش هایی که کلاباشکم هست چون مدام درحال فعالیت هست برای لاغری خوبه ولی ا ...

اینارو اگه ادامه ندن برمیگرده دوبرابرم برمیگرده  این مشکلم داشتم بخاطر کرونا باز نشد برم وگرنه رفته بودم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=227553507]من دوس دارم مردونه باشم بتوچه؟ از تایپک من برو بیرون ناموسا برو بیینم با سایز اصلا ۳۶چ غلطی میخوای ب ...[/QUOTE

اگه میدونستم در حدی نیستی ک راهنمایی کنم اصلا وارد تاپیک نمیشدم

چیز دیگه هم نمیگم چون در ذات من نیست بخوام با امثال شما کل کل کنم

🌸بر محمد و آل محمد صلوات🌸
اینارو اگه ادامه ندن برمیگرده دوبرابرم برمیگرده  این مشکلم داشتم بخاطر کرونا باز نشد برم وگرنه ...

اشکال نداره حالابروبازه

توخونه هم میشه انجام دادیه ساعتی هم برای روحیه آدم خوبه هم لاغری بایک تیردونشون میزنیم  

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

اینارو اگه ادامه ندن برمیگرده دوبرابرم برمیگرده  این مشکلم داشتم بخاطر کرونا باز نشد برم وگرنه ...

دقیقاً اسی جونم با طناب و دراز نشست و پلانک میتونی خودتو لاغر کنی.من ول کردم ولی خدارو شکر برنگشت الا هم دوباره شروع کردم اراده داشته باشی گلکم زود لاغر میشی تپلی جون 😍

حسبــــــــــــئ اللهء ۝💜                                   ققنوس می توان شد در شعله های آتش 💕🌿            همیشه راهی هست!♡                                              ﷽حَسْبُنَاالله‌وَنِعْمَ‌الْوَکیٖلْ...خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ🌚🍃    ۱۴۰۱/۱/۱ بهترین اتفاق زندگیم میوفته من مطمئنم🌿🪐
خانوم باید ظریف باشه 46!!

چرا باید؟

این همه آدم با سایزای مختلف برن بمیرن؟

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
[QUOTE=227553507]من دوس دارم مردونه باشم بتوچه؟ از تایپک من برو بیرون ناموسا برو بیینم با سایز اصلا ...

خدایی دلم‌برات میسوزه چقدر ادم بدبختی هستی برو دیگه هرسری میری باز برمیگردی من نمیخوام ادمی مثل تو راهنمایی کنه اصلا

درچن انقدر ادم بی سوادی هستی مسخره کردنو میذاری اسمشو راهنمایی😂🤣