2777
2789
عنوان

باردارم برام دعا کنید بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 63 پست
آره بهداشت رفتم گفت غربالگری اول سالمه دومی رو چرا رفتی ۶۰۰ دادم بیمه ندارم اکوم به زور فرستاد یکسر ...

عزیزم دکترت رو عوص یه سری دکترها توبارداری همش استرس میدم و تند تند سونو و ازمایشات مختلف میفرستن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به دکترم گفتم همش گریه میکنم گفت برو روانپزشک دارو بهت میده ناخاسته خیلی بده برگردم عقب ۵هفته قلب ند ...

هورموناتم بهم خورده فداتشم اروم باش خداییکه افریدتش خودشم ب فکرشه.اصلا شاید بچه ت ی ادم مفیدی برای جامعه شد.برای توام بچه ی صالحی شد هیچکی از اینده خبر نداره امیدوار باش گلم

منم دوست داشتم دومی دخترشه ولی اینم پسره 

من اولی پسر الان دوقلو پسر حاملم بروخداروشکر کن بعدش باز میتونی ی دختر بیاری

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
ای کاش من مادرنمیشدم من بی لیاقتم لیاقت بچه دار شدن ندارم ...۵ هفته قلب نداشت میخاستم سقطش کنم انقدر ...

عزیزدلم اینطور نگو حتما لیاقت داری 

گلم سقط کردن تو هر سنی گناه داره و قتل محسوب میشه و باید باتوجه به سن جنین دیه پرداخت بشه

میدونم حالت خوب نیست خسته ای درکت نمیکنن

فدات شم این روزهای سخت هم میگذره و اعتماد کن به حکمت خدا چون خدا برای هیچ بنده ای بد نمیخواد و به صلاحمون عمل میکنه

انشاءالله همین که دنیا بیاد عاشقش میشی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
برام دعا کن بخدا خیلی پریشون همش گریه گریه طفلک انقدر تکون میخوره تو شکمم ولی من اصلا حسی بهش ندارم& ...

نگو اینجوری دنیا میاد همینو باز اونقدر برات عزیز میشه که به حال الانت افسوس میخوری مطمئن باشی

اگه  مخالفی ریپ‌ نزن من برا 

انگار بالا 20 هفته ای، آنومالی از 18 هفته است که اگه بچه خدایی نکرده نقصی داشت بشه تا 20 هفته سقط کر ...

۱۸ هفته رفتم میگه ۲۶ هفته م باید بری آنومالی مرحله دوم 

به همسرت بگو پول سونو نداری، سرش رو گل می‌گرفتی. تو حرص نخور بگو خودت بیا به دکتر بگو

چی بگم آخه یکسر سنو آزمایش گفت فردا برو سنو بیا آزمایش دیابت بنویسم میگم الان بنویس میگه نه سنو دادی باز بیا نمیدونم دنبال ویزیته دنبال چیه ...کاش همون بهداشت فقط میرفتم

چ جالب دعا کن مام بارداربشیم پس خاست خدا بوده عزیزم.استرس نداشته باش ک بچه ت عصبی نشه گلم

ان شالله به من باشه بخدا بدنیا بیاد میدمش به یکی که نداره ولی بخاطر حرف مردم باید بسوزم و بسازم ...اولی که عصبیه دومیم حتما بدتر و شلوغتر از اون

منم بچه سومم باردارم خداخواسته هست راضی ام به رضای خدا  فک نکن فقط زندگی شما اینطوریه تاپیکتو ...

مرسی عزیزم سوم که خیلی سخته خداروشکر کنار اومدی من اصلا نمیتونم کناربیام قران میخونم آروم شم بدترمیشم همش ناشکری میکنم خودمم میدونم ولی شرایط ندارم اصلا بخاطر غصب خدا نگهش داشتم که خدا قهرش نگیره