2777
2789
عنوان

باردارم برام دعا کنید بمیرم

682 بازدید | 63 پست

26هفته بارداریم ناخاسته ست اصلا بچه نمیخاستم اصلا دوستش ندارن  اولیم دیونه م کرده پیش دبستانیه نه به درس علاقه داره نه چیزی دیونه شم ثانیه به ثانیه مرگ خودمو ازخدا میخام من اصلا به بچه دوم هیچوقت فکرنکردم دکترم تو این بی پولی هی سنو مینویسه تازه رفتم اکو باز برای فردا آنومالی مرحله دوم نوشته ۳۰۰تومن میگم نمیخام برم میگه واجبه خدا مرگ منو بده زودتر بچه میخام چیکار اونم دوتا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم درشرایط بدتر از توام  بچم یکسالشه باردارم  با جلوگیری ولی خداروشکر فقط دلم میخواد یکیشون دختر باشه دلم خوش شه همین

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃

چقدر ناشکری

چیزیه ک شده

زیر دوماه میرفتی سقطش میکردی

الان ابن ناشکری واسه یه بچه چه معنی میده؟ 

خودت مادری تو شکمت داره دست پا میگیره بچه بعد اینجوری راجبش حرف میزنی؟؟ 

متاسفم  واست کاش امثال شما  هیچ وقت مادر نشن

دور از جونت 

بخدا با این بچه و شوهرم بچه میخاستم چیکار میگه برو به دکتربگو پول سنو ندارم رفتم گفتم دکترم گفت واجبه باید بری هی خدا کاش به اونایی میدادی که تو حسرت بچه ن نه منی که نمیخاستم

😐😐😐😐😐ناخواسته معنی نمیده بچه نمیخواستی درست حسابی جلوگیری میکردی جلوگیری طبیعی اصلا جلوگیری حساب نمیشه 🙄نمیدونم خدا چرا به اونا که بچه نمیخوان چندتا چندتا میده به ما که حسرت به دل بچه ایم نمیده